Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bana geliyolar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

çok geçmiş olsun umarım tamamen düzelirsin bendede tek takıntı oldu oda zarar verme takıntısı bayağı bi iyiyim 10 yıl olacak benimde bebek istiyorum ilacı bırakmak zorundayım korkuyorumda bırakınca tekrarlar diye hayırlısı bakalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SeRZeNiSTe View Post
      benden hiç gitmiyolar
      yalan söylüyorsun 1 yıla yakın bendeler hiç ayrılmıyorlar nasıl sende oluyorlar anlamıyorum

Yorum

Amanda geçmiş olsun faydasını bulurusn.

Yorum

Amanda çalısıyormusun?

Yorum

Takıntılardan kurtulmak istiyorsan zihnini yönlendirmen gerek.Ya çalışacan Ya bir amaç belirlicen günlük 8 9 saatini bu amaca verecen Yani zihnini dolu tutacan.Bir bakmışın takıntılar seni unutmuş:50:
            Evde diz döverek zor kurtulursun

Yorum

ne oluyor abi burada? dünya kadar yorum olmuş...
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                ne oluyor abi burada? dünya kadar yorum olmuş...
                sen yoksun diye takılmışlar tek başlarına, ama bilmiyorlar ki sensiz olmaz.
                Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                  sen yoksun diye takılmışlar tek başlarına, ama bilmiyorlar ki sensiz olmaz.
                  ya, 1980 neye takmışlar? inan konuyu ve yorumları okumadım... başlığı okudum, baktım yorum da hayli yapılmış, bodoslama girdim))
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

ya, 1980 neye takmışlar? inan konuyu ve yorumları okumadım... başlığı okudum, baktım yorum da hayli yapılmış, bodoslama girdim))
                    ya bizim de ramazan iyice kafaya vurdu.. takılmışlar demişsin, ben de takmışlar okudum, işe bak)))))
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

takıntılarından ( hastalıklarından) bahsediyor arkadaslar nasıl yeneceğiz seklinde.
                      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: amanda
                        evet pozitif bir şey söyle de şu lavender a bu kadar takmasınn
                        pozitif düşüncelere ihtiyacımız var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: amanda
                          evet pozitif bir şey söyle de şu lavender a bu kadar takmasınn
                          Hımmm... şimdi konuyu okudum.. bayağı uzunmuş)) lavender, daha önce de forumda konuşmuştuk bu mevzuyu... hala devam ediyor mu?
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

takıntılarından ( hastalıklarından) bahsediyor arkadaslar nasıl yeneceğiz seklinde.
                            abi, bu konu insana zaman zaman gelen VESVESE lerden ibaret... Vesvese; yani, durup dururken insanı meşgul eden, pipiriklendiren, yersiz ve lüzumsuz düşünceler.. İtibar etmemek gerek....
                            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

doğru söylüyorsun manevi dünyalarını geliştirmeleri gerekli, maneviyat ne kadar güçlü olursalar bu tür şeyleri daha güçlü olarak yenebilirler.

abi, bu konu insana zaman zaman gelen VESVESE lerden ibaret... Vesvese; yani, durup dururken insanı meşgul eden, pipiriklendiren, yersiz ve lüzumsuz düşünceler.. İtibar etmemek gerek....

Yorum

doğru söylüyorsun manevi dünyalarını geliştirmeleri gerekli, maneviyat ne kadar güçlü olursalar bu tür şeyleri daha güçlü olarak yenebilirler.
                                Ayrıca, boş kalmamak lazım... İnsan bir şeylerle meşgul olmalı... Vesvese boş insanı çok sever, bayılır))
                                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İşleniyor...
                                X