Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Teşekkür Ederim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Teşekkür Ederim

Bu forumda çok güzel insanlar var.Kalbi güzel insanları burada görmek beni gerçekten mutlu ediyor.Hepimiz bir gün umarım en kısa zamanda sıkıntılarımızdan kurtuluruz.Siz değerli forumdaşlara güzel paylaşımlarınız için ve moderatörlere böyle saygın,temiz ve yararlı site yönettikleri için teşekkür etmek istedim

: ) Moralinin yerinde olduğunu düşünerek en kötü anının böyle olmasını diliyorum.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
      : ) Moralinin yerinde olduğunu düşünerek en kötü anının böyle olmasını diliyorum.
      Amin teşekkürler Ama moralimin yerinde olup olmaması ile ilgili değil bu durum fazla.Mesela şu an normal bir ruh halindeyim.ne depresif ne de çok mutlu.moralim bozuk olsa bile burada güzel insanların var olması gerçeği değişmeyecek.

Yorum

Bu duyarlılığınız ve nezaketiniz için bende size teşekkür ediyorum.. Belki çoğumuzun düşünüp, yapmadığı birşeyi yaptınız.. Kendi adıma, buna vesile olduğunuz için ve aynı dilekler de ben de teşekkür etmek isterim..
        Umarım tüm sıkıntılarımız, sorunlarımız, hastalıklarımız iyileşir, düzelir... Herkesin herşey gönlünce olmasını diliyorum..
        I've been alone all along

Yorum

Biz de sana teşekkür ediyoruz wind... Bu nezaketin ve duyarlılığın için... Ve, aramıza hoşgeldin))
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Yukarı baktım da; angel de yeni gibi duruyor)) Sen de hoşgeldin angel...
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

sağol wind,biz de sana teşekkür ediyoruz=)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Youbrokemyheart
                Bende bu sitenin insanların ruh sağlığına büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi derdini anlatıcak güvenicek biri olmadığı için buraya yazıyor mesela neden çünkü dinleyen yok neden çünkü burdaki insanlarda aynı sıkıntıyı paylaşıyor . Burda aslında sadece mutsuzluklar değil yaşamın yüküde paylaşılıyor bence.
                İmza......
                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

şu samimiyetsiz dünayada bi kaç samimi dost edinebildiysek ve dertlerimizi paylaşıp biraz da olsa rahatlayabildiysek ve yarınlara umutla bakabilme cesaretimiz yerine geldiyse ne mutlu bize
                  teşekkürler emeği olan herkese
                  İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.

Yorum

İşleniyor...
                  X