merhaba.madden ve manen zor bir süreçten geçiyorum.annem ve babam yanımda kocaeli'de öğretmenlik yapıyorum.sorun şu : her olaya kendileri açısından bakıyorlar.benim duyarlılıklarım dikkate alınmıyor.26 yaşıma geldim ve annesi tarafından yönetilen bir kukla gibi hiissediyorum kendimi.okuttuk büyüttük adam ettik diye söylüyorlar sürekli.bana verilen eğitimi lütuf olarak görüyorlar.benim aklım işte.okulumda yani.farklı şeyler bulup çocuklara yaptırırım diye düşünüyor ve kahvaltı bile etmeden okula gidiyorum.sabah kahvaltısını çocuklara yaptıracağım farklı ve orjinal etkinlikten önemsiz hissediyorum.sabah ilk işim bir internet sitesine bakıp eksiklerimi tamamlamak oluyor ancak ailemin dayatmaları (sabah kahvaltıyı getirip anne yemeyeceğim dediğimde beni üzün emi hepiniz demesi) ailecek parasız kaldığımız zamanlarda (onlara soba tv alıp kirayı ödediğim halde) parayı nereye savurdun diye hakaret etmeleri,ilçe aracından inişim sonrası 30 dakika(eve varana kadarki süre) olan yürüyüşü çekmemi istemeleri (ben senin gibi genç olacağım var ya;her gün yürürüm bu yolu valla ne güzel demeleri),özellikle benden süper ahlaklı bir insan olmamı istemeleri, her isteklerine evet dememi beklemeleri ve benim onlardan farklı olduğumu düşünmemeleri,fikrimi söylediğimde yanlış düşünüyorsun demeleri, onları 2 aydır 10-15 kere kovmama(daha doğrusu istanbull'daki eve gitmelerini istememe) sebep oldu.en sonunda da seni delirtene kadar bu evden gitmeyeceğim dediler.benim çocuğum ne yer ne içer diye düşünürüm istanbul'daki evde diyorlar bana.oysaki yukarıdaki sebeplerden ötürü huzurum çok daha fazla bozuluyor.allah aşkına yardım !!! çözüm için fikirler bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
annem babamla aramdaki problemi nasıl halledebilirim ?
Collapse
X
-
annem babamla aramdaki problemi nasıl halledebilirim ?
Last edited by gokhanhoca22; 03-11-2011, 08:27 PM.Etiketler: Yok

Yorum