başlığımdanda anlaşılacagı gibi hep
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşk mı para mı ? nedenn?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Postbenim için aşk daha ağır basardı..ama göz ardı edilemeyecek bir gerçek de maddi durumun ve pararın hayattaki önemi..ama 1.anlattığın kişi çalışıyor emek harcıyor ve belli bir miktarda olsa para kazanıyorsa bence yeterli
helal olsun arkadaşım.aşk her zaman ön planda olur.
Yorum
-
bayanın maddi imkanları evlilik için nasıl devredışı bırakılacak. eşi çalıştırmayacak mı o anlamda mı? eğer öyleyse evlenmezdim ben öyle biriyle, o kadar sene okuyup da çalışamayacaksam :Pbenim kararlarıma saygı duyulmuyorsa ne işim olur, öyle aşk olmaz olsun derdim.Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
Yorum
-
ama sende baya bir zenginmişsin arkadaşımOrjinal yazı sahibi: arasiraevet bu konuda çok iddalıyım ki , çok zor bulanacak bi karakter. ama olay şurda kopuyor. benim alışmış oldugum , görmüş oldugum bi hayat standartım var. onun kazanacagı 1 aylık maaşla alınmış tek bi parça kıayfetlerim var. yapabilcek miyim o hayatı , hiç bilmiyorum...bakıldıgı zaman amann canım bunda ne var densede aslında buyuk acılar çekiyorum. bi laf vardır , Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın..
bi yandan ailem kabul edecek mi ,onun korkusu var..ama az cok ailemi biliyorsam onemli olan karakter diyecektir amaa hep sıkıntı hep sıkıntı...çok tuhaf geliyor bana baba evindeyken bi çıprıda elde ettiğim şeyleri , gittiğim tatileri sevdiğim insanla hiç bi zaman erişemicek olmam..
şaka bir yana aslında en iyi anlama yolu deneme yani ancak deneme yoluyla anlaşılabilir..hani mesela karpuzu kesmeden çok iyimi yada iyi olmıcakmı bilemezsin ancak kesince görebilirsin ya öyle birşey
:10:
Yorum
-
Aynen maddiyat elin kiridir.para zaten geçinmek için gerekli bunu herkez biliyor herkez bunun için mücadele ediyor ama birçoğu parayı sevgiden üstün tutuyor kaybeden onlar bizce sorun yok.Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Postsağol arkadaşım
tabi ya aşk gibisi var mı...tabi para da önemli ama maneviyat daha kalıcı ve sağlam şeyler bence..maddiyat geçici..
Yorum

Yorum