Duyuru

Collapse
No announcement yet.

:S kim kimi dövüyormuş??:D

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• :S kim kimi dövüyormuş??:D

bu gün bi şeyin farkına vardım. genelde ben etrafımdakilerin benle dalga geçtiğini düşünürüm ama tam tersi ben onlarla dalga geçiyorum sadece ben dalga geçtiğimde kapasitesi olanlar anlıyor, onlar geçtiğinde herkes anlıyor yani insanlar bir söylediğinde siz kaç söylüyorsunuz ona bakın??:43:

hatice koş bak arkadaş sana

Yorum

Niye ki panpa
      I've found a reason for me to change who I used to be.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corpse bride View Post
        bu gün bi şeyin farkına vardım. genelde ben etrafımdakilerin benle dalga geçtiğini düşünürüm ama tam tersi ben onlarla dalga geçiyorum sadece ben dalga geçtiğimde kapasitesi olanlar anlıyor, onlar geçtiğinde herkes anlıyor yani insanlar bir söylediğinde siz kaç söylüyorsunuz ona bakın??:43:
        seni bu kadar mutlu mu? etti bu :happy:
        Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
          babamın bi kamyonu vardı bi ara... yazıyı okuyunca aklıma geldi birden..
          çok merak ettiğim bir konuyu da böylece öğrenmiş oldum ayseglk kamyoncunun kızıymış. :RpS_w00t:yoksa kamyon filoları mı var?:tinysmile_angry2_t:

Yorum

evet çünkü kimseyi sevmiyorum ve sevmediğim insanlarla dalga geçmek hoşuma gidiyor!
            Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
            seni bu kadar mutlu mu? etti bu :happy:

Yorum

ufaklar büyüğü oluşturur)
              Orjinal yazı sahibi: tilki
              koskoca yaşamda ufak, hatta ufak ötesi hesaplar....

Yorum

evet çünkü kimseyi sevmiyorum ve sevmediğim insanlarla dalga geçmek hoşuma gidiyor!
                bu düşünceler hep sosyal yaşamını olumsuz etkilicek şeyler bilmem farkındamısın
                sen simdiden insanları sadece kim kimi bozcak gözüyle bakmaya başlamıssın...
                Never Back Down

Yorum

zaten etkiliyor! ama düşünsemde düşünmesemde! zaten sorunluyum ki bu siteye girdim sorunluyum ki bunları yazdım belki bazı yorumlar benim gibi düşünen insanların varlığını kanıtlar diye...
                  Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
                  bu düşünceler hep sosyal yaşamını olumsuz etkilicek şeyler bilmem farkındamısın
                  sen simdiden insanları sadece kim kimi bozcak gözüyle bakmaya başlamıssın...

Yorum

sen anca aynada kendinle dalga gecersin. izlenimim bu.

Yorum

sende anca bu kadar kıt düşünebilirsin bravo bi izlenimde bulunmaya yetecek zekan varmış
                      Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
                      sen anca aynada kendinle dalga gecersin. izlenimim bu.

Yorum

sende anca bu kadar kıt düşünebilirsin bravo bi izlenimde bulunmaya yetecek zekan varmış
                        dalga geciyorum kimse anlamıyor diyo bi de. en ufak bi sıkısmada dumduz ergen hakreti ediyosun.

Yorum

senin zekanın bu kadarına yeteceğini düşündüm, iyide etmişim aferin sana cevap da verirmiş
                          Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
                          dalga geciyorum kimse anlamıyor diyo bi de. en ufak bi sıkısmada dumduz ergen hakreti ediyosun.

Yorum

senin zekanın bu kadarına yeteceğini düşündüm, iyide etmişim aferin sana cevap da verirmiş
                            hala zekan bu kadar bla bla bla. hakaret etmeden dalga gecmeyi bilmiyorsan oyle baslık acmıcaksın.

Yorum

zaten etkiliyor! ama düşünsemde düşünmesemde! zaten sorunluyum ki bu siteye girdim sorunluyum ki bunları yazdım belki bazı yorumlar benim gibi düşünen insanların varlığını kanıtlar diye...
                              bu durum geçiçi biliyormusun bende geçmiştim bu düşünceden zamanında
                              şimdi ise düşüncem çok basit ve saçma bana yakışmayan tarzda düşünmüşüm
                              ve emin ol hayatını sadece olumsuz yönde etkiliyor
                              Never Back Down

Yorum

İşleniyor...
                              X