Halüsinasyon görmekten çok korkuyorum bu beyinden gelen bir şey biliyorum ama canımı çok sıkıyor yaklaşık 5 aydır yalnız rahat rahat uyuyamıyorum 18 yaşındayım 5 ay öncesine kadar evde 1 hafta yalnız başıma kalan biriydim şimdi herşeyden çok korkuyorum özelliklede sessizlikten ne yapablirim ? yaşamış olan var mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Halüsinasyon ..
Collapse
X
-
Arkadaşlar farkındamıyız herşeye doktor diyoruz. Doktor ne yapıyor ilaç yazıp gönderiyor. düşünce değiştiren ilaç yok bunlar düşünceden kaynaklanan başlangıç düzayinde hafif sıkıntılar önemli olan bu sıkıntıların ilerlemesine izin vermeden kontrolü ele almak. Doktorluk birşeyin yok zamanını boş boş geçirme güzel şeylerle meşgul ol.
Yorum
-
Ya hiçbişeyin yok kendine dert sıkıntı edip fazla kafana takmaktan kaynaklanıyor. Arkadaşlar hastalık hastası oluyor birçok kişi hastalıkları sahiplenerek başlangıç seviyesindeki düşünceleri büyütereak hastalık yapıyorsunuz. Kendinize yazık etmeyin, iyilik yapıp kendinize gelin lütfen.....Orjinal yazı sahibi: ysumeyra View Postopsesyon ne oluyor ki çok mu kötü doktor a göndermeyebilirler
Yorum
-
doktor ve ilacı red eden arkadaşlar lütfen bu tip durumlarda hatalı yönlendirmeler yapıyorsunuz ,doktor nedirki ilaç yazıp gönderiyor ilaç düşünceyi değiştirmez diyenler bu tip rahatsızlık yaşıyorlarmı acaba
ilaç düşünceyi elbette değiştirir,hatta bazı düşünceleri yok eder,yüksek adrenalini kontrol altına alır ve bozulan beyin kimyasını kontrol altına alır ,başınız ağrıdığında ağrı kesici kullanmıyormuyuz acaba
Yorum
-
doğru diosun ne yapcam peki ben şimdiOrjinal yazı sahibi: OKB KREDİX View Postdoktor ve ilacı red eden arkadaşlar lütfen bu tip durumlarda hatalı yönlendirmeler yapıyorsunuz ,doktor nedirki ilaç yazıp gönderiyor ilaç düşünceyi değiştirmez diyenler bu tip rahatsızlık yaşıyorlarmı acaba
ilaç düşünceyi elbette değiştirir,hatta bazı düşünceleri yok eder,yüksek adrenalini kontrol altına alır ve bozulan beyin kimyasını kontrol altına alır ,başınız ağrıdığında ağrı kesici kullanmıyormuyuz acaba
Yorum
-
estf. yooo kafayı yemek değil de bazen kendini şartlandırıyor insan kuruyor , o yüzden de olabiliyor ben çaydanlığı oynatıyorum bazen
) arkadaşlarında dediği gibi kendince çözebileceğin bir durum değil yardım alman doğru olur.
Orjinal yazı sahibi: ysumeyra View PostGörmüyorum ama heran görebilirim gibi geliyor halk dilince kafayı yemek üzereyim
BAŞINI GÖĞSÜME YASLADIĞINDA TEK BİR DÜŞMANIM VARDIR; ODA GEÇİP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">ÖMRÜMMM</div>
Yorum

Yorum