Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"Seni seviyorum!" diyebilmek...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• "Seni seviyorum!" diyebilmek...

İçimizden gelene karşı koymak zordur... İnsanın, bir başkasını sevmesi zorla olmaz... İçimizden gelmesi lazım… Birisini sevdikten sonra, siz bunu ne kadar inkar etmeye çalışsanız da, kabul etmemek için ne kadar uğraşsanız da, ne kadar bu duygunuzu bastırmaya çalışsanız da, o sevgi bütün bu engellemelerinizi aşar ve bir şekilde ortaya çıkar... Kendini gösterir… “Gönül ferman dinlemez!” yani… O sevgi, durmadan, dinlenmeden sizi tırtıklayıp durur… Kendisini unutturmaz, hep hatırlatır durur... Sevginin bu şekli; meselâ, sadece dudaktan sevdiğimizi söylediğimiz durumlarda olmaz… Yani, sevgi KALP işidir arkadaşlar… İnsanlar birbirini sevdiğini sadece kendisine saklamamalı aslında… BU SEVGİLERİNİ SEVDİĞİ İNSANLARA SÖYLEMELİ, HATTA HAYKIRMALI… Normal hayatımızda, aslında bazı kişileri seviyoruzdur... Gönülden seviyoruzdur… Ama, bundan O’nun hiç haberi bile yoktur… Eee, TABİİ, BİZ SÖYLEMEZSEK NEREDEN HABERİ OLACAK Kİ? Bu noktada denilebilir ki; “canım, söylemeye ne gerek var, biz onu hareketlerimizle belli ediyoruz zaten…” Bunu söyleyen arkadaşlarımız, bir yere kadar haklı olabilirler… AMA, SÖZ İLE SÖYLEMEK, SÖYLERKEN KALBİNİN TÜM GÜZELLİĞİNİ, GÖZLERİNİN İÇİNİN GÜLMESİNİ VE MİMİKLERİNİ SESİNE KATMAK çok farklı olacaktır, değil mi? Sevgi, dünyadaki en yüce duygudur herhalde... O sevgi sözcüklerinin karşı tarafa yaptığı olumlu etki… Verdiği mutluluk... Verdiği moral motivasyon... Başka ne şekilde elde edilebilir ki? “O’nu veya onları çok seviyorum!” İyi, çok güzel… Ama bu, içinden geçirmekle, sadece düşünmekle, kendine saklamakla olmaz ki… Bu yeterli değil… Bu sevgi esas manasını, karşı tarafla paylaştığın zaman, bunu O’na ulaştırdığın zaman bulacak… Bundan dolayı, SEVDİĞİMİZİ SEVDİKLERİMİZE SÖYLEYELİM, ULAŞTIRALIM… Hiç düşünmeden, hiç çekinmeden... Hem niye çekinecekmişiz ki? Bu sözcüklerden daha güzeli var mı?
    ”SENİ SEVİYORUM!” İki sihirli kelime...
    Mutluluk;paylaşmaktır...

seni seviyorum .....:laughing:içi gerçekten doluysa söylenmeli.yoksa anlamsızlaşır
    kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

seviyorsam SENi SEViYORUM AŞIĞIM herşeyi söylerim karşımdaki ne der ne düşünür hisleri çok problem değil. ama sevmiyorsam nefretimi desöylerim.. ahh ahh aşk

Yorum

ben pat diye söylerim , hemen de kabul ederler lanet olası çekiciliğim

Yorum

bazen söylememeli aslında..
          bende soyluyorum eşimde söyluyor aslında bu yuzden bıtemıyor bızım evlılıgımız kavganın ortasında senı sevıyorum denır mı bız ıdyoruz ama
          sevıyoruz da..

bu yuzden bırakıp gıdemıyoruz ıkımızde sevgımız oyle yogun kı zarar verıyor bıze

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk View Post
            Havan batsın))
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alone in the dark
              Kandırmayı ve suni şeyleri seven sahte insanlar için ne kadar önemli bir yazı. En iğrenç kişisel gelişim kitaplarının özeti gibi.
              ....................................
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                Havan batsın))
                batmıyo hacı napalım allah vermiş bi kere yürü ya kulum demiş demiş demesine de hala işsizim

Yorum

Seni farklı tuzaklara çekebilmek için kabul edıyo olmasınlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Poison23 View Post
                    Seni farklı tuzaklara çekebilmek için kabul edıyo olmasınlar
                    poison23 , ben o yaşı geçeli çok oldu rahat ol sen

Yorum

Arkadaşlar... Ben, tam olarak izah edemedim herhalde... Ben, yazımda; "seni seviyorum!" kelimesini "genel" olarak ele almak istemiş ve içimizden "sevgi" beslediğimiz, ama bunu bir türlü kendisine söyleyemediğimiz insanlara "duyurmamız" gerektiğini anlatmak istemiştim...
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

poison23 , ben o yaşı geçeli çok oldu rahat ol sen
                        Ben pek rahat degılımde senın nasıl rahatlatıldıgın bellı

Yorum

batmıyo hacı napalım allah vermiş bi kere yürü ya kulum demiş demiş demesine de hala işsizim
                          sen bi alemsin ayşe ya))
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Poison23 View Post
                            Ben pek rahat degılımde senın nasıl rahatlatıldıgın bellı
                            wayy lafımı koyarım diyosun yani , karşındaki kadınsa yapılcak en basit bir o kadar onursuz söylemler bunlar olsa gerek..e bu da bize senin karekterini göstermiş oldu fazla söze gerek yok

Yorum

wayy lafımı koyarım diyosun yani , karşındaki kadınsa yapılcak en basit bir o kadar onursuz söylemler bunlar olsa gerek..e bu da bize senin karekterini göstermiş oldu fazla söze gerek yok
                              Ben onu kastetmemıstım sen o sekılde anlamaya meıllıymısın aynen dedıgın gıbı herkes kımın ne oldugunu bılıyo forumda kım ıstenılıp kımın ıstenmedıgını sor bı etrafındakılere ıstersen.

Yorum

İşleniyor...
                              X