Duyuru

Collapse
No announcement yet.

subliminal mesajlar ( hayatınızı değiştirin )

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• subliminal mesajlar ( hayatınızı değiştirin )

Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bu tekniklerin amaçları, etkililiği ve kullanım sıklığı konuları tartışmalıdır.
    vs çok uzun bir konu ama bu kadarını açıklamaolsun diye paylaştım..
    sorum şu ki subliminal yöntem ile ilgili cd ler çalışmalar var ..
    içlerinde
    1.duygularınız dışaı çıksın
    2.kalıcı klo ver
    3.ölüm korkusunu yenmek
    4.kendine güvenmek
    5.orgazm
    6.insanlarla iyi ilişkiler kurabilme
    7.hayal gördürücü
    8.anestzi (ağrı kesici)
    9.psişik güçleri geliştirme gibi bir sürü konu var bu cd de..
    istediğin bir konuyu 21 gün boyunca dinliyorsun bilinç altına işleniyor bu ve gerçek oluyor..21 gün içerisinde birbirine zıt olan olumları dinlemeyeceksin. en iyi sonucu tek birini dinlediğinde alacaksın vs.
    kimi yerde yarım saatten fazla dinlemek beyin kanamasına yol açtıgını söylüyor kimi yerlerde ise çok etkili bir yöntem oldugu söyleniyor.
    bu ses dalgalarının ne oldugun bilmiyoruz mesela farklı ses dalgalarıyla beynimiz üzerinde oyun olabilirmi? 25. kareyi düşünün mesela bilin. altına işlenen şeyleri..

bu cd yi alacaktım ama sizlere danışmak istedim acaba yararlı olurmu? yoksa zararımıolur? fikri olan??

ablacım bence şimdilik alma,alsan da seyretme,çünkü hamilelikten dolayı bu mesajlar sende ne gibi etkiler yaratır bilemeyiz,bu tabii benim görüşüm,seni ve mercimeği düşünerek söyledim,ama yine de senin tercihin

Yorum

kilo verme ile alakalı telkini 3 5 sn dinledim nette ücretsiz şuan için bi onu buldum çünkü ama bana huzur dısında ıkıntı verdi gibi..ya da ben öyle hissettim. ne garip birşey.. sadece ses dalgaları ile bilinç altında neler yapıyorlar.. enterasan..
      Orjinal yazı sahibi: kriminalist95 View Post
      ablacım bence şimdilik alma,alsan da seyretme,çünkü hamilelikten dolayı bu mesajlar sende ne gibi etkiler yaratır bilemeyiz,bu tabii benim görüşüm,seni ve mercimeği düşünerek söyledim,ama yine de senin tercihin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
        kilo verme ile alakalı telkini 3 5 sn dinledim nette ücretsiz şuan için bi onu buldum çünkü ama bana huzur dısında ıkıntı verdi gibi..ya da ben öyle hissettim. ne garip birşey.. sadece ses dalgaları ile bilinç altında neler yapıyorlar.. enterasan..
        o zaman bu sıkıntıları şimdiden gerçekten hiç yaşama derim ablacım,çünkü seninle beraber mercimekte sıkılıyor,belki de doğumdan ve psikolojik olarak hassas olduğun dönemlerden sonra bunu deneyebilirsin,bence de çok ilginç

Yorum

dinlemeyeceğim tmm ama merak ediyorum bu telkinleri kullanan arkadaşlar var mı? artı işe yaradıgını düşünen..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
            dinlemeyeceğim tmm ama merak ediyorum bu telkinleri kullanan arkadaşlar var mı? artı işe yaradıgını düşünen..
            kullanmadım ama mesela kullanıldığı alanların insan üstündeki etkisini gördüğümde işe yaradığını düşünmeye başladım..

Yorum

araştıma yaptım baya bi zaten işe yaradıgını söyleyenler daha fazla işe yaramadıgını düşünenere nazaran..

Yorum

Denemedim ama psikolojik şartlandırmasını yada işe yararlığını kabul edebiliyo insan mantıkla lakin fizyolojik yönden etkisine inanmıyorum orası saçma geldi bana..kalıcı kilo vermek v.s...bunlar sonuçta fizyolojiyle alakalıdır...
                acaba bilinçaltında iştahını kapatıp bi ömür yediğini azaltmanı sağlıyorsa uzun vadede odur belki kalıcı kilo vermeden kastı ama deneme fırsatım olmadı hiç,nerdeymiş ki bu CD ler bi yerde uploadı falan varmı?
                "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
                  Denemedim ama psikolojik şartlandırmasını yada işe yararlığını kabul edebiliyo insan mantıkla lakin fizyolojik yönden etkisine inanmıyorum orası saçma geldi bana..kalıcı kilo vermek v.s...bunlar sonuçta fizyolojiyle alakalıdır...
                  acaba bilinçaltında iştahını kapatıp bi ömür yediğini azaltmanı sağlıyorsa uzun vadede odur belki kalıcı kilo vermeden kastı ama deneme fırsatım olmadı hiç,nerdeymiş ki bu CD ler bi yerde uploadı falan varmı?
                  bu benim de aklıma geldi,ama çok yemek yemekten öte insanın metabolizmasına göre dengeli bir şekilde yemesi gerektiği mesajını da veriyor olabilir,gerçekten ilginç işler bunlar ya

Yorum

bi upload adresi v.s. varmı?merak ettim nası bişi acaba..

Yorum

bi upload adresi v.s. varmı?merak ettim nası bişi acaba..
                      bildiğin şırıl şırıl su sesi, git bi dere kenarına otur.

...Kendini boşuna harcamış olur insan
                      Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

nası yaa basbaya şırıl şırıl ses mi yokmu baska bı numara?e zırt pırt çişimiz gelir yahu

Yorum

mesela kalıcıkilo verme ses dalgaları bilinç altını etkiliyormuş beynin organlarına sinyal gönderiyormuş organlarda beynin söylediklerini yapıyormuş ve zayıflıyormussun.. ama tabi21 gün gece yatmadan önce dinleyeceksen 5 6 saat gündüz dinleyeceksen 8 9 saat dinlemek gerekiyormuş..
                          google sesle telkinler yazarsan cıkıyor sanırım upload edebileceğin yerler ücretli dışarıda da satılmıyor..
                          http://rapidshare.com/files/45107538...al_Cenneti.rar
                          http://hotfile.com/dl/108986890/3a91...nneti.rar.html
                          http://hotfile.com/dl/116845060/e253...gefon.mp3.html
                          buralardan da indirebilirsin.. su sesi falan da değil arkadaşım..
                          Denemedim ama psikolojik şartlan
                          dırmasını yada işe yararlığını kabul edebiliyo insan mantıkla lakin fizyolojik yönden etkisine inanmıyorum orası saçma geldi bana..kalıcı kilo vermek v.s...bunlar sonuçta fizyolojiyle alakalıdır...

Yorum

İşleniyor...
                          X