Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dil sürçmesinin nedeni

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dil sürçmesinin nedeni

merhaba.çok sık dil sürçmesi sorunu yaşıyorum.siyah diyeceğime beyaz temiz diyeceğime kirli diyorum.bunun ayrıntılı olarak sebebini bilen var mı ? kabaca da olsa bahsedebilir misiniz ?
    http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

Çok yoğunsan kafan çok dolu olduğu için karıştırabilirsin söylediklerini. Yada sosyal fobidende olabilir, özgüven eksikliğinden dolayı söylüceklerini çok düşünmen etken olabilir...
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Heyecanlanıyorsan olur. O an anlatacağın şey karışık bir olaydır olayın bütününe odaklanırsın. Siyah ya da beyaz olması ayrıntıdır. Orda takılırsın biraz. Normal bence...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
      Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
      birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
      Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Dil sürçmesi derken kelimelerin zıtları mı çıkıyor ağzından verdiğin örnek gibi?

Ben inanmıyorum pek ama bilinçaltının ortaya çıkması da derler.En azından ben genellemem.

Bana göre (sadece yorumdur bir bilgim yok) söyleyeceklerine konsantre olamamaktan ötürü olabilir.Konuşurken kafan dağılıyorsa başka bir kelime kullanıyor olabilirsin.

Yorum

genelde hızlı konusan ve heycanlanan insanlarda olur,bırde bılınc altında istem dışı meydana gelen olaydır
          AKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........

Yorum

Siyah diyecekken ay beyaz mı dicem yine diye düşünürsen beyaz cıkar, cok düşünme
            Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

güncEl güncel
              http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

Yorum

İşleniyor...
              X