Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karın gurultusu yüzünden topluma giremiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• karın gurultusu yüzünden topluma giremiyorum

ben de karın gurultusu var. bu yüzden topluma giremiyorum. kafayı yiyecem.ölmek istiyorum
    not herkeste olan karın gurultusu şeklinde değil bu daha başka ve daha çok

ayrıca doktora gittim ilaç verdi geçmedi karın gurultusunun çaresi yokmuş netten baktım

Yorum

yokmu cozumu doktora gıtsen??

Yorum

gittim doktora ilaç verdi geçmedi çözümü yokmuş sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonihuxley View Post
          ben de karın gurultusu var. bu yüzden topluma giremiyorum. kafayı yiyecem.ölmek istiyorum
          not herkeste olan karın gurultusu şeklinde değil bu daha başka ve daha çok
          Karın gurultusu için ölmek istemek. Bu sabah açılan başlıklar süpermiş. Bunun filmi çekilse hâsılat rekoru kırar. :29:

Yorum

okb yim bunu çok takıyorum ve bu da sf ye yol açıyor

Yorum

çok hastayım çok

Yorum

merhaba
                okb ile ilgili ilaç kullanıyor musun?
                Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

abizol ve cipralex içiyorum

Yorum

Karın gürültüsü dediğin sesler bağırsaklardan gelir.
                    Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmalısın.
                    örneğin yoğurt, lahana, fasulye, nohut ve daha bir sürü yiyecek var.
                    Uygulayacağın diyet ve okb tedavin ile birlikte şikayetlerin azalacağını düşünüyorum
                    çok geçmiş olsun.

bir de çok hastayım deme, olumsuz düşünme
                    evrene olumlu mesaj gönder tamam mı
                    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

evet bağırsaklardan geliyor bazen su içsem dahi gurulduyor.yemiyorum zaten doğru düzgün bişey ben hayattan kopmuşum siz ne diyosunuz iyimser?

Yorum

evet bağırsaklardan geliyor bazen su içsem dahi gurulduyor.yemiyorum zaten doğru düzgün bişey ben hayattan kopmuşum siz ne diyosunuz iyimser?
                        evladını şehit etmiş bir anne bile hayatta kalmaya çalışırken senin böyle düşünmen doğru değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                          evladını şehit etmiş bir anne bile hayatta kalmaya çalışırken senin böyle düşünmen doğru değil.
                          takkıntılıyım benle dalga geçiyolar ben de takıyorum

Yorum

ayrıca ben o halde olsam dünden göçmüştüm

Yorum

takkıntılıyım benle dalga geçiyolar ben de takıyorum
                              sen sanırım aslında insanların seninle alay etmesini takmışsın.
                              Esas bununla ilgili başlık aç veya bununla ilgili çözüm düşünmeye çalış bence.
                              İnsanların alaycılıklarını takmışsın.
                              Bu da sanırım düşük moralden kaynaklanıyor. Hani bazı insan vardır, dokunsan yere düşer. Senin de moralin o şekilde, sanırım. Psikololik ilaçlar fayda etmez mi acaba? bağımlılık yapabiliyorlar, ama rahatlatıyorlar, anksiteyi azaltıyorlar sanırım. (Not: Tabi uzmana sorduktan sonra)
                              Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

İşleniyor...
                              X