Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zorumuza giden olaylar, durumlar, sözler nelerdir?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Zorumuza giden olaylar, durumlar, sözler nelerdir?

Merhabalar benim zoruma giden bir sürü konu var, bunlardan şu an aklımda olanları yazıyım, aklıma geldikçe eklerim. Sizlerin de zorunuza giden, size karşı yapılan davranışlar, konuşmalar ya da dışarda şahit olduğunuz olaylar vardır.

1-Ayakkabının arkasına basan erkeklerin sevgilisi var, benim yok. : )
    2-Tuvalete girip deliği tutturamayan, tuvaleti pis bırakan erkeklerin sevgilisi var, benim yok.
    3-Sevdiği kızları aldatan onların yüzüne iyi görünüp onlar hakkında kötü emeller besleyenlerin sevg. var benim yok.
    4-Kız arkadaşlarına değer vermeyen onları azarlayan insanlar var ve kızlar bu duruma karşı alttan alıyor zoruma giden bir başka durum. Kızlara mı kızmalıyım oğlanlara mı karar veremiyorum. : )
    5-Haklı olduğum halde benim hakkımı yiyen kişiyle iyi arkadaş olduğu için onu savunanların bu hareketi zoruma gidiyor.
    6-İşyerine verimli eleman olamadığım için hakkımı arama hakkımın olmaması ve haksızlığa ses çıkaramamam çok ama çok zoruma gidiyor.
    Her şey güzel olacak...

Yok mu zorunuza giden durumlar, çekinmeyin yazın.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Kardeşim yanlış düşünüyorsun bana hakaret ediyorsun konuşmalarına dikkat et karşı tarafa saygı göster emin değilsen açma ağzını.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

birbirinize hitap şekli çok önemli
        birisi birine kaba yazdıysa örneğin, diğeri hemen ona aynı dozda cevap vermemeli
        seviye düşerse anlaşamayız
        kaba saba olanlar cevap alamadıklarında didişecek ortam bulamazlar.
        bunları genel anlamda söyledim.

gelelim sertralin in yazısına Sertralin mesajında kız meselesini kafana taktığını söylemiş sana hakaret etmemiş acaba sen yanlış mı anladın? üstelik sana güzel önerilerde de bulunmuş.
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Konuyu bana öneri verilsin diye açmadım. Ben yanlış anlamadım hakaret etmiş, kız arkadaşa kafayı takmadım ve takmayan biri için kafayı takmak demek hakarettir, saygısızlıktır.
          Tabi kaba cevaba kaba cevapla karşılık vermemek gerekirdi tek doğrunuz bu.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Sertralin konuyu açan benim senin yorumuna yine yorum yazan benim buna karşılık senin başkasına cevap vermen de hakarettir aslında. Hakaret niyetinin olup olmadığını bana söylemelisin başkasına değil. Hakaret niyetinin olduğunu düşünmedim, ama "sen kafayı takmışsın kıza" demek yanlış bir tarz.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

masum528 en iyisi ben bu konuyu kilitliyorum çünkü şu aşamadan sonra ilk mesajına düzgün bir cevap gelmeyecektir.
              eğer arzu edersen ilk mesajını kopyalayıp yeniden aç.
              sevgiler.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
              X