Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok yoruldum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok yoruldum

hiç birşey heyecanlandırmıyor artık beni. çok yoruldum uyumak istiyorum bi daha hiç uyanmamak.

Bende çok yoruldum herşeyden. Herşey üstüme geliyor. Ve hepsi aynı anda çullanıyorlar.
    Mücadele ettim bugüne kadar. Gücüm kalmadı artık. Yoruldum.
    Follow the white rabbit

Yorum

insan ömrünü 40a çekmek için girisimlerim devam ediyor..yukarıyla bir mutabakata varacagım gibi, biraz daha dayanın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
        insan ömrünü 40a çekmek için girisimlerim devam ediyor..yukarıyla bir mutabakata varacagım gibi, biraz daha dayanın.
        İnsan ömrü mümkünse 20 yıla insin alıcaklı olurum hiç değil

Yorum

arkadaş yukarla irtibata geçecekmiş sabır biraz

Yorum

40 çok sen şunu 30 olarak ayarla. 10 yıl benden hadiye olsun..
            Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
              nekine , seni son gördüğümde yeni bir aşk'ın verdiği mutlulukla gülücükler dağıtıyodun bu mutluluğuna gölge düşüren her neyse umarım bir an önce ellerini üzerinden çeker...
              her gördüğünü aşk sanıp sonra olmadığını anlayanlardanım be ayşegül. ne çekilecek çilem varmış şu dünyada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nekine View Post
                her gördüğünü aşk sanıp sonra olmadığını anlayanlardanım be ayşegül. ne çekilecek çilem varmış şu dünyada
                Kendini bozma. Bende senin gibiydim. Baktım bu benim kaderim ve buna alıştım.
                İçimde onlarca yata ölü bedenle yaşamayı öğrendim. Kimisinin yüzünü
                bile hatırlamıyorum artık.
                Follow the white rabbit

Yorum

sürekli birisine takılıpta acı cekmektense, değişen yüzlerle olmak daha iyi. hiç yoktan artık birisi için üzülme derdi olmuyor ama belli bir yastan sonra yanlız olmamakta lazım, sabit bir kişi lazım.
                  Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

beklentilerinizi düşük tutun, etrafınızı takmayın göreceksiniz dünyanın en mutlu insanı olduğunuzu...

Yorum

hayırdır niye bukadar yorgunluk

Yorum

hangimiz yorulmadık ki..

Yorum

siz öldükten sonra tüm dünya duysa ne önemi var? siz bunu göremezsiniz

Yorum

ya ben birine sabit kalmaktan bıktım tam 3 yıl oldu ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok aşığım ve alışkınım ??

Yorum

İşleniyor...
                            X