Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dövme!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dövme!!

dövme hakkın da ne düşünüyorsunuz? yaptırmak ya da yaptırmamak.. her yönden olumlu olumsuz yanlarını yazarmısınız..

öyle yıldız melek falan bana göre değil de hani merak ettim ve yaptırırsam göreceğim yerde olmamalı sıkılırım çünkü.. dini açıdan falan ben araştırmıştım ama birde bilenler var mı başka şeyler bimiyorum..

Yorum

yo hayır hayvan figürleri zaten üzerimde taşımam.. artı meleğin de bir görünüşü olmadıgı için uydurma resim yaptırmam.. benim zaten kendi çizimlerim var,exlibris im var hatta yaptırcak olsam onlardan birini yaptırırım
      Orjinal yazı sahibi: forte
      ne sana göre...yılan aslan falan mı

Yorum

ama dini açısı önemli tabi ki dinen bazılarına göre yaptırılmaması gerekir, bazılarında göre yaptırmakta sankınca yoktur..
        hımmmm peki

Yorum

bu arada forte araba ile alakalı birşey konuma maydonuz oldum ama başlık açtımya fortede araba cıkıyo aklımda olan nick leri araştırdım komik şeyler
          bu konuyu bende bilmiyorum gerçekten..

Yorum

Dövme deri altına yapıldığı için deri üstüne suyun değmesini engellemiyor bu yüzden abdeste ve gusle mani değil ama hiç çıkmayacağını düşünürsek ömür boyu onla yaşamak zor gibi ben sıkılırım. : ) 70 yaşına geleceğim buruşuk derimin üzerinde bir dövme bence hiç hoş durmaz.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

ben bu konuyu yaklasik 3 yil önce arastirdim
              Is konumumla ilgili ve dövme dini acidan yapilmamasi gereken bir sey

ama kisa sürede cikan veya kalici makyaj ürünleriyle uygulanan islem genelde 2-4 yil kaliciligi var ve dinin de caiz dir.

Yorum

din açısından bi sorun yok, istediginiz dovmeyi yapabilirsiniz..

Yorum

peki dinen bir sorun yok diyorsunuzda bunu neye dayanarak söyledigiizi sorabilirmiyim..

yani bunu kabalik olarak algilamayin lütfen

Yorum

aslında birde o var.. torun torba sormazmı anneannem bu neee ıyyy falan hem zaten görünen bir yerimde olmasın sıkılırım ben..

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
                    Dövme deri altına yapıldığı için deri üstüne suyun değmesini engellemiyor bu yüzden abdeste ve gusle mani değil ama hiç çıkmayacağını düşünürsek ömür boyu onla yaşamak zor gibi ben sıkılırım. : ) 70 yaşına geleceğim buruşuk derimin üzerinde bir dövme bence hiç hoş durmaz.

Yorum

quranı bilirim. asıl soru şu olmalı, siz neye dayanarak onu bunu yasaklıyorsunuz?

Yorum

bak arkadasim benim birseyi yasakladigim yok

forumu görünce bildiklerimi aktarmak istedim..niyetim burda laf kalabaligi yapmak degil

ayrica isim geregi yeterince arastirdigimi belirtmistim ve dinen dövme yapilmamasi gerektini ben degil din adamlari söylüyor

Yorum

din adamları sadece sallıyor..

Yorum

sen onu aldırma kendi haline bırak..
                            Orjinal yazı sahibi: Kacak View Post
                            bak arkadasim benim birseyi yasakladigim yok

forumu görünce bildiklerimi aktarmak istedim..niyetim burda laf kalabaligi yapmak degil

ayrica isim geregi yeterince arastirdigimi belirtmistim ve dinen dövme yapilmamasi gerektini ben degil din adamlari söylüyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                              sen onu aldırma kendi haline bırak..
                              yanlışları soyleyip insanlık gorevimi yerine getiriyorum..gerisi beni ilgilendirmez..

bu arada ben gerçekten musluman degilim, benim ne oldugumu idrak edemessiniz,,,sadece insanlık için hangisi daha iyi olur, hangisi daha kotu olur,,onun analizini yapıyorum,,ve daha iyi olan şeyi soyluyorum..

Yorum

İşleniyor...
                              X