Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Halüsinasyon ..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Halüsinasyon ..

Halüsinasyon görmekten çok korkuyorum bu beyinden gelen bir şey biliyorum ama canımı çok sıkıyor yaklaşık 5 aydır yalnız rahat rahat uyuyamıyorum 18 yaşındayım 5 ay öncesine kadar evde 1 hafta yalnız başıma kalan biriydim şimdi herşeyden çok korkuyorum özelliklede sessizlikten ne yapablirim ? yaşamış olan var mı ?

Doktora danışın,yalnız kalmayın...
    "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

doktora git acilen , müzik dinle bol bol.
      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Diğer konuda yazdığım gibi zaten yalnızım diyorsun, kendine güzel meşguliyetler, aktiviteler bul. Faydalı şeylerle zamanını geçir. İçinde bulunduğun durumdan dolayı psikolojik yönden rahatsızlanabilirsin dikkat et ilerlemesine izin verme.

Yorum

Arkadaşlar farkındamıyız herşeye doktor diyoruz. Doktor ne yapıyor ilaç yazıp gönderiyor. düşünce değiştiren ilaç yok bunlar düşünceden kaynaklanan başlangıç düzayinde hafif sıkıntılar önemli olan bu sıkıntıların ilerlemesine izin vermeden kontrolü ele almak. Doktorluk birşeyin yok zamanını boş boş geçirme güzel şeylerle meşgul ol.

Yorum

halüsinasyon görüyormusun görmektenmi korkuyorsun anlamadım
            BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: simge_3026 View Post
              halüsinasyon görüyormusun görmektenmi korkuyorsun anlamadım
              Görmüyorum ama heran görebilirim gibi geliyor halk dilince kafayı yemek üzereyim

Yorum

bu tip korkular opsesyon başlangıcı olabilir,acilen psikiyatriye git ve ilerlemeden ilaçlarını kullanmaya başla
                kısa sürede geçecek merak etme

Yorum

opsesyon ne oluyor ki çok mu kötü doktor a göndermeyebilirler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ysumeyra View Post
                    opsesyon ne oluyor ki çok mu kötü doktor a göndermeyebilirler
                    Ya hiçbişeyin yok kendine dert sıkıntı edip fazla kafana takmaktan kaynaklanıyor. Arkadaşlar hastalık hastası oluyor birçok kişi hastalıkları sahiplenerek başlangıç seviyesindeki düşünceleri büyütereak hastalık yapıyorsunuz. Kendinize yazık etmeyin, iyilik yapıp kendinize gelin lütfen.....

Yorum

opsesyon yani takıntı dediğimiz şeydir
                      kötü şey değildir tedavi ile geçer
                      bendede benzeri şeylerle başlamıştı OKB yani
                      senin opsesyon olduğun anlamına gelmiyor tabii ama doktora gidip teşhisini koysun öğüt nasihatla olacak şeyler değil bunlar
                      bu sitede kimse doktor değil çünkü

Yorum

Anladım peki istanbul/Halkalıda oturuyorum iyi bir doktor bilen var mı ?

Yorum

doktor ve ilacı red eden arkadaşlar lütfen bu tip durumlarda hatalı yönlendirmeler yapıyorsunuz ,doktor nedirki ilaç yazıp gönderiyor ilaç düşünceyi değiştirmez diyenler bu tip rahatsızlık yaşıyorlarmı acaba
                          ilaç düşünceyi elbette değiştirir,hatta bazı düşünceleri yok eder,yüksek adrenalini kontrol altına alır ve bozulan beyin kimyasını kontrol altına alır ,başınız ağrıdığında ağrı kesici kullanmıyormuyuz acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OKB KREDİX View Post
                            doktor ve ilacı red eden arkadaşlar lütfen bu tip durumlarda hatalı yönlendirmeler yapıyorsunuz ,doktor nedirki ilaç yazıp gönderiyor ilaç düşünceyi değiştirmez diyenler bu tip rahatsızlık yaşıyorlarmı acaba
                            ilaç düşünceyi elbette değiştirir,hatta bazı düşünceleri yok eder,yüksek adrenalini kontrol altına alır ve bozulan beyin kimyasını kontrol altına alır ,başınız ağrıdığında ağrı kesici kullanmıyormuyuz acaba
                            doğru diosun ne yapcam peki ben şimdi

Yorum

estf. yooo kafayı yemek değil de bazen kendini şartlandırıyor insan kuruyor , o yüzden de olabiliyor ben çaydanlığı oynatıyorum bazen ) arkadaşlarında dediği gibi kendince çözebileceğin bir durum değil yardım alman doğru olur.
                              Orjinal yazı sahibi: ysumeyra View Post
                              Görmüyorum ama heran görebilirim gibi geliyor halk dilince kafayı yemek üzereyim
                              BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

İşleniyor...
                              X