Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boyun- ense ağrıları ve gerilimi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• boyun- ense ağrıları ve gerilimi

arkadaşlar boynumda ve enseme doğru gerilime bağlı ağrılar var gerilimin sebebi tam olarak tespit edilmedi ama stres ve anksiyete dr.cymbalta vermişti ve 8 aydır çok iyiydim şimdi sebepsiz stresim ve boyun ağrılarım arttı.aramızda benim gibi olan varmı ve bu sebepsiz stresi nasıl çözebilirim ?
    içindeki öküz e oha de.

"Refleksoloji terliği" diye birşeyler var piyasada. 30-35 TL. fiyatla satılıyor. Kullanmanı tavsiye ederim.
    Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

araştırıcam sağol İNŞ. faydalı olur.boyun,ense problemi olan bir çok insanda anksiyete,depresyon,sf gelişiyor yada anksiyete,dep,sf, boyun a hasar veriyor hangisi ana sebep bilemiyorum:17:
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

stres, anksiyete kaynaklı olduğunu düşünüyorum. şu sıralar bende de sıkça oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
          araştırıcam sağol İNŞ. faydalı olur.boyun,ense problemi olan bir çok insanda anksiyete,depresyon,sf gelişiyor yada anksiyete,dep,sf, boyun a hasar veriyor hangisi ana sebep bilemiyorum:17:
          Kronik bedeni gerilimler; hemen her zaman zihni gerilimlerin dışa vurumudur.
          Refleksoloji; aslında; ayak altına parmak basıncıyla uygulanan bir nevi ayak akupunkturudur. İşinin ehli kişiler tarafından uygulandığında; bedenin enerji devrelerinde oluşmuş dengesizlikleri düzenler. Refleksoloji terlikleri ve bu maksatla hazırlanmış özel zeminler(de düzenli olarak belli bir süre yürümek) de benzer faydalar sağlayıp zihni ve bedeni gerginlikleri gidermede etkili olabiliyorlar.*
          Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

güncel.............
            içindeki öküz e oha de.

Yorum

saf ak çok sağol dostum doktora gitmeyi düşünüyorum ama senin tavsiyenede uyucam,teşekkürler
              içindeki öküz e oha de.

Yorum

peki arkadaşlar sizce piskoloğamı gitmeliyim piskiyatrisemi,ilaç yazabilen hangisiydi acaba
                içindeki öküz e oha de.

Yorum

İşleniyor...
                X