Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Artık delireceğim lütfen yardım edin :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: kriminalist95 View Post
    rol de değil gerçek tepki olarak defalarca sinir krizi geçirdim zaten ve en sonuncusunda nerdeyse bayılacaktım,yere serildim...
    amaa anlamıyor,herşeyi anladığını iddia eden babam anlamıyor bunu...
    görüşme ve görüşmek istemediğini amcanlar, halanlar, babaannen dahil herkes bilsin... veya varsa büyük tanıdığın durumu anlatmalısın ona... babanla belki de bu konuda görüşmesi gereken aile büyüğü vardır... anlatmalısın onlara da... bu tarz bir sıkıntıyla yaşanmaz... çok huzursuzluk verici bir şey... halbuki babandan bu kadar çekinmemen gerekir...
    hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: audio View Post
      görüşme ve görüşmek istemediğini amcanlar, halanlar, babaannen dahil herkes bilsin... veya varsa büyük tanıdığın durumu anlatmalısın ona... babanla belki de bu konuda görüşmesi gereken aile büyüğü vardır... anlatmalısın onlara da... bu tarz bir sıkıntıyla yaşanmaz... çok huzursuzluk verici bir şey... halbuki babandan bu kadar çekinmemen gerekir...
      bugün halama anlattım,konuşacağım babanla dedi ama seldanın da yanında olduğunu söyledim,halam ona göre bir zaman kollayıp illa ki konuşacaktır...

Yorum

kusura bakma geç oldu şimdilik çıkıyorum... gelişmeleri anlat duruma göre çözüm bulalım... ama tepkilerini hiç yumuşatma derim... 15-16 sın bilinçli bir yaştasın... bunu az çok biliyor... geçmişi unut... bilinçlisin şu anda.. ve şu anda tepki vermezsen 20 yaşından sonrada ezilmeye devam edersin...

benim babam hemen evlenmişti açıkçası eşini pek tanıma imkanım olmamıştı... çocukluğum çok da laf edemiyordum... bilinçli de değildim... hep surat asardım onu hatırlıyorum... babamla ne zaman buluşsam eşini hep getiriyordu babam... hatta iki sebep yüzünden, birincisi de bu her buluşmada eşiyle birlikte olmamdan kaynaklı ikinci sebep bende kalsın... ben babamla irtibatımı kestim 5 sene boyunca konuşmadım... 15 ıme yeniden geldiğim zaman babamla bu konuda kavga ettim hatta annemde dahil olmak zorunda kalmıştı aynen senin durumumunun bir versiyonu intihar etmiştim o gün... babam bir daha eşini getirmedi benimle buluşacağı zaman... sadece bayramlarda görüştürüyordu... bizi yan yana getiriyordu...

şu anda babamla görüşmüyorum... onun sebebi çok ayrı... ama bilinçlendikten sonra ben, hiç üstüme çıkamadı

iyi geceler...

Yorum

bugün halama anlattım,konuşacağım babanla dedi ama seldanın da yanında olduğunu söyledim,halam ona göre bir zaman kollayıp illa ki konuşacaktır...
          süperharika

Yorum

Adam birini sevmiş. Sevdiği insanın yanında olmak herkesin hakkı değil mi ?
            Seni de sevdiği ortada. Yoksa hiç sormadan çoktan basar gider di. Tamam belki benim anlayamacağım şeyler yaşandı ama biraz empati kurmak gerekmez mi ?. Yarın biri ile evlensen ondan bir şekilde ayrılıp bir başkasını sevsen, yarın ne yapardın ?.

Bence olayı bu şekilde büyütüp, yokuşa sürmek mantıksız. Ya o, ya ben demek kimsenin işine yaramaz (yada ben yanlış anladım)..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
              Adam birini sevmiş. Sevdiği insanın yanında olmak herkesin hakkı değil mi ?
              Seni de sevdiği ortada. Yoksa hiç sormadan çoktan basar gider di. Tamam belki benim anlayamacağım şeyler yaşandı ama biraz empati kurmak gerekmez mi ?. Yarın biri ile evlensen ondan bir şekilde ayrılıp bir başkasını sevsen, yarın ne yapardın ?.

Bence olayı bu şekilde büyütüp, yokuşa sürmek mantıksız. Ya o, ya ben demek kimsenin işine yaramaz (yada ben yanlış anladım)..
              sevip sevmediği de şüpheli,ona sadık değil çünkü bana hiç değil zaten...
              bu yaz öyle olaylar oldu ki artık iyice kıl oldum,kaldı ki o kadar seviyorsa bana zaman ayırmaktan bile acizliği varsa gitsin onun yanına...
              benim çocuğum varsa çocuğumu da gözetirdim,çocuğumu çekemeyen,ezmeye yer arayan biriyle günümü gün etmezdim!
              yine de yorumunuz için sağolun ama evet yanlış anladığınız şey çok fazla
              dipnot:eğer sert konuştuysam çok özür dilerim...

