Var mı arkadaşlar. Varsa bi yardım edin. benim çocuğun derslerine yardım etmem için. geçen sene zor geçti sınıfı. bana düşen görevler ne bu bölümde.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadşalar aranızda psikolji okuyan var mı.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eve ekmek götürmek evvela. ama kızım diyo benimle hiç ilgilenmiyorsun. arkadaşlarımın aileleri çok ilgili. bazen okula onlar götürüyormuş. benim işten vaktim yok. ama ödevlerine yardımcı olsam güzel olur. hocalarıı ile konuşmaya gittiğimde de anlayabiliyim dillerinden. kızımın ödevlerine bakıyorum da çok karışık. sürraellist, marjinali felan karışık. bunları öğrensem iyi olur. kızımda mutlu olur.
Yorum
-
Guzel bir kiymali pidenin yerini hicbir marjinal surrealist tutamaz.Orjinal yazı sahibi: pideci rahmet abi View Posteve ekmek götürmek evvela. ama kızım diyo benimle hiç ilgilenmiyorsun. arkadaşlarımın aileleri çok ilgili. bazen okula onlar götürüyormuş. benim işten vaktim yok. ama ödevlerine yardımcı olsam güzel olur. hocalarıı ile konuşmaya gittiğimde de anlayabiliyim dillerinden. kızımın ödevlerine bakıyorum da çok karışık. sürraellist, marjinali felan karışık. bunları öğrensem iyi olur. kızımda mutlu olur.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
kaç yaşında abi kızın?Orjinal yazı sahibi: pideci rahmet abi View Posteve ekmek götürmek evvela. ama kızım diyo benimle hiç ilgilenmiyorsun. arkadaşlarımın aileleri çok ilgili. bazen okula onlar götürüyormuş. benim işten vaktim yok. ama ödevlerine yardımcı olsam güzel olur. hocalarıı ile konuşmaya gittiğimde de anlayabiliyim dillerinden. kızımın ödevlerine bakıyorum da çok karışık. sürraellist, marjinali felan karışık. bunları öğrensem iyi olur. kızımda mutlu olur.... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
Kilit kalkti mi ? Pideci`ye af mi cikti ?Orjinal yazı sahibi: omen
ilgilenmez miyim
yeni gördüm
Sabah Betmen banlandıya artık 1 hafta boyunca farklı farklı nicklerle siteye girecek..
Absürd tiplere hazırlıklı olun ve kilit..
Ha bi de Tyler dur len var o da betmen..so you're saying there's a chance ?
Yorum

Yorum