arkadaşlar boynumda ve enseme doğru gerilime bağlı ağrılar var gerilimin sebebi tam olarak tespit edilmedi ama stres ve anksiyete dr.cymbalta vermişti ve 8 aydır çok iyiydim şimdi sebepsiz stresim ve boyun ağrılarım arttı.aramızda benim gibi olan varmı ve bu sebepsiz stresi nasıl çözebilirim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
boyun- ense ağrıları ve gerilimi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Postaraştırıcam sağol İNŞ. faydalı olur.boyun,ense problemi olan bir çok insanda anksiyete,depresyon,sf gelişiyor yada anksiyete,dep,sf, boyun a hasar veriyor hangisi ana sebep bilemiyorum:17:
Refleksoloji; aslında; ayak altına parmak basıncıyla uygulanan bir nevi ayak akupunkturudur. İşinin ehli kişiler tarafından uygulandığında; bedenin enerji devrelerinde oluşmuş dengesizlikleri düzenler. Refleksoloji terlikleri ve bu maksatla hazırlanmış özel zeminler(de düzenli olarak belli bir süre yürümek) de benzer faydalar sağlayıp zihni ve bedeni gerginlikleri gidermede etkili olabiliyorlar.*Aynasıdır insan insanın. . !
Yorum
Yorum