çok geçmiş olsun umarım tamamen düzelirsin bendede tek takıntı oldu oda zarar verme takıntısı bayağı bi iyiyim 10 yıl olacak benimde bebek istiyorum ilacı bırakmak zorundayım korkuyorumda bırakınca tekrarlar diye hayırlısı bakalım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bana geliyolar
Collapse
X
-
-
-
ya bizim de ramazan iyice kafaya vurdu.. takılmışlar demişsin, ben de takmışlar okudum, işe bakOrjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postya, 1980 neye takmışlar? inan konuyu ve yorumları okumadım... başlığı okudum, baktım yorum da hayli yapılmış, bodoslama girdim
))
)))))
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
takıntılarından ( hastalıklarından) bahsediyor arkadaslar nasıl yeneceğiz seklinde.Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postya, 1980 neye takmışlar? inan konuyu ve yorumları okumadım... başlığı okudum, baktım yorum da hayli yapılmış, bodoslama girdim
))Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
pozitif düşüncelere ihtiyacımız varOrjinal yazı sahibi: amandaevet pozitif bir şey söyle de şu lavender a bu kadar takmasınn
Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
abi, bu konu insana zaman zaman gelen VESVESE lerden ibaret... Vesvese; yani, durup dururken insanı meşgul eden, pipiriklendiren, yersiz ve lüzumsuz düşünceler.. İtibar etmemek gerek....Orjinal yazı sahibi: x1980 View Posttakıntılarından ( hastalıklarından) bahsediyor arkadaslar nasıl yeneceğiz seklinde.Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
doğru söylüyorsun manevi dünyalarını geliştirmeleri gerekli, maneviyat ne kadar güçlü olursalar bu tür şeyleri daha güçlü olarak yenebilirler.
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postabi, bu konu insana zaman zaman gelen VESVESE lerden ibaret... Vesvese; yani, durup dururken insanı meşgul eden, pipiriklendiren, yersiz ve lüzumsuz düşünceler.. İtibar etmemek gerek....Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Ayrıca, boş kalmamak lazım... İnsan bir şeylerle meşgul olmalı... Vesvese boş insanı çok sever, bayılırOrjinal yazı sahibi: x1980 View Postdoğru söylüyorsun manevi dünyalarını geliştirmeleri gerekli, maneviyat ne kadar güçlü olursalar bu tür şeyleri daha güçlü olarak yenebilirler.
))
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum

Yorum