Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uzaktan öneri vermek ne kadar rahat bişey ya...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• uzaktan öneri vermek ne kadar rahat bişey ya...

Yorum yaparken bi an bunu düşündümde yorum yapmak uzaktan ne kadar rahat bişeymiş...O olayı yaşamadan yaşamının en kadar zorluklarla geçtiğini bilmeden basitçe ve ne kadar içten yaşadığını düşünsende gerçer düzelir demek...ne kadar kolay...Halbuki geçmicek,geçsede derinlerde bıraktığı yarayı hiç bir zaman kapatamicak, tam kapandı derken yeniden rüzgar külleri savurup ateşin közünü gün ışığına çıkarıyor...Zamanla isyan edersin, artık bitsin dinsin dersin...Bi bakmışsın ki, hayat seni öyle bir yere götürmüşsün ki, hayatın neydi? neden niçinler içinde kala kalmışsın.
    Görende beni kaç yaşında sanacak... hep öyle olur ya yaşa bakarlar yaşın ilerlemişse yaşanmışlıkların ağır gösteriri.Ama bilmezler ki, 1 yılın zorluğu bazen 20 yıla bedel olduğunu...Gene konudan sapıp gittim..Ben ne dicektim sahi...Bir varmış bir yokmuşşş...
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

haklısın uzaktan öneri vermek daha rahat ve basit birşey hani bir laf vardır ya bir acı en çok yaşadığı kişiyi etkiler yani çevre anlamaya çalışsa bile o kişi kadar anlayamaz,içi yanamaz..

buarada evet bazı yaralarda kapanmaz,asla hazmedilemez haklısın
    :10:

Yorum

Ya da başka bir örnek vermek gerekirse ateş düştüğü yeri yakar.Ama öneri sunmak veya teselli etmek dışında elimizden başka birşey gelmez ki..Keşke gelse ama aynı şeyi yaşamadan aynı acıyı çekemeyiz hatta aynı olayı yaşacak bile aynı duyguları hissetmeyebiliriz.
      Neye inanırsan bir gün onu yaşarsın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aslım View Post
        Ya da başka bir örnek vermek gerekirse ateş düştüğü yeri yakar.Ama öneri sunmak veya teselli etmek dışında elimizden başka birşey gelmez ki..Keşke gelse ama aynı şeyi yaşamadan aynı acıyı çekemeyiz hatta aynı olayı yaşacak bile aynı duyguları hissetmeyebiliriz.
        kesinlikle çok haklısın..ama teselli etmek,yorum yazmak bile iyi gelir insana yani dertleri paylaşmak asıl önemli olan..
        :10:

Yorum

davulun sesi uzaktan hoş gelir herkese..

Nasrettin Hoca bir gün damdan düşer.
          “Hoca ne ettin? Nasılsın? Şuran ağrıyor mu” diye soranlara içerleyen hoca: “Siz bana damdan düşen birini getirin” der.
          “Neden Hoca”
          “Çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar” aynı bu misal..

Yorum

elestiri yok akıl vermek yok kendini anlatmak yok öneri yok o yok bu yok forum niye var..kapatıyorum forumu..herkes dagılsın..

Yorum

ben annemi çok seviyorum yaşasın 23 nisan .p (:
              "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

:d . .
                Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

sana katılmıyorum anlamsız , burda amaç tedavi deil moral vermek , şimdi biz de desek ki sen öldün , sen bitsin git öldür kendini senden bi cacık olmaz desek o kişinin hali daha kötü olmaz mı ? en azından destek veriyoruz birbirimize sen yaparsın , sen atlatırsın şeklinde ha haklısın ateş düştüğü yeri yakar ama dışardan gözlemleyen insanlar olarak elimizden gelen en iyi şey teselli vermek bu bağlamda güzel bi forum olduğu kanaatindeyim

Yorum

ben bunun aksisini savunmuyorum ki aysegül, anlatmak istediğim bambaşka belkide kendi kendimle konuşuyorum.farklı fenomen olayı.

Yorum

İşleniyor...
                    X