Arkadaşlar uzun süredir ruhsuz akşama kadar yatıp sabaha kadar uyanık bir insandım.. yinede pozitif düşünüyordum hadi ölsek kıyamet kopsa falan umrumda değildi dünya.. depresyondamıydım bilmiyorum ama internet,tv,sigara arada alkol.. böyle geçiyordu boş hayatım fakat şu son zamanlar dedim ki ya mücadele edicem yada artık kafama sıkayım bıktım ve hayata atıldım çevre edindim tüm herşey o kadar kısa sürede oldu ki herşey üst üste bonus olarak geldi.. sosyal bir sürü faaliyet,çevre, özellikle kızlar sürüyle
birazda para
ama şöyle bir his var düşünüyorum.. Napıyorum ben bu yaptıklarım nedir ? bütün gün uyusam ve hiçlik içinde olsam daha huzurlu olurdum diye düşünüyorum böyle bir sıkıntı hissediyorum arada.. acaba bu geçiş süresi falan mı yoksa hep mi böyle olacak. :RpS_huh:
cevaplarsanız çok sevinirim. :105:
birazda para
ama şöyle bir his var düşünüyorum.. Napıyorum ben bu yaptıklarım nedir ? bütün gün uyusam ve hiçlik içinde olsam daha huzurlu olurdum diye düşünüyorum böyle bir sıkıntı hissediyorum arada.. acaba bu geçiş süresi falan mı yoksa hep mi böyle olacak. :RpS_huh:cevaplarsanız çok sevinirim. :105:

Yorum