Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayata geçiş yaptım ve olanlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayata geçiş yaptım ve olanlar

Arkadaşlar uzun süredir ruhsuz akşama kadar yatıp sabaha kadar uyanık bir insandım.. yinede pozitif düşünüyordum hadi ölsek kıyamet kopsa falan umrumda değildi dünya.. depresyondamıydım bilmiyorum ama internet,tv,sigara arada alkol.. böyle geçiyordu boş hayatım fakat şu son zamanlar dedim ki ya mücadele edicem yada artık kafama sıkayım bıktım ve hayata atıldım çevre edindim tüm herşey o kadar kısa sürede oldu ki herşey üst üste bonus olarak geldi.. sosyal bir sürü faaliyet,çevre, özellikle kızlar sürüyle birazda para ama şöyle bir his var düşünüyorum.. Napıyorum ben bu yaptıklarım nedir ? bütün gün uyusam ve hiçlik içinde olsam daha huzurlu olurdum diye düşünüyorum böyle bir sıkıntı hissediyorum arada.. acaba bu geçiş süresi falan mı yoksa hep mi böyle olacak. :RpS_huh:
    cevaplarsanız çok sevinirim. :105:

birde 1 2 saat dışarda olsam bile acayip yorgun oluyorum resmen bayılcak gibi

Yorum

benim konuya hiç yazan yok dahada gelmem davosa

Yorum

kimsenin fikri yok demek ki benimde fikrim yok , fikri olan arkadaşlar yazarlar..

Yorum

arkadaşım allahtan ne istiyosun daha anlamdım ki burada senin yaptıklarını yapamayan bir sürü insan var. şükür et

Yorum

inan hayata geçiş yaptığım yani sosyalleştiğim zamanlar bazen bende tereddüt ediyorum acaba diyorum bu yaptıklarım beni pişman edecek mi?ama mecburum bunları yapmaya yaşamaya mücadele etmeye sende huzuru arama..kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama tatil köyüne kaçan yaşlılar gibi hissediyorsun.yaşının ve yaşamanın gerektirdiklerini yapmak zorundayız.maalesef..
            Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

İşleniyor...
            X