Duyuru

Collapse
No announcement yet.

öfke........ :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

süper.. denemekte yarar var... dişimin koğuguna gitmez der çekilirim vursam yarısı boşagider düşüncesi sevdimm
    Orjinal yazı sahibi: labirent View Post
    aynısı bende de vardı artık kontrol altında. neye çok değer veriyorsan ordan sıkıntı yaşarsın saldırılarda savunmaya geçersin sinirlenirsin yani sözlü saldırı falan .spor yapabilirsin bi dövüş kursuna gidebilirsin korkma karşındakini acillik etmezsin çünkü yapabilceğini bilirsin uğraşmazsın. karşındakine bak, ne dediğine bak değer mi sinirlerini yıpratmana birde karşındakinin algı yönüne ve kapasitesine bak ,ne kadar da önemsizmiş değil mi!!!!enerjini daha güzel yerlere harcıyabilirsin.

Yorum

ne alaka? böyle şeyleri çaktırmamak, kabul etmemek falan..

yazdıkalrımdan zerre birşey anlamamışsın.. insanların etrafında falan hı ulu orta meydanda cıngar cıkartıyorum..Allah Allah..

çok bildin yüksek tansiyon garanti eee başka....

arkamdan bela okuyan var mıyok mu bilmem ama itin duasıkabulolsaydı gökten kemik yağardı.. istedikleri bedduayı edebilirler..huzurunu bozdugum kişiler canımı sıkan kişiler.. yolda yürürken yada insanların oldu yerlerde tabiki olmuyor canımı sıkan kişiler..olursa da gerekeniyaparım..

bana bilmiş bilmiş yazma mümkünse.. ben kendim programladım ewet, kaşının üstünde göz var diye öfkelenip kavga etmek haz veriyor bana.. Allah ım yaa.. okuyupanlamıyorsunuz hı deyin geçin.. ne diye anladım ben triplerine giripte bir sürü şey yazıyorsun ki.. neyse başka cevabım yok ... uğraşcak halmde yok çay içicem...

Orjinal yazı sahibi: tilki
      rahatsızmışsın ki başlığı açmışsın ama sen de böyle şeyleri çaktırmama, ulu orta kabul etmeme huyu var, farkındayım. her neyse önemli değil, rahatsız ol ya da olma

bu bir problem. rahatsızlık. başkalarını da etkiliyorsun çünkü. ben mesela acaip gerilim etrafımda bu kadar öfkesini dışa vuran biri olduğunda. gıcık olurum yani. kimsenin ortalıkta huzursuzluk çıkarmaya hakkı yoktur bana göre.

kendini, kendi bedenini etkiliyorsun. ileride yüksek tansiyon garanti yani. ayrıca öfke sürekli dışa vurularak rahatlamaz bitmez, çözümü bu değil. çözümü terapi alıp kaynağı üzerine çalışmak. bahsettiğim ilaç dengeler, iyi de gelir, zamanında kullandım ben. ama tabi ki sorunun çözmüyor, kökenine inmediği için.

herşey niyet meselesi. valla kimse seni çekmek zorunda değil. toplumda böyle öfkesini kontrol edemeyen bir sürü insan var, görüyorum, yaşıyorum. huzurumu bozdukları için arkalarından bela okuyorum. herkes kendinden sorumludur, şu beni öfkelendirdi diye birşey yok. biri seni öfkelendirmez, sen zaten öfkelenmeye programlanmışsındır.

Yorum

noluyo burda gene mi kavga aaaaa

Yorum

abuuuuu:19::19::19:

Yorum

hı hı tamam :76::76::76: başımı şişirdin..
            Orjinal yazı sahibi: tilki
            özellikle bu şekilde yazdım. duygunu tekrar ortaya dökmen için. sen kendine bakmaya niyetli değilsin ki kimseyi dinlemezsin. şu anda da öfkelendin. benim kendime has yazma tarzım var ve burası herkese açık, ama sen işine geleni -senin istediklerini söyleyenleri-kabul ediyor, gerisini etmiyorsun. senin sorunun bu işte, bunu anlatmaya çalışıyorum. kabul etmiyorsun insanları. herkes senin istediğin gibi davranmak konuşmak zorunda değil. ve senin istediğin gibi konuşmayana, davranmayana öfkeleniyorsun. sen it diye tanımlayabilirsin bazı insanları-sırf sana göre yanlışlar diye- ama onların gerçeğini bilemezsin. Allah emin ol kimin bedduasını kabul edeceğini senden çok daha iyi bilir. sen istediğin kadar özlü sözlerle kafanı rahatlat.

yardım istemediğin çok açık. gün gelir toslarsın bir yere, mecbur kalırsın. senin gibi insanlar yaşamadan öğrenmez. yapacak birşey yok. he bu arada iyi biliyorum, ondan yazıyorum bilmişliğim sandığından çok daha fazladır. zaten gerçekten insana saygılı olsan, empati anlayışın olsa "beni anlamadın" yerine " kendimi anlatmamışım" ifadesini kullanma büyüklüğün olurdu. ama asla böyle birşeyi kabul etmezsin.

tek bir gerçek vardır: öfke güçsüzlüğü kapatmak içindir. bu duyguya dair bu gerçeği de istediğine küfür et aşağıla değiştiremezsin. öfken, kendi zayıflığın güçsüzlüğün belli olmasın diye var, koruma amaçlı. her ağzını açana saldırman da bu sebeple.

