merhaba.. nette araştırdım ama bulamadım.. hani sağlık problemi olan kişiler askere gidemez ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
askere giden arkadaşlar bilginiz var mı?
Collapse
X
-
kardeşim 2000 senesinde %98 ölüm riski ile açık kalp ameliyatı oldu..askerlik zamanı geldi.. ameliyat oldugu hastaneden rapor aldım 3 doktorun imzası var.. o sebeple merak ettim..
kardeşimde ameliyat oldu dediğim gibi sıkıntıya girdi o sebeple soruyorum..Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View Postçok geniş bir yelpaze bu hangi rahatsızlığı var gidecek kişinin söylersen daha tatmin edici cevaplar alırsın .
Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post5-6 ay önce askerlik için müracaat ettim, 3 yaşında kalp ameliyatı olduğum için gitmedim, kalpten ameliyat olanların sağlık durumu iyi olsa bile almıyorlar diye biliyorum. Bir bayan olarak neden soruyorsun?
Yorum
-
Alırlar alırlar üstüne birde hergün 5 km koştururlarOrjinal yazı sahibi: güç528 View Post5-6 ay önce askerlik için müracaat ettim, 3 yaşında kalp ameliyatı olduğum için gitmedim, kalpten ameliyat olanların sağlık durumu iyi olsa bile almıyorlar diye biliyorum. Bir bayan olarak neden soruyorsun?
o kordinasyon hareketini yazın tam ortasında 100 tekrar yapardık çok feci bişi ya
Yorum
-
oğlun askere gidicek demek bende yeni geldim anlatayım biraz için açılsın
sabahları 5 zeytin kibrit kutusu peynir bi okadarda recel sonra 5 km koşu şınavı mekiği falan filan yazın o 40 derece sıcağında her tarafın ter banyo bulursan şanslısın spor olayı böyle hergün hastalık desen gani herkes hasta hele kışın her akşam hastaneye adam götürüyordum bıkmıştık artık şimdi yerleri falan ona süpürtürler bulaşıkları o yıkar ezerler hep onu
ohoo daha neler neler:tinysmile_fatgrin_t
Yorum

yapmada göreyim
Yorum