Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bana adilik yapanlara beddua etmedim etse miydim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bana adilik yapanlara beddua etmedim etse miydim?

bana adilik yapanlar şuan çok mutlu güle oynaya hayat yaşıyolar ben beddua etmedim ama etseydim onlar bu derece mutlu olamazdı etmemekle beraber pişmanım ya da ahirette mi alsam alacağımı ne dersiniz?

Beddua etseydın de bırsey degısmezdı. oyle her beddua alan tarumar olsaydı dunyada ınsan kalmazdı

Yorum

ben masum ve mazlum taraftım herşeyden bu kadar emin olma

Yorum

ayrıca benim mutsuzluğum üzerine mutluluk kuruldu satıcılar var ortada

Yorum

Haksızlıga ugrayan sadece sen yoksun kı dunyada. mılyarlarca ınsan masum ve mazlum durumunda oluyor bırcok olayda. ama bakarsın kı ,kotuluk yapmıs olanlar hep gulup oynuyor. dusunsene o kadar kotu ınsanın bır anda cezalandırıldıgını. cok ıyımser bır tablo olurdu. Fakat bu demek degıldır kı hep gulup oynayacaklar. kımsenın yaptıgı kotuluk yanına kalmaz ama zamanını bılemeyız. belkı de dusundugun gıbı öbur tarafta. ama sanırım bu dunyada bedel ödeyenler dıger tarafa gore şanslı olanlar. yıne de bızler haksızlıga ugradıgımızda dogal olarak bıze bunu yapanın cezasını cektıgını gormek ısterız.bunu gormedıkce yada duymadıkca bır turlu rahatlayamaz kendımızı yerız. bır de su var , hersey gorundugu gıbı degıldır bazen. mutsuzluktan geberıyor olsada gulup oynuyor gorunmeyı cok ıyı beceren ınsanlar var.

Yorum

haklısın ama canımı çok yaktılar şerefsizler

Yorum

Sanırım su anda ne kadar sanslı oldugunu gorebılmen ıcın henuz erken. zamana ıhtıyacın var. soyle dusun boyle kotu bırıyle beraber olmayı ıstermıydın. olanlar sayesınde ne kotu kalplı bırı oldugunu gormus oldun. bırak sımdı yanındakı dusunsun gunun bırınde ona ne kazık atacagını.sen kurtulmus oldun. cunku ılerıde cok daha kotu sekılde ogrenebılırdın bazı seylerı.

Yorum

hayır tabiki istemezdim gerçek yüzünü sonradan gördüm erkek hastası bi kızdı zaten erkekiçin herşeyi yapardı

Yorum

etmelisin.

...Kendini boşuna harcamış olur insan
                  Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

etsen ne olacak. senin başına gelenler onlarında gelecek belki. sonra ne olacak? mutlu mu olacaksın? başkasının mutsuzluğuyla mutlu olursan, onlardan farkın kalmaz.hem alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. sen beddua etsen de etmesen de yaptıkları yanlarına kalmaz, edersen cezasını sende çekrsin ama boşver ,bırak eden buluyor nasıl olsa
                    Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

beddua etsen bile tutmaz çünkü tanrı diye birşey yok

Yorum

Kuzenimin dedesi var hoca . Belki İzlemişsinizdir " Necati Hoca " derler .
                        Sordum ona hak edene beddua etmek günah mı ? diye.
                        Dedi ki " İnsanlar durduk yere beddua etmez , illa ki bir şey yapmıştır " dedi. Yani günah değil
                        Ama ben gene de ahirette hesaplaşma taraftarındayım.
                        Sen gene de beddua etme kardeşim , er geç herkes yaptıklarıyla sorgulanacak.
                        Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jinpacha View Post
                          beddua etsen bile tutmaz çünkü tanrı diye birşey yok
                          Ateist misiniz ? Ateistseniz bile dininize saygılıyım.Sadece "Tanrı yok " dediğinizden dolayı sordum.

Yorum

çok inançlıydım ama hastalığıma hiç bir faydası olmadı şunu anladım tanrı olsaydı bu acıları çekmezdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jinpacha View Post
                              çok inançlıydım ama hastalığıma hiç bir faydası olmadı şunu anladım tanrı olsaydı bu acıları çekmezdim
                              Şimdi burada sizin dini inancınızı değiştirmeye çalışmayacağım çünkü biliyorum ki bir işe yaramaz.
                              Siz acı çektiğinizi " tanrının yokluğuna " yoruyorsanız saygı duyarım.

Yorum

İşleniyor...
                              X