Yorum

Yanlış anladığım şeyler için asıl ben özür dilerim.
                Yinede olayın içinde olduğunuzdan ve doğal olarak duygusallaştığınızdan, adaletli bir şekilde düşündüğünüzü düşünmüyorum...
                Tabii yinede davulun sesi misali, buradan yazmak bana çok kolay...

Yorum

Yanlış anladığım şeyler için asıl ben özür dilerim.
                  Yinede olayın içinde olduğunuzdan ve doğal olarak duygusallaştığınızdan, adaletli bir şekilde düşündüğünüzü düşünmüyorum...
                  Tabii yinede davulun sesi misali, buradan yazmak bana çok kolay...
                  bakış açınızı çok iyi anlıyorum ama şöyle birşey var:
                  olayları değerlendirirken genellikle duygularımı bir tarafa attığım için bu haldeyim...
                  diğer yorumları okuduysanız görmüşsünüzdür,babamın hatrına seldayla geçinebilmek için herşeyi denedim diyebilirim,ama selda kendi derdinde kafayı yemiş biri,ne vicdan var ne de başka birşey...

annem bugün babama söylendiği zaman ona da dayanamadım,eğer duygularıma göre ve taraflı değerlendirme yapıyor olsaydım serbest bırakırdım söylenmesi konusunda...

Yorum

Konuyu baştan sona bir daha okudum...

Ben olsam belki ben de aynı şeyleri düşünürdüm ama şöyle bir gerçek te var. Babanız şu an aşık. O da çok sağlıklı düşünemeyebilir. Hem sizi seviyor, hem de diğer insanı. Bu çok doğal bir şey. Sizin de o insanı sevme zorunluluğunuz elbette yok. Babanızın sizi ve diğer insanı yanyana getirip birbirinizi sevmenizi istemesi kadar da doğal bir şey yok. Sonuç olarak ortada çok büyük bir yanlışlıkta (bana göre) yok. Bu durumda yine bana göre iki ihtimal var gibi görünüyor. Sonuçlarına hazır olmanız durumunda; "Ya o ya ben" demeniz, yada şuan ki durumu biraz olgunlukla geçiştirip, babanızdan illeri ki bir tarih için sadece ikinizin olacağı bir zaman dilimi sözü almanız.

Şu sitede babasının yaşayıpta 2 kelime sohbet etmek için herşeyi verebilecek, hatta seve seve sizin yerinize geçecek insanların olabileceğini (kesin bir şekilde) düşünüyorum. Zor anlarda, sıkıldığında, her derdini en azından dinleyecek bir babaya sahip olmanın değeri, ifade edilecebilecek bir şey değil...

Yorum

Konuyu baştan sona bir daha okudum...

Ben olsam belki ben de aynı şeyleri düşünürdüm ama şöyle bir gerçek te var. Babanız şu an aşık. O da çok sağlıklı düşünemeyebilir. Hem sizi seviyor, hem de diğer insanı. Bu çok doğal bir şey. Sizin de o insanı sevme zorunluluğunuz elbette yok. Babanızın sizi ve diğer insanı yanyana getirip birbirinizi sevmenizi istemesi kadar da doğal bir şey yok. Sonuç olarak ortada çok büyük bir yanlışlıkta (bana göre) yok. Bu durumda yine bana göre iki ihtimal var gibi görünüyor. Sonuçlarına hazır olmanız durumunda; "Ya o ya ben" demeniz, yada şuan ki durumu biraz olgunlukla geçiştirip, babanızdan illeri ki bir tarih için sadece ikinizin olacağı bir zaman dilimi sözü almanız.

