Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizin cehenneminiz neresi??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizin cehenneminiz neresi??

Bir kişi, bütün hayatınız ya da geçmişiniz olabilir. Geniş kapsamlı bir konu...
    Size kendinizi cehennemde hissettiren nedir?
    Benimki talihsiz serüvenler zinrici sonucu kendimi soktuğum ve ilk defa elim kolum bağlı bir şekilde kaldığım şimdiki durumum...ben kapıyı bulana kadar çıkış yok
    Peki sizin ki???
    Last edited by mia; 14-03-2011, 01:22 PM.
    cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Cennette, Cehennemde bu dünyada. İnsan, bu hayatta cehennemi yaşayıp hayatını
    hakkı rahmetine kavusursa, öldükten sonra cennette ne yapacak ki.. yani hep başına kötü seyler gelmiş, hep muıtsuz bir insan cennete gidince mutlu olabilir mi? Aslında cennette cehennemde bence sadece kavram. Herkes kendi cehenneminde yanıyor ve herkes kendi cennetinin hayalini kuruyor......
    biliyorum artık çok zor çok
    kuracak yeni bir hikayem yok.
    yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle

alt üst olmuş coğrafyanda
    cebinde bozuk paralarınla
    kendi mezarına selam durup
    boşver mi diyorsun kanasın.

Yorum

Cehennemdeymiş gibi hissediyorum 18 yaşında lise 3. sınıfda olduğum için... Cehennemdeymiş gibi hissediyorum 3 senedir cok büyük kişilik sorunları çektiğim için...
      Cehennemdeymiş gibi hissediyorum platonik sevdiğim kişinin bana sırf acıdığı icin beni kabul ediceni bir süre sonrada dayanamayıp beni bırakacağını bildiğim için...
      Cehennemdeymiş gibi hissediyorum ailemin benle gurur duymadığından emin olduğum için...
      Cehennemdeymiş gibi hissediyorum koca dünyada tek bir arkadaşım bile olmadığı için...
      Cehennemdeymiş gibi hissediyorum YALNIZ BAŞIMA ÖLECEĞİMİ BİLDİĞİM İÇİN...
      Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
      Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
      Aldatıyor,aldanıyoruz
      Üç öğün de...

Yorum

benim cehennemim yine benim iyileşmeyi bir türlü beceremediğim için
        kronik bence ailen seninle gurur duyuyordur sadece belli etmeyi bilmiyorladır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LICHKING View Post
          Cennette, Cehennemde bu dünyada. İnsan, bu hayatta cehennemi yaşayıp hayatını
          hakkı rahmetine kavusursa, öldükten sonra cennette ne yapacak ki.. yani hep başına kötü seyler gelmiş, hep muıtsuz bir insan cennete gidince mutlu olabilir mi? Aslında cennette cehennemde bence sadece kavram. Herkes kendi cehenneminde yanıyor ve herkes kendi cennetinin hayalini kuruyor......
          cennette üzüntü, sıkıntı gibi kavramlar olmayacak dostum yanlış düşünüyorsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: koc_burcu
            yazın bi hayli dikkatimi çekti.annem de aynısı olmasa bile buna benzer şeyler söyler

sen de yanlış düşünüyorsun cennete giden kişi sıkıntı, üzüntü gibi kavramlar duymayacak...

Yorum

Benim cehennemim bu dunyadada cehennemdeyım oldukten sonrada cehennemdeyım keske baska bırı olarak dogsaydımda en azından hayatta mutlu olurdum kımbılır.Sorunlarımı halletmeden bana sanıye cehennem gıbı gecıyo.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kronikhasta View Post
                sen de yanlış düşünüyorsun cennete giden kişi sıkıntı, üzüntü gibi kavramlar duymayacak...
                kesinlikle öyle gençler bu konuyu araştırın biraz eminim ilginizi çekecek şeyler öğreneceksiniz

Yorum

şimdi bu tarihi konuyu neden hortlattın diyebilirsiniz keyfimin kahyası öyle istedi
                  şaka bi yana gzel bi konu
                  benim cehennemim bu dört duvarın arasında sıkışıp kalmak

Yorum

cehennem o ne ki

bana her yer pariss
                    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

şahsen kendim oluyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: my_immortaL
                        beynim.. işte benim cehennemim..
                        benden kopya çekmişsin.

Yorum

benim için her yer bir cehennem..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: my_immortaL
                            sadece başlığı okuyup yazdım, kopya yok malesef..
                            hep oyle derler..

Yorum

kendi odam ...acayip dağınık..cehennem çukuruna dönmüş öel diyolar..bende onayladım
                              "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

İşleniyor...
                              X