Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sadece arkadaş =)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sadece arkadaş =)

[COLOR="blue"]ben kendi sosyal hayatımda çekingen ve sosyofobik özellikleri gösteren biriyim . bu yüzden insan ilişkilerimde hiç bir zaman özgür olamıyorum bu nedenle net aracılığıyla bi arkadaş edinmek istiyorum kim olduğu nerde yaşadığı falan umrumda dğil sadece özgürce konuşmak istiorum. dertlerimi sorunlarımı anlatmak istiorumm . içime atmaktan sıkıldım . kendi çevremdekilerle de paylaşamıcağımı bildiğim için bu yolu seçiyim dedim. umarım bu çağrımı cevaplandırırsınız.[/COLOR]

Aslında forumda biraz zaman geçirip,kendi kriterlerine uygun insanı seçebilirsin hem böylesi daha sağlıklı olur.Bu yolu seçtiğin içinde saygı duymak lazımİnşallah rahatça içine dökebileceğin kişileri bulabilirsin.

Yorum

Tamam İnsanlarla internetten arkadaş olabilirsin bu senin tercihin ama

Fazlada kapılma .....

Yani Karşındaki İnsanın Ne olduğu Neci Olduğuda Önemli ...Herkese Güvenilmiyor bu devirde bunu unutma
      Böyle hayatın a.q :54:

Yorum

evet dikkatli olmalısın.internet sonuçta karşındakini bilemezsin.
        HAYAT.....

Yorum

Gerçek hayatta dostlar edin derim.Benim bu dünyada sadece bir arkadaşım var.Gerisi kolpa hepsi benimle dalga geçti.Onunla rakı ve su gibiyiz.Birimiz haramız birimiz helal birimiz kirli birimiz temiz.Birimiz bulandırıcı birimiz açıcı.Ama ikimizde renksisiz. Gerçek bir dost edinmelisin

Yorum

edin burda dostlar anlat anlatsın ama reele dökme

Yorum

zatenn o kişiyle ne yüzyüze konuşmak ne de sesini duymak niyetindeyim .. hayali gibi olcak beni gerçekten tanımadığı ve çevremde olmadığı için daha güvenilir olabilir . etrafımdakilerle aramda mesafeler var onların ne düşündüğünü hep umursarım ama tanımadığım ve çok uzaklarda olan birinin ne düşündüğünü nie umursayayım ki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KuantumFrekans
                moralarm geçmişini unutup geleceğe bakabilirsin ve sanırım zaten bunu yapmaya çalışıyorsun gayetde iyi yapıyorsun.
                Geçmişinide herkese genede anlatmamanı tavsiye ederim. Onlar senin özelindir artık onlar sende kalsın. Anlatılacak kısımları anlatırsın.

Şunu unutma çevrendeki her insan bir kişinin zayıf yönlerini dedektör gibi tarar. Herkes belli yaşlarda belli bilgiye ve belli olgunluğa gelemez.

Karşındakinin zayıf yönlerini bilenler senin ilerleyen zamanlarda onu sana koz olarak kullanmak için bekletirler.
                Bir insanın senin hakkında tam olarak ne düşündüğünü öğrenmek için onunla kavga etmen lazım .

Kavga ettiğin zaman sana bütün zayıf yönlerini tek tek sayar. Karşındakide altta kalmamak için bu şekilde yapar.

Bu yüzden hiç kimseye fazla koz vermene gerek yok. Sakin ol , rahat ol. Geçmişinle kendi içinde yüzleş ve hallet onları.
                Varsa düştüğün hatalar bir daha o hatalarınıda tekrarlama yeterlidir.

Herkesin hesabı bir tek Allaha.

