Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim gibi olan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Benim gibi olan var mı?

Benim bir özelliğim var. Diyelim 2 gün enerjik ve hareketli isem 3.gün durgun oluyorum. 2 gün bir şeylere koşabiliyorum, sonra bir bakıyorum isteksiz, canı hiç bir şey yapmak istemeyen bir hale bürünüyorum. O durgun olduğum günde bana deseler ki "sana piyangodan büyük ikramiye çıktı" ben "he napalım iyi" falan der geçer bir ruh halinde oluyorum. Acaba (bipolar) manik-depresif miyim diye hafiften şüphe ettiğimde oluyor bazen.
    Niye acaba bir enerjik, bir acayip durgun oluyorum?
    Niye bazen içimden saatlerce tek kelime etmek geçmiyor

Bu bir alışkanlık mıdır acaba

Neyse öylesine içimi dökmek için yazdım
    Last edited by bir dost; 15-04-2011, 11:05 AM.
    Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Akşam muhabbeti ilerlettiğim kız arkadaştan çok hoşlanıyordum , artık sevgili olmanın zamanı geldi diyordum ağzım kulaklarımdaydı, sabah kalktım hiçbirşey hissetmiyorum bırak sevgili olmayı adını anmak hayalini kurmak bile gelmiyor içimden ama biliyorum akşam saatlerine doğru geçer , yada yarına kadar Kendini çok iyi tanımalısın. belli ruh halleri özellikle uykusuzluk, yorgunluk zamanlarında seni geçici farklı duygu ve düşüncelere itebiliyor.

Yorum

bende içimi dökeyim bari bu vesileyle
      benim başımda zebellah gibi koca korkusu olmasa ben kesin bipolar olurum.
      ama sağolsun benim enerjim birazcık yükselse anında tutup aşağı çeker
      bırakmıyorki biraz manik olayım.
      hep bunun iyimi kötümü olduğunu düşünürüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ivankov View Post
        Akşam muhabbeti ilerlettiğim kız arkadaştan çok hoşlanıyordum , artık sevgili olmanın zamanı geldi diyordum ağzım kulaklarımdaydı, sabah kalktım hiçbirşey hissetmiyorum bırak sevgili olmayı adını anmak hayalini kurmak bile gelmiyor içimden ama biliyorum akşam saatlerine doğru geçer , yada yarına kadar Kendini çok iyi tanımalısın. belli ruh halleri özellikle uykusuzluk, yorgunluk zamanlarında seni geçici farklı duygu ve düşüncelere itebiliyor.
        Doğru...yorgunluk, uykusuzluk gibi durumlarla ilgisi var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
          sen nerdesin önce hesap ver
          Döndüm işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bir dost View Post
            Benim bir özelliğim var. Diyelim 2 gün enerjik ve hareketli isem 3.gün durgun oluyorum. 2 gün bir şeylere koşabiliyorum, sonra bir bakıyorum isteksiz, canı hiç bir şey yapmak istemeyen bir hale bürünüyorum. O durgun olduğum günde bana deseler ki "sana piyangodan büyük ikramiye çıktı" ben "he napalım iyi" falan der geçer bir ruh halinde oluyorum. Acaba (bipolar) manik-depresif miyim diye hafiften şüphe ettiğimde oluyor bazen.
            Niye acaba bir enerjik, bir acayip durgun oluyorum?
            Niye bazen içimden saatlerce tek kelime etmek geçmiyor

Bu bir alışkanlık mıdır acaba

Neyse öylesine içimi dökmek için yazdım
            bende öyleyim malesef 2 gün hayat dolu süperim 3. gün birilerinin söylediklerine kafayı takıp suratsız,duygusuz biri olurum muhtemelen o ara kafana birşeyleri takmış oluyorsun ve herşey boş geliyordur.
            ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Verilen tüm cevapların (aynı anda) doğru olması beni dumura uğratıyor

Yorum

hepimize olur öyle şeyler ben de bir gun cıvıl cıvılsam ikinci gün kimse bana bir şey sormasın diorum. olur öyle şeyler. bence kendinize hasta muamelesi yapmayın. o zaman hasta oluyoruz. bir sürü iinsan böyle çevremde.

Yorum

amannn bu ne şimdi
                  Sanırım o ta olark benim yani uzun seneler ve uğraşlar sonucunda tanıdığım ben, sabah uykudan uyanınca kıyamete uyanmış gibi olan dünyayı gözü görmeyen boş mezar bulsa kendini içine atacak olan ben, neyseki saatler ilerledikçe ve uykum açıldıkça normale dönüyorum.)

Yorum

kız duymasın hüsrana uğrar
                    Sadece sabahları ,

Yorum

İşleniyor...
                    X