Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nefret ettiğiniz insanlarla nasıl yaşıyorsunuz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nefret ettiğiniz insanlarla nasıl yaşıyorsunuz

Nefret ettiğiniz ama birşey yapamadıgınız uzakta ya da yaşamak zorunda oldugunuz insanlar varmı nasıl basa çıkıyorsunuz sinir krizi geçirmeden ?
    Ve ii geçinmek zorundasınız birşey demek yasak ne yaparsınız

Ben böyle bir durum içindeyimde..

Hem nefret ediyosun hem iyi geçinmek zorundasın hemde söz etmek yasak gerçekten zor bir durum

Hayatımda hiç bu durumda olmadım

Zorundalığın neden? yada yasak niye biri tarafından mı?

Biraz açarsan bir fikir belirtebilirim.
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

sen senin içine sığamayıp, kendinden de çıkasın geliyor değil mi ..hatırladım.
      ne iç geçirten bir sıkışıklıktır bilirim ..
      ve daha da zoru, yapabileceğin bir şey olmaması
      öylece kendiliğinden gelipgeçmesini beklemek, çare üretilecekse ..
      çare denen şey de, senden birşeyler alıyorsa ,demek ki mecburiyetten çare.. çaresizliğin elmecburluğu..
      güzelgüzel geçinirken, sinir sistemin ile iletişime geçip güngün alıştırıcaksın
      sinirlenesinirlene, sinirlenmemeye alışkanlık kazandırıcaksın
      yada sinirlenmene sinirlenmemeye bak.. ayrıştır işte bir nevi
      bu sistem konusunda bilinçlemeye gayret göstermeni dilerim
      kontrolün bilincin ile beraber ilerliyor çoğu zaman
      yıllar önceden kalmış bir kazanım işte ..sen söyleyince, paylaştım bende.

Yorum

Malesef okula her adım atışımda görmek istemediğim görünce nefret,kin,öfke,ardından uzun bir sessizlikle depresif depresif dolaşmak zorunda kaldığım biriini mutlaka görmemezlikten gelsem de görüyorum.O bana hala bakıyor ve ben ondan daha da nefret ediyorum ama ne kadar uzaklaşmak istesemde ondan soğuyamıyorum Okul bitince ancak o da hayatımdan akıp gidicek işte o zaman tam bir oh diyeceğim......Bi de masumhane gözlerle gözlerimi yakalamaya çalışması yok mu?ÜFFFFFF Ne duygusal salagın tekiyim hala tam anlamıyla içimden söküp atamadımmmmmm :cry: :evil:
        GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonkartal
          Hem nefret ediyosun hem iyi geçinmek zorundasın hemde söz etmek yasak gerçekten zor bir durum

Evimi biriyle paylaşmak zorundayım ama ev onada ait sürekli zarar baska bir yararı yok ayrıca baska yere gidecek imkanımda yok.Herşeyimi kullanmasından sürekli masraf çıkarmasından rahatsız oluyorum.Ona çok gıcık kapıyorum ama birşey deme lüksüm yok eve gelmek bile istemiyorum.Gıcık

Yorum

Ben de yurtta kalıyorum ve aynı odayı paylaşmak zorundayım sevdiğim ya da sevmediğim arkadaşlarımla.Evde kalsam belki daha rahat olabilirdim,ayrı odam olurdu,herkes kendi odasına çekilirdi..

Rahatsız olduğun konuları söyle açık açık.Baktın hala devam ediyor aynı davranışlarına,tabiri caizse tınlama hiç.Sömürü durumuna gelmeden ve senin sınırlarına girmeden idare etmeye çalış şimdilik yapacak başka bir şeyin yok..

Karşındaki nasıl davranıyorsa bi süre sen de o şekilde davran,aynası ol onun.Daha da kolaylaşıyor işler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kapalikutu
              Orjinal yazı sahibi: sonkartal

Evimi biriyle paylaşmak zorundayım ama ev onada ait sürekli zarar baska bir yararı yok ayrıca baska yere gidecek imkanımda yok.Herşeyimi kullanmasından sürekli masraf çıkarmasından rahatsız oluyorum.Ona çok gıcık kapıyorum ama birşey deme lüksüm yok eve gelmek bile istemiyorum.Gıcık
              Eve girmeyi istemeyecek kadar rahatsızlık duyuyorsun demek zor bir durum vallahi..

