Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Öldürmeyen Acı Güçlendirir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

polyannacıların lafları bunlar ya...nefret ediyorum...acı güçlendirirmiş...hadi annen öldü,güçlen bakalım da ben de göreyim...gerçekçi olun gerçekçi...hayalleri bırakın artık...

Yorum

Güçlendirir fakat bazı anlarda süründürür. Bir şarkıda, bir dizede, bir bakışta mesela. Dipsiz bir kuyunun içine düşer ve çıkamaz insan. Böyle anlarda pollyannacılığa sarılıp kalabalık bir ortama girmekte fayda var. Bizi güldürecek birileri muhakkak çıkıyor.
      Tek dönümsün ömrüm...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Post
        polyannacıların lafları bunlar ya...nefret ediyorum...acı güçlendirirmiş...hadi annen öldü,güçlen bakalım da ben de göreyim...gerçekçi olun gerçekçi...hayalleri bırakın artık...
        annenin ölmesi sana ölümü hatırlatır uyardır yani binevi bak son belli ne için çabalıyosun demektir yani bi mesaj öğüt verir sadece sen acı çek yıkıl diye değil hee sen ne dersen de varsın polyanacılık de hayalperestlik de bakış açısıdır bu bende acıların sadece insanın kötü zamanlar geçirmesi için bi işkence olduğu ve benzeri görüşleri çok sığ buluyorum hayata at gözlükleriyle bakmak gibi geliyo bana kaldıki herşey zıtlıklarla anlam bulur
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

karekteri sağlam olan insanı güçlendirir zayıf olanı çökertir...

Yorum

Öğrendim ki…
            Her problem kendi içinde bir fırsat saklar.
            Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır.
            .
            ATAOL BEHRAMOĞLU
            "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

İnsanın ruhu güçlüyse karşısına çıkan problemleri yener ve yendikçe daha da güçlenir. Ruhsal yönden güçsüzse karşısına çıkan problemleri yenemez ve yenildikçe daha çok ezilir. Hayat tecrübem bunu öğretti.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
              X