Arkadaşlar ben de uzun süredir depresyondaydım şu an kendimi paxil sayesinde daha özgüvenli daha şen ve daha konuşkan hissediyorum.Etrafa neşe saçıyorum ALLAH BOZMASIN .Anksiyetem de azaldı ALLAHA ŞÜKÜR NAZAR DEĞMESİN.Ayrıca hiç arkadaşım yok..Sorum şu ben kendime bakma kilo vermek, sivilce ilaçlarımı kullanmak kendime evde bakım yapmak istiyorum güzel kıyafetlerimi giymek makyaj yapmak istiyorum ama bütün bunları yapmaya üşeniyorum.Giyincede hala tam olarak beğenemiyorum.Facebook a artık resmimi koymaya bile başladım fakat kendime bakım yapamıyorum.Sorum şu neden kendimize bakmaya üşeniriz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kendimize bakmak için neden üşeniyoruz?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Anorexia View PostArkadaşlar ben de uzun süredir depresyondaydım şu an kendimi paxil sayesinde daha özgüvenli daha şen ve daha konuşkan hissediyorum.Etrafa neşe saçıyorum ALLAH BOZMASIN .Anksiyetem de azaldı ALLAHA ŞÜKÜR NAZAR DEĞMESİN.Ayrıca hiç arkadaşım yok..Sorum şu ben kendime bakma kilo vermek, sivilce ilaçlarımı kullanmak kendime evde bakım yapmak istiyorum güzel kıyafetlerimi giymek makyaj yapmak istiyorum ama bütün bunları yapmaya üşeniyorum.Giyincede hala tam olarak beğenemiyorum.Facebook a artık resmimi koymaya bile başladım fakat kendime bakım yapamıyorum.Sorum şu neden kendimize bakmaya üşeniriz?
Neden olabilir? Mesela benim için her şey de dahil olmak üzere, kendime bakmak anlamsız geliyor. O yüzden üşeniyor olabilir miyiz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mary-jane View Postkendin yapamıyorsan güzellik merkezine git
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Postkendini beğenmediğim,baksam ne olcak amaannn dediğim için.ama anksiyete depresyonda etkili olabilir tabii
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Postçekirdek düşüncemde kendimi beğenmiyorum evet..anksiyetedende kaynaklanbilir:S
eğer burnunu beğeniyorsan kendini güzel hisssedebilirsin... çünkü yüzün güzelliği burnun güzelliğindendir.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Kendimize bakım yapmamız güvenimizi artırır...haklısın...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Postumarım öyledir ölçmedim yüzüme göre normalde olabilir ama hayatım insanlarla kendimi kıyaslamakla geciyor onlara göre burnumu büyük hissediyor olabilirm emin değilim
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
Yorum