Duyuru

Collapse
No announcement yet.

burslar hakkında.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

tamam bu sene koyulacakmış yürürlüğe...ben çok kişidne duydum walla,herkes çok şanslısın falan dedi,sen kazandın o sistem kaldırılıyor falan dedi...inşallah doğrudur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
      istanbulda okumak ayrıcalıktır yaa öğrenci cennetı ora 1000i de gecersın kafanı kullanırsan,doğru yerde doğru sekılde olmak mesele,onu kıvırırsan tamamdır

aynen dediğin gibi,haklısın,istanbulum bambaşka öğrenci için...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
        tamam bu sene koyulacakmış yürürlüğe...ben çok kişidne duydum walla,herkes çok şanslısın falan dedi,sen kazandın o sistem kaldırılıyor falan dedi...inşallah doğrudur...
        inş kaldırılır ozaman ben cok para odemiştım neyse hayırlısı artık..

Yorum

ewet arkadaşlar başka bilgisi olan war mı bu konuda,bi iktisatçı olarak parayı seviyorum we lazım=)

Yorum

yaz okulu üniden üniye değişiyo kimilerinde var kimilerinde büt var katkı ise eğer 1. öğretimsen çok ucuz bi meblayla okuyosun yada karşılıosa bedava okuyosun demektir burs konusunda ii araştırma yapman gerekli çünkü bende 1.sınıfta o kadar başvuru yaptım armudun sapı üzümün çöpü torpil giriyo yani anlayacağın onun içine de zaten ikinci öğretimde paralı okuma gibi bişey düşük puanla giriosun para alıyolar tek mantığı bu eet başbakanlık bursuda sıkıntılı tek dersten dahi kalsan direk kesilio bursun benden sölemesi:26:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: çenesizz View Post
              yaz okulu üniden üniye değişiyo kimilerinde var kimilerinde büt var katkı ise eğer 1. öğretimsen çok ucuz bi meblayla okuyosun yada karşılıosa bedava okuyosun demektir burs konusunda ii araştırma yapman gerekli çünkü bende 1.sınıfta o kadar başvuru yaptım armudun sapı üzümün çöpü torpil giriyo yani anlayacağın onun içine de zaten ikinci öğretimde paralı okuma gibi bişey düşük puanla giriosun para alıyolar tek mantığı bu eet başbakanlık bursuda sıkıntılı tek dersten dahi kalsan direk kesilio bursun benden sölemesi:26:

ikinci öğretim para ile okumak saçma bir cümle oldu...para ile okumak istseydim istediğim bölümde özel ünide okurdum...

Yorum

neyse konu sapmasın,ben burs aradığımı söylemiştim we bunun için yardım istemiştim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
                  bana basvur sana burs baglıyım

yok sağol,almıyım ben=)

Yorum

yaz okulunun allah belasını versın yaa,öğrencıyken bı araba parası da oraya harcamısımdır heralde...
                    ailen zorlasın tanıdıkları esı dostu bıraz da onları sıkıstır
                    "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

İşleniyor...
                    X