Sen ne yapıyorsun bu arada okuyormusun ?
                benim tek derdim her zman konuşacak anlatacak çok şeyim olduğu halde sustuğum olayları , durumları içime atmaktan kurtulmak . ben hep sessiz biriyim . konuşmam hep kafa sallarım gülümserim o kadar . 2 kelimeden fazla olmuyor cümlelerim . böyle oldukça da iice konuşma yeteneğimi yitiriorum .böle olmak da istemiyorum . hep sessiz uyumlu sakin biri olarak tanınmak hoşuma gitmiyor . artık özgürce ne düşündüğümü sölemek istiorum ama olmuyor kendi kendime öyle keskin sınırlar çizmişim ki ötesine geçemiyorum . böyle kalıplar içerisinde yaşamak da istemiyorum .
                çevremdekilere güvenmediğim yanlış anlaşılmaktan korktuğum için de rahatça konuşabiileceğim biri arıyorum o kadar . derdime çare arıyorum yani . belki biraz olsun kendimi aşabilirim die.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KuantumFrekans
                  Anladım seni moralarm. Tabi ki dövüş bilmeyen insanlara kick boxda olsun boks da olsun , kung-fu da olsun aparkart , gard alma , sağ kroşe , sol kroşe , kombine vuruşlar insanların zayıf bölgeleri vb gibi bir çok savunma ve saldırı taktikleri öğretilir ve düzenli idman yaptırılır kişi böylece zor durumlarda el ve ayaklarını daha doğru , zamanında ve mantıklı kullanarak kendisini saldırılara karşı bir nebze koruyabilir..

İletişimde de dediğin gibi sana biraz idman yaptırmak lazım. Egzersiz ve monolog çalışmaları lazım.

Sana biraz çalışma yapalım.

Sana söz ile saldırıcam şimdi.

Örnek : Sana söylüyorum sen niye bu kadar beceriksizsin. Hayatta hiç bir şeyi beceremiyorsun.

Karşı taraftan söz ile saldırı geldi ,

Sıra sende
                  Söz ile savun kendini.

Bekliyorum.
                  nette savunabilirim aslında asıl sorun yüzyüze :s canlı canlı olduğu zaman tırsaklaşıyorum bir de mesela seni tanımadığım için sana istediğimi sölerim ama tanıdıklarıma tek kelime bile edemiyorum . çevremde hiç kendim gibi olamıyorum her zman arkaplandayım . mahsun mahsun takılıom

Yorum

herkes ön planda olsa arka plandakiler kim olacak dimibende öyleyim.hiç sesimi çıkarmam toplum içinde.varlığım yokluğum belli olmaz..bir konu açamam devamlı konuşamam.kısa cümleler yada kelimelerle cevap veririm.ama alıştım artık.benim için mesele yok.
                    HAYAT.....

Yorum

artık benim için de mesele değil . ben de zaten öle herkesin tanıdığı çok geniş çevreli her işin içinden çıkan insanlardan olmak istemem . ama bazı işlerde de başarılı olmak insanın güvenini arttırıyor . bişiler yapmaya çalıştım bazı etkinliklere katıldım falan ama olmayınca olmuyor insanın yapısında olcak . zaten sosyofobik biri olarak fazla göz önnde olmak beni rahatsız eder

Yorum

bak bende öyleyim.yani öyle tanınmak herkesle muhatap olmak istemem.tercihim kendi halimde yaşamaktır.insanların yanında kendimi rahatsız hissederim.o yüzden topluma karışmam.Allaha çok şükür iki üç arkadaşım kendimi yanında rahat hissettiğim onlarla konuşursam konuşurum.diğerlerine duvar ördüm.yüzlerini bile görmek istemiyorum.kendime uğraşlar buldum.sınavlara hazırlanıyorum.bu bana bir heyecan bir pozitiflik kattı.artık aramıyorum bile arkadaş.seninde mutlaka vardır kendini iyi hissedeceğin bir uğraşın.yaşın daha çok genç.önünde kocaman bir hayat var.ve onu yönlendirmek şekil vermek senin elinde.
                        HAYAT.....

Yorum

aynanın karşısına geç kendi kendine anlat

sana sendne başkası yardım edemez
                          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

aynalar bile küsmüşse insana yalnızlık o zaman koyar işte

Yorum

İşleniyor...
                            X