Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yardım edin...özellikle lustral kullananlar!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lütfen yardım edin...özellikle lustral kullananlar!!

MERHABA..
    2 gündür lustral e başladım.daha önce esmax 15 mg kulllanmıştım.bazen 20 mg da almıştım.şimdi 25 mg lustral alıyorum.midemde bulantı yapıyor.başladığımdan beri açlık ve tokluk hissetmiyorum.sofraya oturduğumda ne kadar yiyeceğimi bilemiyorum..yemek yemekartık bi görev oldu..ama doyduğumuda acıktığımı da hissedemiyorum.yan etkileri çok fln dediler bunun için ama annem kuzenim vs cevremde çok kullanan oldu.uyku yapıyo diyeni duydum..bulantı geçici bi durum mu?yada neden oluyor?mideyi uyuşturabilir mi?

yardımınızı bekliyorum..
    Derler ki , bir yerden sonra
    Acımaz daha fazla
    Zaten aşk kötü bir şaka
    Anlamaya çalışma
    Her güzel sey bitermiş
    Aşk nedensiz sevmekmiş

Orjinal yazı sahibi: rüzgargülü(2) View Post
    MERHABA..
    2 gündür lustral e başladım.daha önce esmax 15 mg kulllanmıştım.bazen 20 mg da almıştım.şimdi 25 mg lustral alıyorum.midemde bulantı yapıyor.başladığımdan beri açlık ve tokluk hissetmiyorum.sofraya oturduğumda ne kadar yiyeceğimi bilemiyorum..yemek yemekartık bi görev oldu..ama doyduğumuda acıktığımı da hissedemiyorum.yan etkileri çok fln dediler bunun için ama annem kuzenim vs cevremde çok kullanan oldu.uyku yapıyo diyeni duydum..bulantı geçici bi durum mu?yada neden oluyor?mideyi uyuşturabilir mi?

yardımınızı bekliyorum..
    belli bir süre sonra alışıyorsun ilk başlarda normal ama her antidepresanın yan etkisi vardır. lustral kısa bir süre kullandım bende işinde başarılı bir üniversite hocası vermişti o ilacı bana.esneme ve çenemde titreme yapiyodu bi de pesetme kullan derim

Yorum

kullanmassam kötü olacağımı biliyorum..pes etmek istemiyorum.bide korkuyorum ya şişmanlarsam diye zaten hiç bi zaman tığ gibi bir bayan olamadım ama şişman bıngıl bıngıl yağ deposu da olmak istemem sonuçta.(ALLAH KORUSUN)ne yesem ne kadar yesem diye düşünür oldum.umarım bi de bunlar için depresyona girmem..
      Acımaz daha fazla
      Zaten aşk kötü bir şaka
      Anlamaya çalışma
      Her güzel sey bitermiş
      Aşk nedensiz sevmekmiş

Yorum

genelde antidepresanların hepsi iştah keser başta zayıflarsın.sonra eski kilona dönersin.bence zayıflama ya da kilo alma olarak düşünme bu bir süreç sağlığıma kavuşayım ozaman kilomu diyetlerle ayarlarım diye düşün.lustral birçok kişinin kullandığı hayatlarını kullanırken olumlu etkileyen bir ilaç.unutma yan etkisi olmayan antidepresan yoktur

Yorum

4 senedir lustral kullanıyorum ben 100mg (special) ile başladım 6 aydır da 50 mg şeklinde devam, umarım bir gün bırakmış olucam; lustral yan etkisi en az olan antidepresanlardan biridir, üzerimde diğerleri de denenmiş olarak (doktorlar sağolsun) bu ilaç bir nevi daha hafif. Bir süre dayan derim, bende hiç yan etki yapmamıştı. Sende de bir süre sonra (vücut placeboya geçtiğinde) sorun kalmaz. Her ne kadar ilaçların işe yaraması gerektiği düşünülse de, beyinde bitiyor herşey kendi kendinin terapisti ol, ilaçlar katalizör görevi yapabilir sadece.
          coMe As yoU aRE...

Yorum

içtiğim hiç bir psikolojik ilaçda kilo sorunuyla karşılaşmadım herkese farklı etkileri var demmekki piyasada bilinen en çok kilo aldıran ilacı kullanıyorum solian tık yok abi bende nası iş bu

Yorum

içtiğim hiç bir psikolojik ilaçda kilo sorunuyla karşılaşmadım herkese farklı etkileri var demmekki piyasada bilinen en çok kilo aldıran ilacı kullanıyorum solian tık yok abi bende nası iş bu
              ne güzel hayatındaki sorunların yanına bide yan etkilerle uğrasmamışssın..
              Acımaz daha fazla
              Zaten aşk kötü bir şaka
              Anlamaya çalışma
              Her güzel sey bitermiş
              Aşk nedensiz sevmekmiş

Yorum

İşleniyor...
              X