Bazen aklıma geliyor çok düşününce, çok aşırıya gidince ben delirdim mi diyorum? ama deliren bir insan kendini gözlemleyemez ki diyorum? sonra ya başka bir çeşit delilikse bu? gözleme yapabilen bir tür delilik, sizce ben delirdim mi??) Sizce insan gözlemleyebilir mi delirmeye yakın zamanlarını..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsan delireceğini gözlemleyebilir mi?
Collapse
X
-
nerden bildin feyk olduğumuu... ayşegül o kim ya ben hayatımda ilk kez bu siteye üye oluyorum...İnanmassanız iplerden baksınlar yönetici... beni herkesle karıştırma ayşegül...Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
-
ben gözlemleyebiliyorum..aşırı dusunup delilik sınırını geçip deli oldugumda arkadaslarıma bana deli diye hitap etmelerini istiyorum..delilik sınırının gerisine geldigimde bunu farkediyorum ve arkadaslarıma artık deli olmadıgımı ve bana deli olarak hitap etmemelerini soyluyorum..bu hep boyle devam ediyor..
Yorum
-
iskender büyük laf etti, posion tşk tanı koyduğun için, ama keşke ben hasta olsamda sen yanılmasan...
Berfin yardırgansın sen takmadıktan sonra ne önemi kalır kiFakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
Yorum