Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Konsantrasyon - Dikkat Artirici Ilaclar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Konsantrasyon - Dikkat Artirici Ilaclar

Arkadaslar dikkatimi toplamakta zorlandigimi düsünmeye basladim.Hafizamda kalici bir sekilde durmuyor calistigim dersler.Bende bu isin bazi zeka acici,konsantrasyon ilaclari ile gecebilecegini ya da en azindan yarar gösterecegini duydum.Kullandiginiz ve faydasini gördügünüz ya da kullanmami tavsiye etmediginiz ilaclar varsa paylasirsaniz sevinirim.Bu sene benim icin cok önemli üniversite sinavlarina girecegim ve hedefim tip.
    Not : Geri zekali degilim :21: bu durum son zamanlarda gelisti

Öncelikle şunu söyliyim dikkat eksikliği olanlar gerizekalı değiller.
    Bu sene bende üniveriste sınavlarına gircem bende dikkatimi toplayamıyorum. Bu konuyu açman iyi olmuş bende faydalanırım biraz.

Yorum

uzman klinik psikologtan randevu aldim yarin icin yarin herhalde ondan somut bilgiler alabilirim.alinca buraya yazacagim.belki ilac yazar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umbro View Post
        uzman klinik psikologtan randevu aldim yarin icin yarin herhalde ondan somut bilgiler alabilirim.alinca buraya yazacagim.belki ilac yazar.
        öncelikle dikkat top. ilaçları pskolog lar yazmaz ilç ismi vereyim ama bunu her dr yazmıyor ritalin concerta bunlar dıkkatı çok iyi topluyor sana tavsıyem ilaç kullanmaman çunku ilaç kullanmak iyi bir sey değil

Yorum

bu iki ilaci gercekten cok duydum bir nevi einstein etkisi yaratiyormus. bir tanidik 4 kutu ritalin (10mg)kullanmis gittikce etkisi azalmaya baslamis doktora gitmis o da concertaa(54mg)yazmis ayni süper dikkat durumu devam etmis 2 ayda onu kullanmis sonrada birakmis.bayramdan sonra psikiyatriste bu ilaclari yazmasinin bir zarari olup olmayacagini soracagim ve bu ilaclari yazmasini talep edecegim.

Yorum

bu ilaçlar uyusturucuya yanı yeşil yada kırmızı reçete ile satılıyor ve kolay kolay yazmıyorlar bu ılaçları yerinde olsam kollanmaz dım ama karar senin özellikle ritalın nbağamlılık yapmıstı bende

Yorum

Orjinal yazı sahibi: me6067 View Post
              bu ilaçlar uyusturucuya yanı yeşil yada kırmızı reçete ile satılıyor ve kolay kolay yazmıyorlar bu ılaçları yerinde olsam kollanmaz dım ama karar senin özellikle ritalın nbağamlılık yapmıstı bende
              sen yan etkisini gördün mü ? dikkat eksikligine faydasi oldugu dogru mu biraz bilgi verirsen sevinirim

Yorum

Selam arkadaşlar ritalini bir ay kullandım enerji artışı oluyordu yorulmak nedir bilmiyordum dikatimi artırdı mı hatırlamıyorum. Bu ilacı uzun süreli kullanıp bıraktıktan sonra fiziksel ve ruhsal çökmeye neden oluyormuş, bu yüzden doktorlar pek yazmıyor. Bunu iki hafta önce gittiğim psk. uzmanı söylemişti.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

ben dikkat icin istiyorum bu ilaci. sen bir ay kullanmissin ve doktor söyleyince haberin olmus fiziksel ve psikoloik cöküntüden demek ki sen böyle bir sey hissetmedin yaniliyor muyum ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umbro View Post
                    sen yan etkisini gördün mü ? dikkat eksikligine faydasi oldugu dogru mu biraz bilgi verirsen sevinirim
                    evet dikkati çok iyi topluyor kendıne guvenıde arttırıyor ama bagamlılık yapıyor ve merkezi sınır sıstemine zarar veriyor

Yorum

Sadece bir kutu ritalin kullandım bu da bir ay sürdü. Uzun süreliden kastım 7-8 ay hatta yıllarca ritalin kullanmaktan bahsediyorum. Bu kişiler ritaline alıştıkları işin ilacı bırakınca vücutlarında enerji boşluğu oluşuyor ve bitkin hale düşüyorlar.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                      X