bu gün bi şeyin farkına vardım. genelde ben etrafımdakilerin benle dalga geçtiğini düşünürüm ama tam tersi ben onlarla dalga geçiyorum sadece ben dalga geçtiğimde kapasitesi olanlar anlıyor, onlar geçtiğinde herkes anlıyor yani insanlar bir söylediğinde siz kaç söylüyorsunuz ona bakın??:43:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
:S kim kimi dövüyormuş??:D
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: corpse bride View Postbu gün bi şeyin farkına vardım. genelde ben etrafımdakilerin benle dalga geçtiğini düşünürüm ama tam tersi ben onlarla dalga geçiyorum sadece ben dalga geçtiğimde kapasitesi olanlar anlıyor, onlar geçtiğinde herkes anlıyor yani insanlar bir söylediğinde siz kaç söylüyorsunuz ona bakın??:43:Never Back Down
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: corpse bride View Postevet çünkü kimseyi sevmiyorum ve sevmediğim insanlarla dalga geçmek hoşuma gidiyor!
sen simdiden insanları sadece kim kimi bozcak gözüyle bakmaya başlamıssın...Never Back Down
Yorum
-
zaten etkiliyor! ama düşünsemde düşünmesemde! zaten sorunluyum ki bu siteye girdim sorunluyum ki bunları yazdım belki bazı yorumlar benim gibi düşünen insanların varlığını kanıtlar diye...Orjinal yazı sahibi: Phonema View Postbu düşünceler hep sosyal yaşamını olumsuz etkilicek şeyler bilmem farkındamısın
sen simdiden insanları sadece kim kimi bozcak gözüyle bakmaya başlamıssın...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: corpse bride View Postzaten etkiliyor! ama düşünsemde düşünmesemde! zaten sorunluyum ki bu siteye girdim sorunluyum ki bunları yazdım belki bazı yorumlar benim gibi düşünen insanların varlığını kanıtlar diye...
şimdi ise düşüncem çok basit ve saçma bana yakışmayan tarzda düşünmüşüm
ve emin ol hayatını sadece olumsuz yönde etkiliyorNever Back Down
Yorum
Yorum