Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iki bipoların evliliği?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• iki bipoların evliliği?

arkadaşlar ben yaklaşık 5 buçuk senedir tedavi oluyorum bipolarım çok zor günler geçirdim erkek arkadaşımda benim gibi bipolar... bir arkadaşımın arkadaşı oluyor... birbirimize karşı güzel duygular içerisindeyiz ve de sevdiğim insanın tedavisi bitmek üzere yani onun durumu geçici bir durum imiş ilaç kullanmaya bu sene son verecek doktor kontrolünde...
    ben doktoruma bu durumu söylediğimde çok tepkili karşıladı ikimizinde hasta olmasını evlilik hayatımızda sorunlar getireceğini söyledi ben ilk başta düşündüm biraz hak verdim mantıklı düşünmeye çalıştığımda yani... ama şöyle de birşey vardı sevdiğim insanın tedavisinin bitmek üzere olduğunu doktorum bilmiyordu...
    duygularıma gelince onu çok seviyorum ve her ne kadar yeni bir ilişki olsa da duygularım her geçen gün daha da yoğunlaşıyor dört ay oluyor bu arada başlayalı... ama ben tabii ki mantıken zamana yayılmasını ve doğru kararı bize zamanın getireceğini biliyorum. onunla çok ortak yaşanmışlıklarımız var yani benzer yollardan geçmişiz benzer sıkıntıları yaşamışız çoğu zaman...hastalık açısından beni çok iyi anlıyor...ve bu arada benim durumuma gelince doktorum ilaç tedavimin ömür boyu sürebileceğini söyledi...
    bir de şunu merak ediyorum psikiyatrik rahatsızlığı olan iki kişinin yaptığı evlilikte çocuk sahibi olanınız var mı aranızda acaba?
    onunla tanışmadan önce bir gün evlensem bile çocuk yapmam diyordum... ama şimdi her şey tersine döndü yani şu açıdan onu çok sevdiğim için onunla o duyguları tatmayı çok istiyorum...
    belki bana bu kadar yoğun hissetmen doğru değil zamana bırakmalısın diyeceksiniz ama inanın gün geçtikçe daha da bağlanıyoruz birbirimize...
    özellikle bipolar olan ya da olmayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum dikkate aldığınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
İşleniyor...
X