Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutlu insanlar daha mı çekici gerçekten?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Açıkçası bende kim çekici bunu bilemem.Arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum.Kendi adıma bir örnek verirsem sıkıntılı olduğum zaman konuştuğum mutlu,çılgın insan tipi benide olumlu etkiliyor.Hatta forumda örnekler var

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
    Olay çekicilik mi bilmem ama mutlu ya da pozitif bir yapınız varsa genelde insanlar sizinle iletişimde olmak ister. Buna cinsiyet yüklemek de doğru değil hiç kimse çevresinde bad suratlı hayattan bezmiş bir tipi görmek istemez.
    Sen böyle deyince aklıma bana ilk zamanlarda bad ... birşey demiştin.Nedense yazmak istedim.

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
    mutlular mı mutsuzlar mı bilmem ama bi insan var bu aralar çok çekici bilim adamlarına söylemek lazım onu incelesin :64:
    İsmini söyle bakalım, bizde bilelim

Yorum

çaresizim çaresiz......

Yorum

sezen aksudan adı bende saklı herkese gelsin bülbül
        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Mutlu insanlar gerçekten çekici midir ?

Her insanın kendisini güvende, mutlu hissettiği bir zemin vardır. Bu zemin çocukluğumuzda oluşmaya başlıyor. Örneğin aldatma/aldatılma ortamında yetişen bir çocuk, ileride kendisini bu tür ortamlarda güvende ve mutlu hissedebiliyor. Bu insana mutlu biri çekici gelmez. Çok iyi, dürüst biri de çekici gelmez. Yani olay herkesin kendi zemininde yatıyor. Zeminden kastım, bünyemize yerleşmiş alışkanlıklar ve bu alışkanlıklarla hayatı anlamlı hale getirmiş olmamız. Zemin sarsılırsa çekicilik, mutluluk, güven her şey değişir. Mutlu insan her zaman çekici gelmez; kişiye göre değişir.

Yorum

[QUOTE=Bülbül;521325]Açıkçası bende kim çekici bunu bilemem.Arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum.Kendi adıma bir örnek verirsem sıkıntılı olduğum zaman konuştuğum mutlu,çılgın insan tipi benide olumlu etkiliyor.Hatta forumda örnekler var

[B]Kim ben mi

Sana ne dedim tam hatırlamıyorum ama eminim ki kötü bir manada dememişimdir. Forumda ya da şuanki kendi ortamımda en hassas noktam kalp kırmamaktır.
            ........

Yorum

çekici değil ama imreniriz o adamlara keşke bizde onlar gibi olsak diye ...

Yorum

Bana kalırsa çekici olmaktansa mutsuz olup itici olmak daha büyük bir erdem

Yorum

Kesinlikle öyle. Mutlu insanlar daha çekici, başarılı, verimli, sempatik, özgüvenli, mantıklı..., aklına gelen olumlu her özellik onlarda.
                  Orjinal yazı sahibi: sanalprenses View Post
                  Öyle olduğunu söyleyen bilim adamları var. Sizce de öyle mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                    sezen aksudan adı bende saklı herkese gelsin bülbül
                    Bu şarkıyı çok seviyorum.Zamanında çok dinlemiştim ama derinlere götürüyorum kendimi slow şarkılar dinleyince,o yüzden almayım Adı sende kalsın,öyle olsun

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post

Sana ne dedim tam hatırlamıyorum ama eminim ki kötü bir manada dememişimdir. Forumda ya da şuanki kendi ortamımda en hassas noktam kalp kırmamaktır.
                    Zaten dememiştin.Seni öğrendim ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                      Kesinlikle öyle. Mutlu insanlar daha çekici, başarılı, verimli, sempatik, özgüvenli, mantıklı..., aklına gelen olumlu her özellik onlarda.
                      Arkadaşlar, Marilyn Manson dinlermisiniz ... Bana kalırsa mümkün olduğunca çirkin gözüküp ki işimize kaldığımız yerden devam edelim O...

Yorum

İşleniyor...
                      X