Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce ne yapmalıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar

Nasıl anlatmalıyım bilmiyorum,kankim dediğim kişiden kabul etmesemde hoşlanıyorum galiba.Hiç aşık olmadım,bunun da en yakın arkadaşıma karşı olması bana ağır geliyor sanırım. Kendime yakıştıramıyorum Hayatımda ilk kez doğru düzgün şiir falan yazıyorum.Onu da çok fazla aramıyorum artık,onunda bazı sorunları var o yüzden konuşamıyoruz pek.Ona karşı birşeyler hissetmeden önce sık sık arardım,maddi sıkıntısı olduğunu bildiğim için.Ama şuan suçluluk hissettiğim için aramak gelmiyor içimden.

Bugün msn de yakaladı beni. Bana söylemek istediğin birşeyler yok mu sence de dedi,ne gibi dedim. sebebini anlamadığım bi kırgınlığın var sanki bana,biliyorum pek arayamıyorum ama biliyosun durumumu falan dedi,biraz konuştuk. Benim ona karşı böyle olmamdan rahatsızlığını dile getirdi,seni inciticek birşey yaptıysam söyle falan dedi. Hiçbişey söylemedim,bu ara sorunlarım var biraz dedim,çok yakın olduğumuz için öğrenmek istedi,kıvıramadım ve kendi içimdeki sorunların üstesinden gelmem gerekiyor sanırım dedim.anlıyorum bana da oluyordu dedi,bende anlayamazsın neyse dedim kapattım konuyu sonrada ders çalışması gerektiği için çıktı zaten..
    Çok yakın arkadaşlarım da olsa,bana bu kadar değer veren,düşünen olmadı,fazla önemsiyor beni.Bense anlatamıyorum ona karşı olan duygularımı,ve ondan uzaklaşmam,onunla ilgilenmemem,konuşmamamız onu incitiyor..
    Bana çok değer veren,ve çok değer verdiğim birini istemeden kırıyorum.Ne yapmalıyım sizce

Biraz kötü anlattım durumu,az önce konuşma bitti ve üzgünüm,sorunuz olursa cevaplarım...Düşüncelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..

HEMCİNSİN Mİ BU KANKA?

Yorum

Hayır yav,karşı cins

Yorum

bence duygularını açıkla oda seni sevebilir bu kadar düşünceli olması bence ilgisi olduğunu gösterir cesareti yoktur belki
        ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

Cesur biriyimdir,ama çok yakın bir arkadaşına onu sevdiğini söylemek çok büyük cesaret.Sonuçta onun için hayal kırıklığı da olabilir bu:S

Yorum

ya zaten ona olan duyguların yüzünden kanki anlamını yitirmiş sizin ilişkinizde o yüzden bilmesi doğrudur sanırım
            <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.
              bu tip düşünceler ve duygular bence normal. yani kankan olan insan seni çok iyi tanır ve bilir. aranızda senelerce sohbet muhabbet ve her konuda paylaşımlardan sonra oluşan elektrik ve yakınlaşma olması son derece doğal. ben seni destekliyorum. bence hiç üzülme ve düşünme. kendinide sıkma. ben olsam lisanı münasip bir dil ve aranızdaki iletişime ait bir tarzla o kişiye içimi dökerim ve durumu anlatırım. bence kankalık arkadaşlık dostluktan doğan aşklar ilişkiler ve belkide evlilikler çok daha sağlam ve yıkılmaz olur... çünkü tanıyorsun biliyorsun adamı. her şeyini biliyorsun, eksisini artısını her düşüncesini... kızlar genelde erkek kankalarına karşı biraz uzaktırlar, benim kız arkadaşlarım kanka dediklerimden biri bana böle düşünmesini isterdim )
              şaka bi yana; sen içini dök derim, bu durgunluk ve suskunluk kötü anlaşılmalara ve mutsuzluklara sebep vermesin....
              kal sağlıcakla arkadaşım...

Yorum

asseee sevgililer bile herşeyden önce dost olmalı bence..bizim dostluğumuzu ayakta tutmak için,benden önce o çok çaba gösterdi.çok fedakarlık yaptı..kolay kolay anlamını yitirmez bizim kankiliğimiz..

mustafaistt teşekkür ederim,öss döneminden sonra söylemeyi düşünüyorum.stresli bir dönemdeyiz ve bu sorun olmasın ona,aklı karışmasın bu yoğunlukta diye=) umarım cesaret edebilirim tabi..

