www.zevklimp3.com müthiş bir site =)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mp3leri nerden indiriyosunuz?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: 019007parasını verip yasal yollardan sanatçıların albumlerini alıyoruz her türk vatandaşı gibi yasalara, telif haklarına saygılıyız :lol:
bence gerek yok.. onlar zengin olcak diye uğraşamam..
beleş siteler varken para verip almak aptal işi bence...
yada paran çoktur saçacak yer ararsın
he sadece carrefourdan promosyona giren normal film ve konulu miki tarzı filmler almışımdır, onlarda bişi tutmaz bence...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: Mustafaisttrusyadan youtubeye sınırsız kolay giriyorum.. size bir link vericem :
http://www.youtube.com/watch?v=v1WFc...eature=related
bunu izleyin çok güzel bişi...
romanyalı küçük sanatcı Cleopatra Stratan çok tatlı bi ses.babası pawel stratan kızını bebeklikten iyi yetiştirmiş.
diğer kliplerini you tubede izleyin. rusyada bu cici kızın şarkıları ile ısınıyorum desem yalan olmaz
you tubeye Türkiyeden www.ktunnel.com dan girileceğini bilmeyen varmı?
bana danışabilirsiniz...
destiny89 : umarım sana ışık olabilmişimdir...
rusyada iken bakamadım bu mesajlara. istanbula gelince bakabildim. geç yazdım kusuruma bakma..
www.ktunnel.com dan youtubeye girebilirsin.
pm yada msn den ulaşabilirsin, anlatırım ayrıntıları.
arkadaşlarda güzel site linkleri vermiş. ok ama sisteminde sağlam lisanslı antivirüs olsun. indirdiğin dosyayı tara ve virüs olursa engellesin o inen dosyayı. müzik dinlicem diye sisteminizi çökertip güzel piskolojimizi bozmayalım dimi
sağlıcakla kal ...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MustafaisttOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: Mustafaisttrusyadan youtubeye sınırsız kolay giriyorum.. size bir link vericem :
romanyalı küçük sanatcı Cleopatra Stratan çok tatlı bi ses.babası pawel stratan kızını bebeklikten iyi yetiştirmiş.
diğer kliplerini you tubede izleyin. rusyada bu cici kızın şarkıları ile ısınıyorum desem yalan olmaz
bana danışabilirsiniz...
rusyada iken bakamadım bu mesajlara. istanbula gelince bakabildim. geç yazdım kusuruma bakma..
arkadaşlarda güzel site linkleri vermiş. ok ama sisteminde sağlam lisanslı antivirüs olsun. indirdiğin dosyayı tara ve virüs olursa engellesin o inen dosyayı. müzik dinlicem diye sisteminizi çökertip güzel piskolojimizi bozmayalım dimi
sağlıcakla kal ...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: MustafaisttOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: Mustafaisttrusyadan youtubeye sınırsız kolay giriyorum.. size bir link vericem :
bana danışabilirsiniz...
sağlıcakla kal ...bişi diill.. naptın indirdinmi bişiler? kimi seversin? müzik zevklerin nelerdir mesela ? adını sorcam; kader mi
Yorum
Yorum