Selam gençler yarın kardeşimin nişanı var öğlen 13:00 ile 17:00 arası benim için eziyet gibi geçecek bana güç verecek sözler söyleyin nişanı olacak kişi kız kardeşim. Ben aşırı asosyal çekingen biriyim nasıl davranacağım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acil yardım kardeşimin nişanı var...
Collapse
X
-
Şimdi bu 4 saatte misafir gibi oturmamak lazım ne de olsa evsahibiyiz bu da bana ters evsahipliği bana göre değil ben geçer kenara oturur biriyim. Bu 4 saatte şarkı eşliğinde oynamak lazım, yine şarkı eşliğinde dans etmek lazım bunları ben kesinlikle yapamam kenarda izlesem başka türlü...Orjinal yazı sahibi: kitap View Post4 saat çok değil aslında..4 saatcik..cik cik cikk..4 saat geçer gider..böyle dusun..Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Dans etmene oynama gerek yok oturma ama elinde bişey tut örneğin çay bu oynamana engel olur sürekli gülümse sohbet et bir kaç kişiyle ve elinden geldiğince çok ayakta dur dans ettirmeye çalışırlarsa insanlar ayağımı burktum gibisinden bişey söyle .Without You I'm Nothing
K ♥M
Aşk demek sen demek
Sen demek ben demek..
Yorum
-
Adaya katılıyorum
bende çok çekingen biriyim ama
dügünümde , beni istemeye geldiklerinde , ünv sınavında
sanki ben ben degildim sanki başroldeki başka biriydi
yapman gerekeni, yapman lazım yoska daha çok dikkat çekersin...daha çok gerilirsin
AKIŞINA BIRAK
MAYI DENE
SEARCHOPE nun da tavsiyeleri güzel geldi..
sonuçlarıda yaz buraya.
Yorum

(:
Yorum