Yorum

öss sınvına 6 ay var. bence tam zamanı, belirsizlik ve tanımlanamayan hareketler insanı daha çok etiler. kafası karışır ama toparlar hemen, çünkü sen belirsiz değil düşüncelerini belli ediyorsun. bizde öğrenci idik bizde yaşadık o günleri ama ders başka ve gönül başkadır.. şuan ünv.ye hazırlansa idim: dolu dolu bir aşk yaşmak isterdim... çünkü kalbi beyni rahat olan daha iyi asılır derslere... bence sen onun iyiliği için söyle ve sevgili olun,hemde kafası niye karışsın yaww... ikinizde tanıyosunuz şlte birbirinizi sevin işte sevgili olun, yağmur kar bu aralar çok yağıyor, çıkın deniz kenarında el ele yürüyün, sevin sevilin.. bu dünyadaki en kutsal şey sevgidir. sevmek kadar güzeli yok... para pul mal mülk sevginin önünde hep diz çökmüştür... bence sen ona açıl ve güzel bi ilişkiye başlayın derim... bana da dua edesin
                  ilerde de erkek beben olursa mustafa koyarsın ismini ok? hoşçakal....

Yorum

nerelere getirdin işi yaf =))
                    Ben onu seviyor olabilirim ama onun beni aşk anlamında sevip sevmediğini bilmiyorum.Eğer söylersem ve sen benim dostumsun,derse ne yapacağım,o zamanda beni kötü etkileyecek. Üstelik bunu duyduktan sonra ben dost olarak devam edemem de.Aramızda ne olursa olsun dostluğumuzun bozulmayacağını söylemişti,ama ben yapamam bunu,eskisi gibi rahat olamam. O yüzden kafamız rahatken söylemek istiyorum,hem şuan da derslerimde falan etkilemiyor beni,ders çalışırken onu düşünmeye başlamıyorum yani=) Hayatımdaki herşeyi dengelemesini iyi biliyorum neyse ki.. Beni ürküten birşey de şu. Ben ona söylersem ve sen benim dostumsun derse.İstemeden bağlarımızı koparmak zorunda kalacağım.Ama ben onu hayatımdan ne sebeple çıkarmak istersem isteyeyim,ona çok zararı olur bunun.Bazı sorunlar yaşadığımızda,yanlış anlaşılmalar olduğunda herşeyi bırakıp,bu dostluğu sağlam temellendirmek için uğraşıyordu.Ve çevremizdeki sorunlardan ötürü, ne olursa olsun dostluğumuzun bitmesini önledi,ve her seferinde sen benim için çok değerlisin ve benim için dostluğun çok önemli dedi.Ama gerçekten dosttuk,bunun bigün aşka dönüşeceğini hiç tahmin etmemiştim=( Keşke beni, hayatında çok önemli bir yere oturtmasaydı,o zaman beni kendine aşık edemezdi..

Yorum

bence kesinlikle söyleme ama yakın davran istediğinde ara sor, gerisi zaten gelecekse gelir.. ama iyi davran ona, soğutucaksın kendinden..

Yorum

İşte ben bir süre uzak kalayım dedim,ama o beni kırdığını sanmış.Çok yoğun olduğu ve maddi manevi sorunları olduğu için arayamıyordu beni,ama her fırsatte kontörlerini bana harcıyordu.Yine de ben çok anlayışsız davrandım,zor anında yanında olmadım.Ama dank etti,ve çok güzel bir mesaj attım=) Bunları kafana takma canım,zor günler geçiriyoruz ve ben bunları atlatacağımıza inanıyorum dedi=)
                        Aramız çok iyi =)

Yorum

sana zaten neyin olduğunu,neden uzak durduğunu sormuş,çek bir köşeye onu yalnız kalın anlatmaya başla biri var seviyorum ama emin değilim beni sevdiğine falan de isim verme önce anlat içini dök
                          arada ona anlamlı bakışlarda atki anlasın en sonunda sence kim diye sor ya da o senden önce davranıp sorabilir o zaman açık açık söyle bilmesi daha iyi zaten senin uzak kalman onuda rahatsız etmiş demekki senden uzak kalmak istemiyor birde böyle düşün hadi cnm başarılar bizide haberdar et :P )

Yorum

İşleniyor...
                          X