Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kaşlarımın yüzünden..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kaşlarımın yüzünden..

şaka gibi gelcek sizlere belki ama ben kaşlarımın yüzünden başım dertte. ya gerçekten hayran oluyolar yada bazıları hayran olmuş gibi davranıp sonrasında alay ediyolar dalga geçiyolar
    bunu en çok yapanda bayanlar veya kızlar
    ama en çok kızlar
    bazen erkeklerden bile duyuyorum
    ''tek kaş'' diyen çok oluyo
    dün birisi dalga geçti aklıma takıldı yaptığı sözler bir bayana bir kıza yakışmayacak davranıştı ve hala aklımda
    amannn onu mu taktın diyeceksiniz de
    valla takılıyo işde..
    bu kaşlarımı aldırcam sonun da bazen yakışıklılık bile bela heralde insanın başına..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Orjinal yazı sahibi: amanda
    kaşlarını ortadan aldır bu kadar rahatsızsan.erkekler yapıyor bunu.bu arada sözünü çok beğendim..ŞARKI SÖYLEMEK YÜREĞİNİN SESİNİ DİNLEMEKTİR.kesinlikle katılıyorum.bu yüzden insanlar belli bir yaştan sonra şarkıcı oluyor sanırım.içime atıp hasta olmaktansa şarkı sölim ben
    yok ya aldırmam onlar bana babamdan yadigar
    ben şarkı söylemeyi çok severim de
    söle söle..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

çok çirkinmişsin

Yorum

Seninle dalga geçen kız dua etsin ki cımbızı var. Yoksa senden daha beter gezerdi ortalarda..

(( Kaşlarımın değil, kaşlarım yüzünden yazsan daha doğru olacak sanırım. Birde bayanlar veya kızlar demişin.. Kızlar bayan değil mi ? :31: ))

...Kendini boşuna harcamış olur insan
        Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

yahu dert ettgn şeye bak lazerle 10 lira seansı hemen git kurtul
          Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
          Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

Sizinle dalga geçen insan sizdeki kötü bir durumdan dolayı değil, kendi karaktersizliği yüzünden dalga geçiyor. Eminim o kişi benim de göbeğimle dalga geçecektir. (Aslında çok göbekli de değilimdir, göbüş diyelim :tinysmile_twink_t2 Muhtemelen bir insan yere düşse onunla da dalga geçiyordur. Siz takmayın öyle tipleri, onların hayatlarını anlamlandırabilecekleri hiçbir şey yok, ancak başkasıyla uğraşırlar. Bir keresinde arkadaş ortamında konuşurken sesim çatallanmıştı birden, çok da samimi olmadığım birisi hemen taklidimi yapmıştı. Cevap bile vermedim, kendi çapında eğlenmişti, çapı o kadar küçük o kadar boş işlerle uğraşan birisi çünkü. Küçük adamlar küçük işlerle uğraşır.

Yorum

kaşları az birşey aldırmak iyi oluyor yaa.

Yorum

Sınıf arkadaşım da tek kaş. Ama öyle böyle değil. Baya fena onun. Buna rağmen çok severim onu. Hatta herkes çok sever. Tek kaş olması sadece bir farklılık. Benim kuzenim de tek kaş onun az o kadar çok değil ama öyle yani. Bu bahsettiklerim erkek. Kızlara gelsem tahmin bile edemezsin. Takma kafana o yüzden.
                Mesela şu sıralar bıyıklı kızlar gibi bir muhabbet dönüp duruyor her yerde. Allah aşkına dudağının üstünde kıl tüy olmayan kız varsa anormallik onda Almayan almıyor abi neyin mücadelesi bu Ama ağzı var konuşuyor işte erkek milleti Senin durumunda bu. Ya alır kurtulursun ya da almaz çeker durursun

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                  Sınıf arkadaşım da tek kaş. Ama öyle böyle değil. Baya fena onun. Buna rağmen çok severim onu. Hatta herkes çok sever. Tek kaş olması sadece bir farklılık. Benim kuzenim de tek kaş onun az o kadar çok değil ama öyle yani. Bu bahsettiklerim erkek. Kızlara gelsem tahmin bile edemezsin. Takma kafana o yüzden.
                  Mesela şu sıralar bıyıklı kızlar gibi bir muhabbet dönüp duruyor her yerde. Allah aşkına dudağının üstünde kıl tüy olmayan kız varsa anormallik onda Almayan almıyor abi neyin mücadelesi bu Ama ağzı var konuşuyor işte erkek milleti Senin durumunda bu. Ya alır kurtulursun ya da almaz çeker durursun
                  Çok doğru, geçen bir yerde Adriana Lima'nın bıyıklı halini görmüştüm, daha doğrusu tüydü. Bu gibi şeyler gerek erkek gerekse kız olsun vücudunun sağlıklı olarak çalıştığının göstergesidir.

Aradım buldum, işte resim burada, tıklayıp büyütünce iyice belli oluyor:

http://img170.imageshack.us/img170/1...tfashionsh.jpg

Yorum

kaşlarının ortasından azcık aldırmakla bu sorundan kurtulabilirsin.. kadınlar suratlarını alıyorlar yavv birde seninlemi dalga geçiyorlar.. onları birde malzemeleri olmadan gör.

Yorum

İşleniyor...
                    X