Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Belirli bir süre sonra ilişkim bozuluyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Belirli bir süre sonra ilişkim bozuluyor

Merhaba;
    İlişki başladıktan son 1-2 ay içinde bir sorun oluyor ve bitiyor. Çevremde bakıyorum insanlar nelerle uğraşıyorlar neler geliyor başlarına, ama yinde bir şekilde sürüyor. Benimse çokda önemli olmayan sebeplerden ötürü bitiyor.En son yaşadığım ise 1 ay sürdü ve benim iş ve hayatımla ilgili anlattıklarımdan sıkıldığını söyledi. Beni tanıyamadığını benimde onu tanımadığımı söyledi.Nişan ve evlilik olması için uğraşsamda bende zamanla tanırım diye düşünüyordum. Sanki kısa bir süre sonra evlenecekmişizde tanımakta çok geç kalmış gibi yaptı.Ben çok uğraştım haklı olduğunu düşüncelerimden ve içimden geçenlerdende bahsedeceğimi söylememe rağmen ısrarla istemedi. Aradaki mesafe uzaktı ve 1-2 sefer görüşmüştük, telefonla konuşuyorduk. Bundan önce yaşadığım ilişkide de belirli bir süre sonra bir şey hissetmediğini söylemişti.Acaba hemen evlilikten veya nişandan bahsetmek mi sorun oluyor. Ben ise samimi olduğumu anlatmaya çalışıyorum. Bende nasıl bir ilişki sürdürülür, nasıl kavga etsende barışsanda nasıl ilişki devam ettirilir bir türlü çözemedim. Tam açıklayıcı olamadım sanırım ama en azından fikir verirseniz sevinirim

Merhaba bilecikli.. senin gibii olsamda pek başarılı ilişkilerim olmasada sebepler genelde şunlar oluyor. En başta,önemlisi seçimlerin yanlış olabilir. Yanlış kişiler sana uygun olmayan kişiler..
    sen her ne kadar doğru insan gibi görsende..Bir diğer meselede ilişkilerinde evlilikten bahsetmen, artık erkeklerin bir çoğu yaşı 30 geçse bile evlilik lafını duymak hoşlarına gitmiyor, o zaman yol yakınken vazgeçiyorlar.Evlilik den bahsetmek için biraz süre tanıman lazım ilişkine.
    Bir diğer meselede canım mesafeler,,,malesefki arada mesafeler olunca çok yüzyüze gelemiyor iseniz buda ilişkinin kısa olmasına nedenlerden biri..
    Bunun dışında iletişimde çok önemli, çok sessiz biri isende sonuç iyi olmuyor veya çok ilgili, sevgini belli eden, fazla değer verirsen, aşırı sevgide geri tepiyor..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Aynı sıkıntıları yaşamadım, belirli bir süre sonra bitiyor. Sürekliliğini sağlayamıyorum. Ya bir sorun olacakmış gibi daha ilgili davranıyorum buda uzaklaştırıyor karşımdakini, yada ben ne konuşacağımı ne soracağımı bilemiyorum.Belkide bana uygun insanlar denk gelmiyor. Birde işim gereği sürekli bilgisayar başındayım bu yüzden sosyal çevremden çok ailemin buldukları ile tanışabiliyorum
      Last edited by bilecikli; 12-07-2010, 11:50 AM.

Yorum

Sanki bir sonuca ulaşmam gerekiyormuş gibi hissediyorum kendimi. Tabii şimdi yazarken bende daha rahat değerlendiriyorum kendimi, yaşarken insanın aklına gelmiyor. Yaş oldu 28 daha ne kadar yaşarım ve ne kadar zaman içinde uygun birini bulurum bilmem Allah herkesin gönlüne göre versin

Yorum

evet doğru söylüyorsunuz biraz aklımda durumu analiz etmeye yetecek kadar fikir oluştu. Yaptığım planın dışında bir durum olduğunda kendi içimde panikliyor ve plana uygun gitmesi için çalışıyorum. Tabii buda aşırı ilgi ve kişiliğinden ödün verme gibi algılanıyor. Buda karşı tarafın soğumasına ve gerektiğinden fazla değerli hissedip burnu büyük hareket etmesine olanak sağlıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Clipper
            Farklı insanlarla sürekli aynı sıkıntıları yaşıyorsan sorun sendedir.
            O KADAR KOLAY DEĞİL BU YAŞAMSAL KONULARI YORUMLAMAK...
            bence yeterli duygu tecrübesi gerekli.yada en azaından görüp anlamış olmak lazım..
            Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilecikli View Post
              ...........
              Acaba hemen evlilikten veya nişandan bahsetmek mi sorun oluyor. Ben ise samimi olduğumu anlatmaya çalışıyorum. Bende nasıl bir ilişki sürdürülür, nasıl kavga etsende barışsanda nasıl ilişki devam ettirilir bir türlü çözemedim. Tam açıklayıcı olamadım sanırım ama en azından fikir verirseniz sevinirim
              Çıktığın hanımların zamanını güzel geçirmesi lazım bilecikli, demekki güzel zaman geçirmiyorlar. Sen kendinden çok bahsedersen yada telefonda fazla konuşursanız sıkılır tabii kız.

Sen sus az da çıktığın konuşsun, biraz gezin, sahile gidin dondurma yiyin, denize taş atın falan. )) Güzel zaman geçirtemezsen sıkılır kızlar.
              Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
              -Buda-

Yorum

Olması gerekenden fazla değer veriyorsun. Niyetin istediği kadar iyi olursa olsun. Bunu diline ve davranışlarına aktaramadıktan sonra işin zor. Mesela ben karşı cinsle ilişkilerimde çok çekingenimdir. Aklıma gelen on güzel sözden yedi sekizini söylemekten korkuyorum. Geriye kalan bir iki sözde hiç işe yaramıyor. Sonuç bir ayı geçmeden biten ilişikiler. Suçlu olan benim. Kalbinin dolu olması yetmiyor. Ağzın laf yapacak....

Yorum

İşleniyor...
                X