Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iç sesim hiç susmuyor?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• iç sesim hiç susmuyor?

gün içinde duyduğum şeyler kafama öyle kazınıyor ki sanki takılmış plak gibi sürekli kafamın içinde çalıyorlar... şarkılar, melodiler, konuşmalar.
    sürekli içinde bulunduğum duruma göre cevaplar senaryolar üretiyor bu ses nasıl sustururum şunu?

düşünceni belli bir yere yönelt bir uğraş bul kendine kafanı boş tutma
    FOREVER ALONE!

Yorum

düşünceni farklı bir yöne yönlendirmeyi dene zamanla öğreneceksin içinde ne ses kalıyo ne acı
      ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

bende de konuşuyolar bazen, gene mi geldiniz? hay ben sizin diyorum sonra başka şeylere yönlendiriyorum düşüncelerimi bi zaman sonra bakıyorum ki geçmiş
        Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

İç ses çok kötüdür Şizofreniye kadar götürür adamı.

Yorum

bende de olur arada hem tartışırım ben iç sesimle kavga bile ettiğim olur

Yorum

sövmeler saymalar.beni çok kötü etkiliyor.kuzenim dua okumaktan korkar oldu iç sesi küfür ediyormuş.çok kötü birşey..
              Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

ben susturmaya çalıştığım an kendimi öldürdüğümü hissettim ve vazgeçtim,çunku iç sesi susarmı insanın ya?bence bu dertlerden oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Miyavmiyav View Post
                  gün içinde duyduğum şeyler kafama öyle kazınıyor ki sanki takılmış plak gibi sürekli kafamın içinde çalıyorlar... şarkılar, melodiler, konuşmalar.
                  sürekli içinde bulunduğum duruma göre cevaplar senaryolar üretiyor bu ses nasıl sustururum şunu?
                  insanın dış sesi susarsa
                  iç sesi konuşur

sosyal fobi var mıydı sizde
                  Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

farklı şeyler düşünmeye çalış.. düşüncelerin senin elinde...

Yorum

dilini ısır hemen geçer iç sesin !!!

Yorum

benimde takıntım yoksa iç sesim ortaya çıkar.
                        kurtuluşyok gibi, onun kafasına vuruyon diğeri pırtlıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                          farklı şeyler düşünmeye çalış.. düşüncelerin senin elinde...
                          o okadar basit olmuyor lagrima bende beyinsel olarak bayılıyorum ama bi türlü bayılmıcam desemde bayılıyorum elimde olmadan ve beynimde bir türlü o krizi bitiremiyorum ne yaparsam yapayım

Yorum

doğrudur fikrim yok.. ben düşüncelerime yön verebiliyorum.. beceri ile alakalı demek ki..
                            Orjinal yazı sahibi: Ispanak View Post
                            o okadar basit olmuyor lagrima bende beyinsel olarak bayılıyorum ama bi türlü bayılmıcam desemde bayılıyorum elimde olmadan ve beynimde bir türlü o krizi bitiremiyorum ne yaparsam yapayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                              doğrudur fikrim yok.. ben düşüncelerime yön verebiliyorum.. beceri ile alakalı demek ki..
                              yok hayır beceri ile değil bazen beyin insanın emirlerini dinlemeyip kendi bildiğini okuyor benim krizlerim kendimi savunmasız kötü bir durumda hissettiğim anda oluyormuş ve korunmak amacı ile beyin kendini krize sokuyormuş yani bazen bazı şeyler insanın elinde olmuyor

Yorum

İşleniyor...
                              X