Acaba insan kendini şartlandırarak yaşam alanını-çevresini-alışkanlıklarını-hatta kullandığı eşyaları dahi değiştirerek yada yeniden tasarlayarak,araştırarak-değiştirerek,kendini yeniden programlayarak yaşam tarzını-kişiliğini-huyunu suyunu yeniden programlayabilir mi?Başka bir deyişle kendinden yeni bambaşka bir insan yaratabilir mi?Bu çok çok zor olsada ben bunun kuvvetle muhtemel olduğu inancındayım,sizlerin de değerli görüşlerinizi merak ediyorum?İçine kapanık sf'li bir insandan eğlence dolu-dışadönük yepyeni bir insan oluşabilir mi,yada yerinde duramayan PA bir insandan gayet ağırbaşlı attığı adımlardan ve kendinden emin karizmatik bir insan oluşabilir mi?Dikkat ediniz hastalıkların geçmesinden bahsetmiyorum,karakterin değiştirilmesinden bahsediyorum.Bu konuda gerçekten görüşlerinizi merak ediyorum?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeniden programlama?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
senın derken sahsına demedım arkadas,karsıdakı kısının zayıflıgını kast edıyorum,ulen guclu adamın psıkolojı formunda ısı ne?tabıkı hepımız bı yonden de olsa zayıfız..ben yaparım mı demısım neyı goreceksın..ben sadece sen gıbı herturlu sucu tanrıya kadfere atıp kenara cekılmem farkımız o"Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
kaderini değiştirde göreyim senin o farkınıOrjinal yazı sahibi: desperado54 View Postsenın derken sahsına demedım arkadas,karsıdakı kısının zayıflıgını kast edıyorum,ulen guclu adamın psıkolojı formunda ısı ne?tabıkı hepımız bı yonden de olsa zayıfız..ben yaparım mı demısım neyı goreceksın..ben sadece sen gıbı herturlu sucu tanrıya kadfere atıp kenara cekılmem farkımız o
Yorum

Yorum