Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Başlıksız...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Başlıksız...

Yazmak isteyip de tam başlamışken durmak, söyleyip isterken dediklerinin ağzında kalması (gerçi bu istediğim birşey). Esasen psikoloji.gen.tr'e gelip içimi başka türlü dökmek istedim ama kalakaldım yine yeniden ve yazamadım tüm samimi dostaneliğinize inanmama rağmen..

İyi miyim? İyiyim ve de kötüyüm: yine yeniden yeni bir ben oluşturuyorum kendi içimde o epeski bene tamamen zıt! O ben olan eski kişiyle ne sorunum var bilmiyorum ama sanki tüm sıkıntı ondan kaynaklanıyor. O kişiyi de hem seviyorum hem de seviyorum: hem salak hem iyi olduğu için.

Hayat ne arkadaşlar? Biz kimiz, neyiz? Bazen kendimi Matrix filmindeki elektrik üretmek için var olmuş insanlar gibi hissediyorum. Nerdeyim, nasıl buraya geldim, ben kimim, hayat ne/kim, salaklar içindeki aptallık, aptallar içindeki dostanelik nedir,... soruları içinde boğuluyorum bazı bazı; kendimce (kendimin de inandığı) mutluluk tiyatrosunu oynadığım zamanlarda veya rüyadan çıktığımı zannettiğim zamanlarımda..

Başlıksız bu içimi dökmem öncekilerdeki özenli (tam da hatırlamıyorum o başlıkları) başlıklara göre..
İşleniyor...
X