Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eskişehir'de psikiyatrist tavsiye

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Eskişehir'de psikiyatrist tavsiye

Merhaba arkadaşlar; forumda aradım fakat bulamadım bana Eskişehir'de hem psikoterapi hem de ilaçla tedavi uygulayacak bir doktor lazım. Özel muayenehane de olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bu siteye bir bakın derim. http://www.tavsiyeediyorum.com/

Yorum

Gösterdiğiniz ilgi için sağolun o siteye baktım fakat yeterli bulmadım. Bundan önce biri Ankara'da biri Eskişehir'de olmak üzere iki doktora gittim. Ankara'ki prof. dr. du muaynehanesine gitmeme rağmen kaygı bozukluğunda psikoterapi işe yaramaz deyip beni de dinlemeden 20 dakikada 2 ilaç yazdı (biri yeşil reçeteli) ve başından yolladı. Giden arkadaşların tavsiyeleri daha önemli çünkü malesef bu psikiyatri işi her kişinin yapabileceği bi alan değil ve ben ilaç tedavisinin yanında terapinin mutlak olması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

özel ümit sağlıkta ruh hastalıkları uzmanı sıtkı karaca ve psikolog ebru yüksel erer var tavsiye ederim. merak ettiklerin için özel msj atabilirsin. ikiside aynı hastanede olduğu için kontrol altında olmak daha kolaylaşıyo. psikologla görüştükten sonra dosyan doktora gidiyo ve iş birliğiyle tedavi oluyosun. gerekli görülürse bazı testlerde uygulanıyo.
        HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

İşleniyor...
        X