Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bu tekniklerin amaçları, etkililiği ve kullanım sıklığı konuları tartışmalıdır.
vs çok uzun bir konu ama bu kadarını açıklamaolsun diye paylaştım..
sorum şu ki subliminal yöntem ile ilgili cd ler çalışmalar var ..
içlerinde
1.duygularınız dışaı çıksın
2.kalıcı klo ver
3.ölüm korkusunu yenmek
4.kendine güvenmek
5.orgazm
6.insanlarla iyi ilişkiler kurabilme
7.hayal gördürücü
8.anestzi (ağrı kesici)
9.psişik güçleri geliştirme gibi bir sürü konu var bu cd de..
istediğin bir konuyu 21 gün boyunca dinliyorsun bilinç altına işleniyor bu ve gerçek oluyor..21 gün içerisinde birbirine zıt olan olumları dinlemeyeceksin. en iyi sonucu tek birini dinlediğinde alacaksın vs.
kimi yerde yarım saatten fazla dinlemek beyin kanamasına yol açtıgını söylüyor kimi yerlerde ise çok etkili bir yöntem oldugu söyleniyor.
bu ses dalgalarının ne oldugun bilmiyoruz mesela farklı ses dalgalarıyla beynimiz üzerinde oyun olabilirmi? 25. kareyi düşünün mesela bilin. altına işlenen şeyleri..
bu cd yi alacaktım ama sizlere danışmak istedim acaba yararlı olurmu? yoksa zararımıolur? fikri olan??
vs çok uzun bir konu ama bu kadarını açıklamaolsun diye paylaştım..
sorum şu ki subliminal yöntem ile ilgili cd ler çalışmalar var ..
içlerinde
1.duygularınız dışaı çıksın
2.kalıcı klo ver
3.ölüm korkusunu yenmek
4.kendine güvenmek
5.orgazm
6.insanlarla iyi ilişkiler kurabilme
7.hayal gördürücü
8.anestzi (ağrı kesici)
9.psişik güçleri geliştirme gibi bir sürü konu var bu cd de..
istediğin bir konuyu 21 gün boyunca dinliyorsun bilinç altına işleniyor bu ve gerçek oluyor..21 gün içerisinde birbirine zıt olan olumları dinlemeyeceksin. en iyi sonucu tek birini dinlediğinde alacaksın vs.
kimi yerde yarım saatten fazla dinlemek beyin kanamasına yol açtıgını söylüyor kimi yerlerde ise çok etkili bir yöntem oldugu söyleniyor.
bu ses dalgalarının ne oldugun bilmiyoruz mesela farklı ses dalgalarıyla beynimiz üzerinde oyun olabilirmi? 25. kareyi düşünün mesela bilin. altına işlenen şeyleri..
bu cd yi alacaktım ama sizlere danışmak istedim acaba yararlı olurmu? yoksa zararımıolur? fikri olan??

Yorum