yine yine yine...bıktım artık gerçekten...hep mi hüsran olur? hep mi başaramam ben.? neden bu kadar beceriksizim? kendimi eleştirmekten dahi sıkıldım artık...hayatta tek derdi tasası bir psikoloji fakültesine yerleşmek olan biri neden istediğini elde edemez? onca emeğe rağmen...
ne yapsam...başka bölüm düşündükçe içim acıyor ama düşünmek zorundayım artık ne yapayım...tutmuyor işte,beceremedim,başaramadım...artık ölmek dahi istiyorum...ne kaldı elimde? hiç birşey...yazacak bölüm bulmakta zorluk çekiyorum...iktisat işletme öğretmenlik...böğğğ diyorum bunları duyunca ama ne yapayım...tüm tm ciler gibi ben de o bölümleri okuyacam sanırım...İBF!!!
artık yaşadğımdan dahi emin değilim gerçekten...
ne yapsam...başka bölüm düşündükçe içim acıyor ama düşünmek zorundayım artık ne yapayım...tutmuyor işte,beceremedim,başaramadım...artık ölmek dahi istiyorum...ne kaldı elimde? hiç birşey...yazacak bölüm bulmakta zorluk çekiyorum...iktisat işletme öğretmenlik...böğğğ diyorum bunları duyunca ama ne yapayım...tüm tm ciler gibi ben de o bölümleri okuyacam sanırım...İBF!!!
artık yaşadğımdan dahi emin değilim gerçekten...

Yorum