Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimize bakmak için neden üşeniyoruz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimize bakmak için neden üşeniyoruz?

Arkadaşlar ben de uzun süredir depresyondaydım şu an kendimi paxil sayesinde daha özgüvenli daha şen ve daha konuşkan hissediyorum.Etrafa neşe saçıyorum ALLAH BOZMASIN .Anksiyetem de azaldı ALLAHA ŞÜKÜR NAZAR DEĞMESİN.Ayrıca hiç arkadaşım yok..Sorum şu ben kendime bakma kilo vermek, sivilce ilaçlarımı kullanmak kendime evde bakım yapmak istiyorum güzel kıyafetlerimi giymek makyaj yapmak istiyorum ama bütün bunları yapmaya üşeniyorum.Giyincede hala tam olarak beğenemiyorum.Facebook a artık resmimi koymaya bile başladım fakat kendime bakım yapamıyorum.Sorum şu neden kendimize bakmaya üşeniriz?

güzel bir soru. herkes bu soruyu kendine sormak zorunda. zira bir insan ancak kendine deger verdiği kadar değer verilir.
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Bir de hayatımızı kıyasalamakla geciriyoruz.Yanlış mı? Kim daha zengin kim daha güzel kim daha başarılı kim daha zeki? bu sorular devamlı beynimizde dönmüyormu egolarımız..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Post
        Arkadaşlar ben de uzun süredir depresyondaydım şu an kendimi paxil sayesinde daha özgüvenli daha şen ve daha konuşkan hissediyorum.Etrafa neşe saçıyorum ALLAH BOZMASIN .Anksiyetem de azaldı ALLAHA ŞÜKÜR NAZAR DEĞMESİN.Ayrıca hiç arkadaşım yok..Sorum şu ben kendime bakma kilo vermek, sivilce ilaçlarımı kullanmak kendime evde bakım yapmak istiyorum güzel kıyafetlerimi giymek makyaj yapmak istiyorum ama bütün bunları yapmaya üşeniyorum.Giyincede hala tam olarak beğenemiyorum.Facebook a artık resmimi koymaya bile başladım fakat kendime bakım yapamıyorum.Sorum şu neden kendimize bakmaya üşeniriz?

Neden olabilir? Mesela benim için her şey de dahil olmak üzere, kendime bakmak anlamsız geliyor. O yüzden üşeniyor olabilir miyiz.

Yorum

Haklı olabilirsin

Yorum

kendin yapamıyorsan güzellik merkezine git
            Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by assholes. -W.G

Yorum

kendini beğenmediğim,baksam ne olcak amaannn dediğim için.ama anksiyete depresyonda etkili olabilir tabii
              içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mary-jane View Post
                kendin yapamıyorsan güzellik merkezine git
                param yok maalesef

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
                kendini beğenmediğim,baksam ne olcak amaannn dediğim için.ama anksiyete depresyonda etkili olabilir tabii
                çekirdek düşüncemde kendimi beğenmiyorum evet..anksiyetedende kaynaklanbilir:S

Yorum

çekirdek düşüncemde kendimi beğenmiyorum evet..anksiyetedende kaynaklanbilir:S
                  burnun güzel mi ?

eğer burnunu beğeniyorsan kendini güzel hisssedebilirsin... çünkü yüzün güzelliği burnun güzelliğindendir.

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

hahah kocaman bir burnum var

Yorum

Kendimize bakım yapmamız güvenimizi artırır...haklısın...
                      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

umarım öyledir ölçmedim yüzüme göre normalde olabilir ama hayatım insanlarla kendimi kıyaslamakla geciyor onlara göre burnumu büyük hissediyor olabilirm emin değilim

Yorum

umarım öyledir ölçmedim yüzüme göre normalde olabilir ama hayatım insanlarla kendimi kıyaslamakla geciyor onlara göre burnumu büyük hissediyor olabilirm emin değilim

ergenlikdendir...

Yorum

aynanın karşısına geç bi bak istersen birde saçının modelide seni güzel gösterir bir kuaföre gidip fikir almalısın uygun bir model bulursun . bak o zaman nasıl keyfin yerine geliyor.

KuzuZade
                            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                              kendini kimseyle kıyaslama bence kimse senden üstün değil sonuçta ve bence senin burnun ufak aslında ama sürekli kendini başkalarıyla kıyasladığın için burnunun büyük olduğunu düşünüyorsun

sen hala yaşıyomusun ya

Yorum

İşleniyor...
                              X