Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şuraya çok güzel haberlerle gelmek vardı!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şuraya çok güzel haberlerle gelmek vardı!!!

yine yine yine...bıktım artık gerçekten...hep mi hüsran olur? hep mi başaramam ben.? neden bu kadar beceriksizim? kendimi eleştirmekten dahi sıkıldım artık...hayatta tek derdi tasası bir psikoloji fakültesine yerleşmek olan biri neden istediğini elde edemez? onca emeğe rağmen...

ne yapsam...başka bölüm düşündükçe içim acıyor ama düşünmek zorundayım artık ne yapayım...tutmuyor işte,beceremedim,başaramadım...artık ölmek dahi istiyorum...ne kaldı elimde? hiç birşey...yazacak bölüm bulmakta zorluk çekiyorum...iktisat işletme öğretmenlik...böğğğ diyorum bunları duyunca ama ne yapayım...tüm tm ciler gibi ben de o bölümleri okuyacam sanırım...İBF!!!

artık yaşadğımdan dahi emin değilim gerçekten...

elde edemeyebilirsin istediğini bu senin beceriksiz, başarısız olduğunun göstergesi mi, psikoloji fakültesini kazanamıyorsun diye kendine niye bu kadar haksızlık ediyorsun. tamam çok istemiş emek vermiş olabilirsin ama kazanamaman da dünaynın sonu değil. tamam istediğin yerler değil ama tercih edeceğin diğer bölümlerde kötü bölümler değil. hem bir daha girebilirsin sınava hem okuyup hem de yeniden hazırlanabilirsin. olayları daracık pencerelerden bakmamalıyız belki yeni tercih edeceğin bölüm sana yeni fırsatlar çıkaracak. tek bir şeye odaklanmamalısın mutluluk sadece okuyacağın psikoloji bölümünde değil. başarılar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
      yine yine yine...bıktım artık gerçekten...hep mi hüsran olur? hep mi başaramam ben.? neden bu kadar beceriksizim? kendimi eleştirmekten dahi sıkıldım artık...hayatta tek derdi tasası bir psikoloji fakültesine yerleşmek olan biri neden istediğini elde edemez? onca emeğe rağmen...

ne yapsam...başka bölüm düşündükçe içim acıyor ama düşünmek zorundayım artık ne yapayım...tutmuyor işte,beceremedim,başaramadım...artık ölmek dahi istiyorum...ne kaldı elimde? hiç birşey...yazacak bölüm bulmakta zorluk çekiyorum...iktisat işletme öğretmenlik...böğğğ diyorum bunları duyunca ama ne yapayım...tüm tm ciler gibi ben de o bölümleri okuyacam sanırım...İBF!!!

artık yaşadğımdan dahi emin değilim gerçekten...
      Ee sorun ne? Bende kimyagerim sence kimyayı çok mu sevdiğim için bu işi yapıyorum? Hayatta bazen istediğimiz şeyleri değil mecbur olduğumuz şeyleri yaparız. Öğretmenliğe puanın tutuyormuş saydığın diğer bölümlerde fena değil işsiz kalmazsın daha ne istiyorsun? Psikoloji okumak sana göre zaten değil baksana şuan başkalarına yardım edebilecek gibi misin? Puanın o bölümlere yettiği içi şükretmelisin.

Yorum

pesimist kardeşim belki de hayırlısı budur hı ne dersin..belki de psikoloji okusaydın yapamayacaktın senin yuzunden sana gelen danışan daha da kafayı yiyecekti hı ne dersin olamaz mı yani..burası dunya kardesim hersey olur..hayırlısı diyecegiz..bir de pesimist kardesim ortmenlige niye böğğ diyosun, ortmen olup bu sozu duyan kardeslerimiz yıkılamazlar mı yani bu böğğ sözünden dolayı.çlutfen pesimist kardesim lutfen bunlara dikkat edelim..neyse hayırlısı pesimit kardesim..

Yorum

haline şükretmelisin, şikayet değil... senin konumunda ama bu okulları dahi kazanamayan binlerce genç var... Elindekilerin kıymetini bil ve sımsıkı sarıl onlara...
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Sonradan sonraya bölümünü çok seven insanlar da var böyle düşün. Bizim müdür yardımcımız vardı. Adam fizikçi. Ama nefret edermiş zamanında fizikten. Şimdilerde iyiki fizikçi olmuşum diyor. Ve böyle olabilirsin sende... Hayırlısı buymuş

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
              haline şükretmelisin, şikayet değil... senin konumunda ama bu okulları dahi kazanamayan binlerce genç var... Elindekilerin kıymetini bil ve sımsıkı sarıl onlara...
              yani doğru ama insanı bu teselli edemeyebiliyo bazen...

sonuçta isyan etmek sorgulamak biyere getirmez bizi

kabullenmek lazım
              "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
                Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

sende yaşam koçu olursun...
                  birkaç seminer falan görüyorlar.oldu bitti işte, yeterki o özgüvene sahip ol

Yorum

güzel haberin ne olduğuna bağlı değilmidir birisine göre arkadaşının evlenmesi güzeldir
                    başkasına ise hiçbir duygu getirmez beraberinde .
                    birisi arkadaşının bi güzel sözünden mutlu olur bazıları o sözde art niyet arar .
                    Never Back Down

Yorum

insan gün gelip, yüksek puanla kazansa bile seçtiği bölümden de pişmanlık duyabiliyor ..inan bana..

bu kadar çok yüklenme kendine..hayırlısı olsun..belki senin için böylesi daha iyidir..

Yorum

yorumlar için teşekkür ederim...

yalnız ben bir psikoloji okuyan birini görünce moralim bozuluyor...imreniyorum,kıskanıyorum..neden ben yapamadım diyorum...içim içimi yiyor kaç gündür...cuma günü tercihleri tesslim etmem lazım lakin kafam bomboş ne yapacağım bilmiyorum...tamam şimdi farklı bölüm yazsam da bu hayatta ben psikoloji er ya da geç okumalıyım...istiyorum,çok arzuluyorum...yarın özel bir üniversiteye gideceğim...normalde gidecektim geç kaldım işte her zamanki gibi...onlardan da akıl almaya çalısacağım..aslında yüzde 50 burslu tutuyor lakin gücüm yetmez karşılamaya...

Yorum

düşünmekten bir hal oldum artık...içim geçiyor gerçekten...dayanamıyorum artık...depresyonum yine tavan yaptı...kimin umrunda be...bıktım artık böyle iradesiz güçsüz olmaktan...insanlar güçsüz kişilere hep tekme atar zaten..ömür boyu azap çekeceğim istemediğim bir bölüm okuyarak...

Yorum

Hayat güzel olumlu düşün pozitif ol.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
                              düşünmekten bir hal oldum artık...içim geçiyor gerçekten...dayanamıyorum artık...depresyonum yine tavan yaptı...kimin umrunda be...bıktım artık böyle iradesiz güçsüz olmaktan...insanlar güçsüz kişilere hep tekme atar zaten..ömür boyu azap çekeceğim istemediğim bir bölüm okuyarak...
                              hayat hep bitti dediğimiz yerde yeniden başlar.. 410 puanın var onu yapmak da mesele sen neden kendine ii davranmıyorsun o zaman 200 yapanlar ölsün söylediklerin sinirlerimi zıplattı kim gücsüz sen mi sen öyle inanıyorsun. bence çok olumsuz düşünüyorsun hiçbir şey son degildir unutma ve sen bence aldıgın puanla ii bir başarı sarf ettin onca psikolojik sorunlara ragmen kendinin farkına var bence

Yorum

İşleniyor...
                              X