bana adilik yapanlar şuan çok mutlu güle oynaya hayat yaşıyolar ben beddua etmedim ama etseydim onlar bu derece mutlu olamazdı etmemekle beraber pişmanım ya da ahirette mi alsam alacağımı ne dersiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bana adilik yapanlara beddua etmedim etse miydim?
Collapse
X
-
Haksızlıga ugrayan sadece sen yoksun kı dunyada. mılyarlarca ınsan masum ve mazlum durumunda oluyor bırcok olayda. ama bakarsın kı ,kotuluk yapmıs olanlar hep gulup oynuyor. dusunsene o kadar kotu ınsanın bır anda cezalandırıldıgını. cok ıyımser bır tablo olurdu. Fakat bu demek degıldır kı hep gulup oynayacaklar. kımsenın yaptıgı kotuluk yanına kalmaz ama zamanını bılemeyız. belkı de dusundugun gıbı öbur tarafta. ama sanırım bu dunyada bedel ödeyenler dıger tarafa gore şanslı olanlar. yıne de bızler haksızlıga ugradıgımızda dogal olarak bıze bunu yapanın cezasını cektıgını gormek ısterız.bunu gormedıkce yada duymadıkca bır turlu rahatlayamaz kendımızı yerız. bır de su var , hersey gorundugu gıbı degıldır bazen. mutsuzluktan geberıyor olsada gulup oynuyor gorunmeyı cok ıyı beceren ınsanlar var.
Yorum
-
Sanırım su anda ne kadar sanslı oldugunu gorebılmen ıcın henuz erken. zamana ıhtıyacın var. soyle dusun boyle kotu bırıyle beraber olmayı ıstermıydın. olanlar sayesınde ne kotu kalplı bırı oldugunu gormus oldun. bırak sımdı yanındakı dusunsun gunun bırınde ona ne kazık atacagını.sen kurtulmus oldun. cunku ılerıde cok daha kotu sekılde ogrenebılırdın bazı seylerı.
Yorum
-
etsen ne olacak. senin başına gelenler onlarında gelecek belki. sonra ne olacak? mutlu mu olacaksın? başkasının mutsuzluğuyla mutlu olursan, onlardan farkın kalmaz.hem alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. sen beddua etsen de etmesen de yaptıkları yanlarına kalmaz, edersen cezasını sende çekrsin ama
boşver ,bırak eden buluyor nasıl olsa
Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
Yorum
-
Kuzenimin dedesi var hoca . Belki İzlemişsinizdir " Necati Hoca " derler .
Sordum ona hak edene beddua etmek günah mı ? diye.
Dedi ki " İnsanlar durduk yere beddua etmez , illa ki bir şey yapmıştır " dedi. Yani günah değil
Ama ben gene de ahirette hesaplaşma taraftarındayım.
Sen gene de beddua etme kardeşim , er geç herkes yaptıklarıyla sorgulanacak.Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...
Yorum
-
Şimdi burada sizin dini inancınızı değiştirmeye çalışmayacağım çünkü biliyorum ki bir işe yaramaz.Orjinal yazı sahibi: jinpacha View Postçok inançlıydım ama hastalığıma hiç bir faydası olmadı şunu anladım tanrı olsaydı bu acıları çekmezdim
Siz acı çektiğinizi " tanrının yokluğuna " yoruyorsanız saygı duyarım.Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...
Yorum

Yorum