Duyuru

Collapse
No announcement yet.

akadaslar acilll! lustral kullanan var mııı???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• akadaslar acilll! lustral kullanan var mııı???

arkadaslar yaklaşık 3-3 buçuk senedir lustral kullanıyorum.. genel olarak menundum.. ancak 3-4 aydır etki etmiyor. dozu günde 250 mg.a çıkardım yani dozaşımı bile yaptım son 1 haftadır falan.. ancak etki etmiyor artık.. kötü durumdayım.. bilgisi ya da tecrübesi olanlar bi yardım??

Dr demeden kendiniz mi kullandınız bu şekilde.?
    ben iki gündür içiyorum..daha önce 1 ay kullanmıştım.iyi gelmişti..şimdi de öyle en azından biraz kafam rahat.

size bağışıklık yapmış olabilir.

Yorum

Ben de kullandım. Kafadan doz artırmayın . Zaten fazla dozun iyi geleceği falan yok. Doktorla görüşün , belki ilaç ayarlaması veya eklemesi yapar.

Yorum

ilk başta doktor vermişti.. sonra doktora gitmedim.. gayet iyidim ama 3-4 aydır etkisi yok arkadaşlar ya, kötü durumdayım.. 250mg lustral ha bir de dideral içiyorum günde 3 tane.. ona da yeni başladım.. daha önce bi vermişti doktor.. bi de günde 5 kupa falan kahve içiyorum.. bana mısın demiyo.. hala kötüyüm.. (kahve ilacın etkisini baya bi artırıyo da bende)

Yorum

lustralla birlikte bi ilaç daha içmem lazım.. doktora kaç senedir gittik.. o da deneme yanılmaya veriyo.. lustralın yanında okb için ne veriliyo genelde? anafranil mi???

Yorum

Aşırı dozda ilaç içmeyin . Karaciğeriniz ve böbrekleriniz hasar görebilir. İlaç tedavisi de bir yere kadar .

Yorum

karaciğer ve böbrekler mühim değil.. ölümüm intihardan olmasın yeter

Yorum

Deme öyle , sağlığın yerini bir şey tutmaz bu dünyada. İşitme engelli biri olarak iyi biliyorum.

Yorum

eğer ilaç sana iyi gelmiyorsa dr gidip değiştirebilirsin bende kullandım lustral bana da hiç iyi gelmemişti yani iyileşmemiştim.

Yorum

dr deneme yanılma yapıyorsa bile ilaçların birbiriyle etkileşimini bilerek yapıyor, biz bilmiyoruz ki... iyi olacağım derken, daha da kötü olmanıza kendi elinizle sebep olmayın lütfen. ben de lustral kullanıyorum, yeterli değildi dr.um doz artırdı.

Yorum

wallahi ben lustrale yeni başladım fakat benim annemde yıllarda kullanıyor zaman geçtikce doz arttırmak değil dozu azaltarak dewam edior mesela annem şuan gün aşırı alıyor tabi sizde kendi doktorunuza giderek kararlaştırın bunu ama kendi kendinize doz arttırmayın derim...

Yorum

bu lustral nedir ya bütün doktorlar hemen lustrala başlatıyor.. ben kullandım hayatım zindan oldu. 1 ay bile kullanmadan bıraktım .. eğer çok ciddi ve aşılamaz gördüğünüz sorunlarınız varsa kullanmayın arkadasım uyuşturmayın öldürmeyin hücrelerinizi tepki verin tepki vermek harika birşey bağırılacak şeye susturuyorsa insanı bazı seyler yerim öyle tedaviyi ben alla aallalaaaa!

Yorum

Doktora danışmadan neden kendi başınıza doz arttırımı yapıyorsunuz?
                          Psikolog - Aile Danışmanı

Yorum

Lustral uyuşturan bir ilaç değildir bunu belirtmeden geçemeyeceğim. En hafif ilaçlardan biridir ve normal yaşam fonksiyonlarınıza dönmenizi etkili şekilde sağlar. Tabi doktor tarafından verildiyse!!!!!
                            Psikolog - Aile Danışmanı

Yorum

lustral etken maddesi sertlarin.etkisini cok geç gosteren bir ilaç.yan etkisi cok az.hafif ve etkili antidepresan
                              ama anafranil ondan daha iyi.okb için ideal.birde yanında risperdal varsa
                              Aşk başlamadan güzel,
                              Kalplerde heyecan
                              Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
                              Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
                              Başkaları görmesin diye çabalayış,
                              Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
                              Aşk başlamadan güzel....

Yorum

İşleniyor...
                              X