Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşk mı para mı ? nedenn?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aşk mı para mı ? nedenn?

başlığımdanda anlaşılacagı gibi hep
    Last edited by arasira; 22-10-2011, 01:35 AM.
    Ağır gelir bende bulduklarını bir başkasında aradığın zaman..

benim için aşk daha ağır basardı..ama göz ardı edilemeyecek bir gerçek de maddi durumun ve pararın hayattaki önemi..ama 1.anlattığın kişi çalışıyor emek harcıyor ve belli bir miktarda olsa para kazanıyorsa bence yeterli
    :10:

Yorum

aslında tam olarak 2. tip insanlar yalansız
      Last edited by arasira; 22-10-2011, 01:36 AM.

Yorum

en basitinden şu şekilde örnek vereyim..
        Last edited by arasira; 22-10-2011, 01:36 AM.

Yorum

bence o insanın karakteri çok iyiyse yani zor bulunacak bir karakterdeyse kaybetmemeli derim ben..yani önemli olan o insandaki artıların ve eksilerin karşılaştırlması..hangisi ağır basıyorsa o yol seçilmeli bence..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
            benim için aşk daha ağır basardı..ama göz ardı edilemeyecek bir gerçek de maddi durumun ve pararın hayattaki önemi..ama 1.anlattığın kişi çalışıyor emek harcıyor ve belli bir miktarda olsa para kazanıyorsa bence yeterli

helal olsun arkadaşım.aşk her zaman ön planda olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: batman View Post
              helal olsun arkadaşım.aşk her zaman ön planda olur.
              sağol arkadaşım tabi ya aşk gibisi var mı...tabi para da önemli ama maneviyat daha kalıcı ve sağlam şeyler bence..maddiyat geçici..

Yorum

ya ben eğitimin olmamamsına takıldım bu paradan daha büyük sorunlarda yaratıyor ... aynı hayat görüşüne sahip olmamak aşkı tüketir.. bakın size başka bi pencere daha açtım')

Yorum

bayanın maddi imkanları evlilik için nasıl devredışı bırakılacak. eşi çalıştırmayacak mı o anlamda mı? eğer öyleyse evlenmezdim ben öyle biriyle, o kadar sene okuyup da çalışamayacaksam :Pbenim kararlarıma saygı duyulmuyorsa ne işim olur, öyle aşk olmaz olsun derdim.
                  Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arasira
                    evet bu konuda çok iddalıyım ki , çok zor bulanacak bi karakter. ama olay şurda kopuyor. benim alışmış oldugum , görmüş oldugum bi hayat standartım var. onun kazanacagı 1 aylık maaşla alınmış tek bi parça kıayfetlerim var. yapabilcek miyim o hayatı , hiç bilmiyorum...bakıldıgı zaman amann canım bunda ne var densede aslında buyuk acılar çekiyorum. bi laf vardır , Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın..
                    bi yandan ailem kabul edecek mi ,onun korkusu var..ama az cok ailemi biliyorsam onemli olan karakter diyecektir amaa hep sıkıntı hep sıkıntı...çok tuhaf geliyor bana baba evindeyken bi çıprıda elde ettiğim şeyleri , gittiğim tatileri sevdiğim insanla hiç bi zaman erişemicek olmam..
                    ama sende baya bir zenginmişsin arkadaşım şaka bir yana aslında en iyi anlama yolu deneme yani ancak deneme yoluyla anlaşılabilir..hani mesela karpuzu kesmeden çok iyimi yada iyi olmıcakmı bilemezsin ancak kesince görebilirsin ya öyle birşey

Yorum

bak işte durum yine eğitim olayına çıkıyor...

Yorum

defne senin mesajına dair söyledim bunu... neden eğitim aldığım işte çalışmayayım ki di mi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                          sağol arkadaşım tabi ya aşk gibisi var mı...tabi para da önemli ama maneviyat daha kalıcı ve sağlam şeyler bence..maddiyat geçici..
                          Aynen maddiyat elin kiridir.para zaten geçinmek için gerekli bunu herkez biliyor herkez bunun için mücadele ediyor ama birçoğu parayı sevgiden üstün tutuyor kaybeden onlar bizce sorun yok.

Yorum

bence bu konuyu çok yakın gördüğün snei çok iyi anlayan sana fikir verecek biriyle mesela annenle konuşup ona akıl dnaış..bakalım kendisi ne diyecek,ne öneriler getirecek..

Yorum

kaç senedir berabersiniz o kişiyle?

Yorum

İşleniyor...
                              X