arkadaşlar ilaçlardan önce hiç böle bişi bilmezdim.ama son zamnlarda çok farklı şeylere tanık oluorm.uyku ve uyanıklık arasında bi çok şey yaşayıp görüorm.uyumadığıma ve uyanık olmadığıma eminim.hatta bu durumda odamda cin de gördüm.netten araştrdığmda bunun uyanık rüya denilen astral seyahat oldğunu anladım..ayrıca gördüğüm cinin de açıklamasına rastladım yazıoki: sen ""uyanık rüyada iken eğer cinni alemden bir cin senin farkına varırsa başlar senle dalga geçmeye"" kısaca o freaknsa girince cinin birine rastladım...
arkadaşlar beni bilen bilir burda bi çok rahatszlığm var şimdi de bunlara sardım ama sık sık olmaya başladı bu uyank rüya.yarın psikiyrste gidicem ona sölesem ne derece inanır yaşamayan bilemez.ne yapacağmı şaşrdm.önceden yoktu son bi kaç haftadr var kafam çok karışk ilaçlar neden oldu die düşünüorm.
arkadaşlar beni bilen bilir burda bi çok rahatszlığm var şimdi de bunlara sardım ama sık sık olmaya başladı bu uyank rüya.yarın psikiyrste gidicem ona sölesem ne derece inanır yaşamayan bilemez.ne yapacağmı şaşrdm.önceden yoktu son bi kaç haftadr var kafam çok karışk ilaçlar neden oldu die düşünüorm.

Yorum