Orjinal yazı sahibi: asilturk0
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bugün benim günüm
Collapse
X
-
kendini ne sanıyorsun ki sen, herkes hakkında saçma sapan yorumlar yazan aslında içinde sadece ezik bir insan gezindiren zavallının tekisin, sen kimsin ki herkes hersey hakkında bilgi sahibi oldugunu düşünüyorsun, nesin sen biliyormusun asalsayı sadece ezik zavallı buradan başka bir yerde konusamayan insancıksın, imamım kayıgında bile sesin cıkamaz cünkü kendine sadece bir perde arkasında güveniyorsun, perden olmadan sadce bir hiçsin.Orjinal yazı sahibi: asalsayıçok buyuk ihtimalle hayatında hiç bişey degistirmek için ugrasmayacaksın. aralıgın son gunlerinde yeni yıldan itibaren şoyle olacagım artık boyle olacak herşey artık diye biseyler soyleyeceksin buralarda, diye dusunuyorum. işin kotusu yeni yılla birlikte de bişey degismeyecek bu sefer okul falan varsa okul bitsin diyeceksin. sonra evleneyim diyeceksin. sonra çocugum olsun diyeceksin. sonra emekli olacagım diyeceksin. hep boyle diyeceksin. ama sonra öleceksin. kendimi imam gibi hissettim. imamlık yetenegi de bende varmıs, boylece bunu da fark etmis oldum vay masallah.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
tartışamazsın çünkü , inan bana çok sinirlerim bozuk kalbini kırmak istemiyorum sadece ondan susuyorum, yoksa cok söylenecek söz var.Orjinal yazı sahibi: asalsayısana kötü bir şey soylemedim. sadece hep erteliyorsun bir şeyleri dedim. zaman kısa ve geciyor. sadece bunu dedim. boyle bir karsılık gorecegimi bilseydim cevap yazmazdım. tartısmak istemiyorum.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
teşekürler....
Orjinal yazı sahibi: diyorlarkisenyoksun View PostUmarım hayatınızda yolunda gitmeyen durumları düzeltme gücünü kendinizde bulursunuz. Doğum gününüz kutlu olsun ayrıca.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
öfkemi senden cıkarsam zaten benimle baş edemezsin, sen sadece kendinden daha kötü durumda olanlarla baş edersin, sacma sapan seyler yazıp durmasan insanlar belki birileri seni severdi ama kimsenin sevmediğine eminim.Orjinal yazı sahibi: asalsayıcanın sıkkınsa öfkeni baska birinden çıkarmamalısın.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
görme ne olur ki, ben senin her zaman ki tavırlarını insanları kırmanı üzmeni , alay eder gibi cevaplarını sevmiyorum ama, hadi sanada iyi geceler.Orjinal yazı sahibi: asalsayıbenim kimseyle bas etme gibi bir dusuncem yok. dusunduklerimi yazıyorum hepsi bu. bunun altında baska bir şey aramaya gerek yok. canın sıkkın oldugu için soylediklerini hosgoruyorum. iyi geceler.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
işte yeni hayat, günaydın yeni gün. artık tüm kötü şeyleri bir bir siliyorum hayatımdan.artık sadece beni sevenler olacak hayatımda.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum

Yorum