Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne Zaman Öleceğinizi Bilmek İstermiydiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: tükenmez View Post
    Ölüm gerçeğini biliyoruz, kaçınılmaz olduğunu da.. Zamanını da bilmek iyi olurdu aslında, hayatımızı programlardık ; )
    ben bilseydim iyi olmazdı sürekli ense yapardım o zaman ama fenada olmazdı.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

aslaaa!!!!
      TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

Öleceğimi bilseydim gözüm kararırdı... Bir bankayı soyabilirdim, seri bir katil olabilirdim, akla gelecek ne kadar kötü şey varsa deneyebilirdim zannediyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Adı.Mutsuzluk View Post
          Öleceğimi bilseydim gözüm kararırdı... Bir bankayı soyabilirdim, seri bir katil olabilirdim, akla gelecek ne kadar kötü şey varsa deneyebilirdim zannediyorum...
          Mükemmel tamda dediğim gibi yapılabilecek tüm çılgınlıklar yapardım çünkü öleceğim günü biliyorum nasıl olsa ölcem şu gün bankadan kredi çeker hayatımı yaşarda ölürdüm.. yada bankayı soyarak !

Yorum

Bilmek istemezdim. Öleceğin anı bildiğin zaman hiçbir şeyden tat almak mümkün olmazdı ki. Korku sarardı insanın içini. Çok kötü bir şey. İnsanın psikolojisi yerle bir olur ...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

ne zaman öleceğimi bilmediğim halde yaptıklarımı hayal edince , ne zaman öleceğimi bilmeyi asla istemediğimi söyleyebilirim rahatlıkla

Yorum

aynı tarihte öleceksem bilsem ne bilmesem ne,öteleyebiliyosak bilince o ayrı..
                "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

hayır kesinlikle istemem

Yorum

İşleniyor...
                  X