Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lidanil i nasıl bilirsiniz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lidanil i nasıl bilirsiniz ?

Arkadaşlar internette braz araştırma yaptım antisiyolitik ilaçlar hakkında,kırmızı ve yeşil reçeteli olanları sildim ve lidanil kaldı sakinleştirici olarak.Doktoruma lidanil yazdıracağım ama hafifse hiç yazdırmayim xetanora devam edim ya da başka bir ilaç yazdırim diyorum(Xetanor dan hiçbir fayda görmedim 3 4 aydır).Lidanil nasıldır?Rahatlatır mı? Uyku getirir mi? Kullandığıma değer mi yoksa hiç gerek yok mu kullanmaya?

Kullanan yok sanırım

Yorum

lidanil bir antipsikotiktir. uyku verir. fazla alınırsa kasılma gibi extrapramidal semptomlar oluşabilir.
      depresyon için pek bir faydası olacağını sanmıyorum. anksiyete için de yeşil reçeteli anksiyolitikler kadar etkili olması mümkün değil. uyku için istiyorsan tamamdır.

Yorum

Teşekkür ederim bilgi için.Antipsikotik olarak ollafax kullanıyorum.Lidanil i anksiyolitik sanmıştım.Antipsikotik ilacımdan memnunum ama iyi bir anksiyolitik ilaç arıyorum kendime.Doktor yeşil ve kırmızı reçete yazmıyor bana.bu yüzden reçetesiz satılan anksiyolitikleri araştırmaya devam edeyim en iyisi

Yorum

İşleniyor...
        X