Yorum yaparken bi an bunu düşündümde yorum yapmak uzaktan ne kadar rahat bişeymiş...O olayı yaşamadan yaşamının en kadar zorluklarla geçtiğini bilmeden basitçe ve ne kadar içten yaşadığını düşünsende gerçer düzelir demek...ne kadar kolay...Halbuki geçmicek,geçsede derinlerde bıraktığı yarayı hiç bir zaman kapatamicak, tam kapandı derken yeniden rüzgar külleri savurup ateşin közünü gün ışığına çıkarıyor...Zamanla isyan edersin, artık bitsin dinsin dersin...Bi bakmışsın ki, hayat seni öyle bir yere götürmüşsün ki, hayatın neydi? neden niçinler içinde kala kalmışsın.
Görende beni kaç yaşında sanacak... hep öyle olur ya yaşa bakarlar yaşın ilerlemişse yaşanmışlıkların ağır gösteriri.Ama bilmezler ki, 1 yılın zorluğu bazen 20 yıla bedel olduğunu...Gene konudan sapıp gittim..Ben ne dicektim sahi...Bir varmış bir yokmuşşş...
Görende beni kaç yaşında sanacak... hep öyle olur ya yaşa bakarlar yaşın ilerlemişse yaşanmışlıkların ağır gösteriri.Ama bilmezler ki, 1 yılın zorluğu bazen 20 yıla bedel olduğunu...Gene konudan sapıp gittim..Ben ne dicektim sahi...Bir varmış bir yokmuşşş...
Yorum