Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsan delireceğini gözlemleyebilir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnsan delireceğini gözlemleyebilir mi?

Bazen aklıma geliyor çok düşününce, çok aşırıya gidince ben delirdim mi diyorum? ama deliren bir insan kendini gözlemleyemez ki diyorum? sonra ya başka bir çeşit delilikse bu? gözleme yapabilen bir tür delilik, sizce ben delirdim mi??) Sizce insan gözlemleyebilir mi delirmeye yakın zamanlarını..
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

bu sitede alakaya maydonoz die bi üye vardı o sen misin yoksa

Yorum

nerden bildin feyk olduğumuu... ayşegül o kim ya ben hayatımda ilk kez bu siteye üye oluyorum...İnanmassanız iplerden baksınlar yönetici... beni herkesle karıştırma ayşegül...
      Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

bu konu beni aşıyor..79 kez okudum tek anladıgım deli kelimesi..filozof olmalıydın anlamsız..

Yorum

Kitap, çağımızda filozofa deli derler bilmyormusunn...

Yorum

deliren biri ben deliriyorum demez tıpkı deli birinin deli olduğunu kabul etmemesi gibi

Yorum

ben deli olmadığımı savunuyorum? ) bu ne anlama geliyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
                ben deli olmadığımı savunuyorum? ) bu ne anlama geliyor...
                hım o zaman düşündürücü anlamsız deliriyo olabilirsin kabul etmediğine göre

Yorum

Ben delideğilimmmBenden başka herkes deli olduğu için beni deli sanıyorlar....

Yorum

ben gözlemleyebiliyorum..aşırı dusunup delilik sınırını geçip deli oldugumda arkadaslarıma bana deli diye hitap etmelerini istiyorum..delilik sınırının gerisine geldigimde bunu farkediyorum ve arkadaslarıma artık deli olmadıgımı ve bana deli olarak hitap etmemelerini soyluyorum..bu hep boyle devam ediyor..

Yorum

bazen deli olmak en iyisi sanırım yaptığın hiçbişey yadırganmaz o zaman

Yorum

Delirdigini degilde hasta oldugunu gorebılırsın

Yorum

iskender büyük laf etti, posion tşk tanı koyduğun için, ama keşke ben hasta olsamda sen yanılmasan...

Berfin yardırgansın sen takmadıktan sonra ne önemi kalır ki

Yorum

İşleniyor...
                          X