İmkanların genişleyene yeni bir ev tutana kadar o kişiye katlanman gerekiyor sanırım.. :roll:

Bir müddet daha iyi geciniyormuş rolü yap

Şunuda unutma beterin beteri vardır en azından başını sokacak bir yerin var..bu seni teselli etsin
              Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

james bond çantalar vardı önceden, bilmem hala revaçta mı.. üç dört haneli böyle, şifreli.. artık kilitli kasalar çıktı gerçi ama kilidi kırmak için uğraşıyorlar, sakat iş .. ama 0000 ile 9999 arası rakamları permutasyonlamak için akl-ı evvel lerin işi.. bu gibi çok rakamlı, şifreli, yağmur suyu geçirmeyen, gerektiği kadar hacimli bir saklayıcı bulundur mesela.. arkadaşının kullanmasını istemediğin eşyaların artık neyse, koy şifrele kaldır bir köşeye..
                böyle bir fikir geldi aklıma :roll:
                ama tabi, şifreni bir yere kaydetmeyi unutmaman gerekiyor,
                çentikliyim dedim unutmadan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mor_krizantem
                  james bond çantalar vardı önceden, bilmem hala revaçta mı.. üç dört haneli böyle, şifreli.. artık kilitli kasalar çıktı gerçi ama kilidi kırmak için uğraşıyorlar, sakat iş .. ama 0000 ile 9999 arası rakamları permutasyonlamak için akl-ı evvel lerin işi.. bu gibi çok rakamlı, şifreli, yağmur suyu geçirmeyen, gerektiği kadar hacimli bir saklayıcı bulundur mesela.. arkadaşının kullanmasını istemediğin eşyaların artık neyse, koy şifrele kaldır bir köşeye..
                  böyle bir fikir geldi aklıma :roll:
                  ama tabi, şifreni bir yere kaydetmeyi unutmaman gerekiyor,
                  çentikliyim dedim unutmadan
                  İlahi ya alemsin :lol: ona birşey sığmaz evden çıktıgım an odama dalıp herşeyimin içine ediyor.Kullanıp geri getirmiyor.Ama kendisinin birşeyine bile dokunulsa arıza çıkartıyor nasıl iş anlamadım.Ayrıca faturalar filan hep ben sorumlu oluyorum bir düşüncesiz asalakla yaşamak zorundayım.Benim huyumuda biliyor kimseye birşey diyememe hayır diyememe gibi bir embesilliğim de var.Böyle geldi böyle gider herkeste beni kullanır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavis
                    Ben de yurtta kalıyorum ve aynı odayı paylaşmak zorundayım sevdiğim ya da sevmediğim arkadaşlarımla.Evde kalsam belki daha rahat olabilirdim,ayrı odam olurdu,herkes kendi odasına çekilirdi..

Rahatsız olduğun konuları söyle açık açık.Baktın hala devam ediyor aynı davranışlarına,tabiri caizse tınlama hiç.Sömürü durumuna gelmeden ve senin sınırlarına girmeden idare etmeye çalış şimdilik yapacak başka bir şeyin yok..

Karşındaki nasıl davranıyorsa bi süre sen de o şekilde davran,aynası ol onun.Daha da kolaylaşıyor işler
                    İşte ben öyle istesemde olamam çok ince düşünürüm detaycıyım.Böyle insanlarda hep beni bulur.Bir adada tek basına yaşamak istiyorum

Yorum

eğer aynı evdeysen ve bigün basıp gideceğini biliyosan o evin kapısından hergün girerken allahım yeter ki sinirimi huzurumu bozmasın da naparsa yapsın diyosun.bisüre çatışıyosun.kavga mı istiyo ediyosun ediyosun..sonra baktın ki olmuyo her dediğine(eğer büyüğünse)eyvallah diyip olabildiğince suratını görmemeye bakıyosunn.eve girmemeye calısıyosun...böyle gidiyo işte..

Yorum

Şiddet içerikli düşüncelerle...

Yorum

Beni direk ilgilendiren bir konu.Eğer iyi geçinmek zorunda olduğunuz insan üstünüzse berbat bir durum.Çünkü ona tavizler vermek zorundasınız.Ve muhakkak birbirinden nefret eden iki insan, karşılıklı güleryüzle konuşsalar dahi bu negatif elektriği ikisi de hissediyor ve insanı tüketen bir durum.Aynı statüdeyseniz durum biraz daha az can aıtıcı ama bu da iğrenç bir durum ki ben bu durumdayım.Aynı odada çalışıyoruz ve konuşmuypruz, göz teması kurmuyoruz, birbirimizi reddettik.İşe gidesim gelmiyor.Kasılıyorum.Birbirimizden hiç hoşlanmıyoruz.Patlamaya hazır bomba gibiyim.Zorlukla sabrediyorum.Berbat bir durum.
                          Orjinal yazı sahibi: kapalikutu View Post
                          Nefret ettiğiniz ama birşey yapamadıgınız uzakta ya da yaşamak zorunda oldugunuz insanlar varmı nasıl basa çıkıyorsunuz sinir krizi geçirmeden ?
                          Ve ii geçinmek zorundasınız birşey demek yasak ne yaparsınız

Ben böyle bir durum içindeyimde..

Yorum

mecburiyetten yaşıyoruz farklı bir durum olsa gene aynı kişiler peydah olacak o yuzden vurdumduymazlık en güzeli

Yorum

İşleniyor...
                            X