Yorum

arkadaşlar bugün birisi tepemin tasını attırdığı için açtım bu konuyu .. öfkemin aşırı oldugunu gördüm ama bana zararı olmayan karşı tarafa zararı dokunan bir öfke... neyse gereken şeyler yapıldı özürümü aldım rahatım.. öfkelenmenin ve kolun uzun olmasının yararlarını seviyorum..

bu arada ben bir yere toslamam merak etme.. beni tanımadan bla bla bla sadece yaptıgın kardeş.. hadi yolun açık olsun.. bu arada hakaret edeceğimi söylemişsin ama ucunun bana dokunacagı seyleri yapmam tanımaya çalış beni sonra gel : ) haydi görüşrüüzz... ya da yok görüşmeyelim seninle..

pinkbox adamın biri damdan düşmüş başına toplanmış insanlar anlıyoruz seni demişler ( burdaki çok bilmişler gibi ) adam bana damdan düşeni getirin o anlar beni demiş.. bende seni çok iyi anlıyorum...

tek hece iyi niyetini anlayabilirim ama iyi niyat her zaman geçerli değil.. merhametliyim her insana takılmam asla öyle kıytırık adamlara en azından bana oldugunda.. ama ailem işin içine girdiğinde affım yok Allah değilim ..gerek neyse yapılır.. kafa bende sapasağlam birşey olmaz taka taka sağol...

my_immortaL pinkbox'a dediğim şey aynen geçerli tatlım senide anlayabiliyorum..

ve bu sitede bir sıkıntımı açmak istediğimde saçma sapan yazmayın! ben değil herkes için geçerli.. herkese her şekilde hasbel kader yorum yapılıyor, insanlar burda herşeylerini paylaşıyor.. ama sapasağlam adamı depresyona sokarsınız yazılarınızla, yorumlarınızla.. kendinizi prof edasında birşey söylemek zorunda hissetmeyin.. neyse söyleyeceğim bu kadar.. konuyu kapattım kendi kendime

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dovan
                Sen bence çok hassaslaştırmışsın kendini. Başka bir neden yok..
                teşekkür ederim düzelteceğim hassasiyetimi ama zaman...

Yorum

hayır eleştiriye neden kızayım. konuların altarını okursanız derdi olan insanlara ciddi anlamda abuk subuk yazılan şeyleri görürsünüz.. bu hep böyleydi.. fikri olmayan da fikir vermeye calısıyor.. bu da insanları daha kötüye götürebilir.. bu sebeple yazdım.. belki birilerinin kulağına küpe olurve yardım etmek için yazar eleştirmek ya da aşağılamak yada bilmişlik yapmak için değil...
                  Orjinal yazı sahibi: dovan
                  Birde tepkiniz yanlış olmadımı lagrima? Adı üstünde fikir. Değişken bişey. Doğruda olabilir yanlışta. Üye sadece fikrini yazıyor. Siz istediniz o da yazdı. Hem fikir isteyip hem de kızmanız yanlış değil mi? O onu destekliyor ve yazıyor. Siz katılırsınız yada katılmazsınız size kalmış. Fikre kızılmamalı. Biraz eleştirel oldu kızmadınız sanırım.

Yorum

Yaşadığınız küçük/büyük sizi sinirlendiren belkide o kadar büyütülmemesi
                    gereken birşeyi büyütmenizin en çok zararı size olacaktır diye düşünüyorum
                    ilk sayfada da bahsettiğiniz olaylar bence normal değil
                    elbette insan sinirlenebilir kendini kaybedebilir ama ufak şeylere
                    bile bu denli bir tepki normal değil diye düşünüyorum
                    sizden özür dileyen kişinin çok birşey kaybedeceğini düşünmüyorum
                    Dediğim gibi burda zarar en çok size sinir hücreleri kendisini yenileyemiyor
                    ve bu da sizin çok erken yaşlarda sinir hastası olmanıza yol açabilir
                    Keskin sirke küpüne zarar derler bilirsiniz
                    o yüzden kendinizi düşünerek öfkenize engel olmaya çalışmanız faydanıza olacaktır...
                    Ölüm çok ucuz bir şeydir..Fakat dünyanın en zengin insanına bile pahalı gelir.

Yorum

basit şeyler değil bana göre ama hani derler ya her deveye kendi yükü ağır o misal bana ağır geliyor ve öfkeleniyorum.. yorumun için teşekkürler.. benden özür dileyen kişinin kaybettiği şey tükürdüğünü tozlu topraklı yalaması kaba tabirle.. çok efelenmemeyi öğrenmesi, ya da her kusun eti yenmez.. gibi bir sürü deyimin anlamını anlamış olması
                      bu yaşıma kadar sinir hastası olmadı isem bu saatten sonra birşey olmaz olursa da ilaçkullanırım no problem.. teşekkürler yorumun için..

Orjinal yazı sahibi: nemeth View Post
                      Yaşadığınız küçük/büyük sizi sinirlendiren belkide o kadar büyütülmemesi
                      gereken birşeyi büyütmenizin en çok zararı size olacaktır diye düşünüyorum
                      ilk sayfada da bahsettiğiniz olaylar bence normal değil
                      elbette insan sinirlenebilir kendini kaybedebilir ama ufak şeylere
                      bile bu denli bir tepki normal değil diye düşünüyorum
                      sizden özür dileyen kişinin çok birşey kaybedeceğini düşünmüyorum
                      Dediğim gibi burda zarar en çok size sinir hücreleri kendisini yenileyemiyor
                      ve bu da sizin çok erken yaşlarda sinir hastası olmanıza yol açabilir
                      Keskin sirke küpüne zarar derler bilirsiniz
                      o yüzden kendinizi düşünerek öfkenize engel olmaya çalışmanız faydanıza olacaktır...

Yorum

İşleniyor...
                      X