Şu sitede babasının yaşayıpta 2 kelime sohbet etmek için herşeyi verebilecek, hatta seve seve sizin yerinize geçecek insanların olabileceğini (kesin bir şekilde) düşünüyorum. Zor anlarda, sıkıldığında, her derdini en azından dinleyecek bir babaya sahip olmanın değeri, ifade edilecebilecek bir şey değil...
                      2.paragrafa sonuna kadar katılıyorum...
                      ancak 1.ye gelince ise aşık olan insanın sadık olduğu da bir gerçektir ama bu onda yok...
                      size göre bir yanlışlık yok ancak olayları tam bilmediğinizden kaynaklanan birşey bu kanımca,bildiğinizde bana hak vereceğinize inanıyorum...
                      yine de sıkıntımı paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim size

Yorum

herkesin babası bir değil... kendi babam yaşamasa benim hayatımın daha iyi olacağından eminim... kendisi yaşadıkça bana sadece kösteklik yapıyor... ben böyle bir şeyin tam tersini dilerim... ama diğer aile bireyleri için aynı şey geçerli değil...

ikinci nokta... bir baba veya anne farketmez aşık olsa bile... çocuğunun görüşlerine, düşüncelerine, isteklerine saygı göstermemesi anlaşılacak bir durum değildir.... özellikle de hayatında birisi var ve çocuk onunla görüşmek istemeyip zoraki görüşmeye getirmesini hiç anlamam anlayamam bunu...

Yorum

o insanla ilişki yaşayan kişi çocuk değildir... babanın kendisidir... o insanla evlenen çocuk değildir... babanın kendisidir... ya çocuğunun onaylayacağı birisi bulacaksın... veya bulmayıp çocuğunun isteğine saygı göstereceksin...

çocuk onaylamadığı zaman ve bu tarz zorlamalar olduğu zaman çocuk- baba ilişkisi bitiyor çocuk için... ben başım sıkıştığı zaman artık zoraki babamı aramam mesela... param yok veya okulda bir şey oldu... okulda taciz oldu diyelim... (büyük bir örnek oldu biliyorum) ben zoraki babamı aramam... çünkü kendisi bana zorla bazı şeyleri hazmettirmeye çalışıyor...

kriminalist95 belki çok derin konuları vardır bilmiyorum... derin olsun veya olmasın zaten bir çocuk kolay kolay hayır diyemez babasına, annesine vs. hayır dediği anda onaylamadığı andır... bunu anlamayacak kadar kazma oluyor genellikle babalar veya erkekler... (istisnalar vardır)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: audio View Post
                            o insanla ilişki yaşayan kişi çocuk değildir... babanın kendisidir... o insanla evlenen çocuk değildir... babanın kendisidir... ya çocuğunun onaylayacağı birisi bulacaksın... veya bulmayıp çocuğunun isteğine saygı göstereceksin...

çocuk onaylamadığı zaman ve bu tarz zorlamalar olduğu zaman çocuk- baba ilişkisi bitiyor çocuk için... ben başım sıkıştığı zaman artık zoraki babamı aramam mesela... param yok veya okulda bir şey oldu... okulda taciz oldu diyelim... (büyük bir örnek oldu biliyorum) ben zoraki babamı aramam... çünkü kendisi bana zorla bazı şeyleri hazmettirmeye çalışıyor...

kriminalist95 belki çok derin konuları vardır bilmiyorum... derin olsun veya olmasın zaten bir çocuk kolay kolay hayır diyemez babasına, annesine vs. hayır dediği anda onaylamadığı andır... bunu anlamayacak kadar kazma oluyor genellikle babalar veya erkekler... (istisnalar vardır)
                            çok teşekkürler audio,bugün babamla çok hoş dalaştık telefonda,ağzıma geleni bağıra bağıra söyledim,kendisine değer vermemekle suçladı beni hadi yaa kimin kime ne değer verdiği ortada dedim...
                            sonra da bana tercih yaptırma,tercih yapmak zorunda bırakma,senin bana tercih yaptırma hakkın yok dedi,dedim ki sen bana bunu diyorsan senin tercihin bellidir...
                            ne kadar değer veren bir baba olduğu ortaya çıktı,Allah ona benim ölümü göstersin e mi!

Yorum

babana açıkça söyle onu istemedğini birlkte vakit geçirelim de sana anlayış göstermesi gerekir seldayı bağrına basmanı mı bekliyor

Yorum

çok teşekkürler audio,bugün babamla çok hoş dalaştık telefonda,ağzıma geleni bağıra bağıra söyledim,kendisine değer vermemekle suçladı beni hadi yaa kimin kime ne değer verdiği ortada dedim...
                                sonra da bana tercih yaptırma,tercih yapmak zorunda bırakma,senin bana tercih yaptırma hakkın yok dedi,dedim ki sen bana bunu diyorsan senin tercihin bellidir...
                                ne kadar değer veren bir baba olduğu ortaya çıktı,Allah ona benim ölümü göstersin e mi!
                                iyi yapmışsın devam destekliyorum seni kavga etmeden bu sorun çözülecek gibi gözükmüyor maalesef...

Yorum

İşleniyor...
                                X