özlemişim uzun zaman oluyor buralara uğramayalı....O süre içinde sanırım büyümeye başladım....Tek anladığım şey şu ki insan sevdiği birine ancak güvenebilirmiş...Ancak o yanında olunca mutlu oluyormuş...Evlendim zaman geçiyor ve yakında kızım olacak..Zaman azalıyor mevlam nasip ederse sağlık ve sıhatle ailemize yeni bir bireyin katılması...Bunca sıkıntıdan sonra eşim hayatımda ışık oldu...Yeniden can verdi bana...İnsan çok sıkıntı yaşasada mevlam çözümünü veriyor...Artık sizler de üzülmeyin...Hayatta herşey mümkünmüş ve birgün birileri hayatınızı değiştirip sizi duvara çarpmış gibi hissetirip hayatınızın içine kalbinize canınıza işliyormuş....Önceden bu bilgisayarın karşısında yalnız otururdum şu an kocam ve kızımla beraberim...Kullandığım ilaçlar,gittiğim doktorlar kendime verdiğim zararlar hepsi sanki kötü bir kabusmuş...Mutluluk huzur ve sağlık....Bilgisayar ve yalnız başına yaşamak hiç bir çözüm olmadı...Hayatın içinde doğru insanlar olduğunda ve ailemize sarıldığımızda herşey değişecek....Dualarım hepimizle....SAĞLIK VE SIKINTISIZ HUZURLU GÜNLERLE YAŞAMAK DİLEĞİYLE...SİZLERİ ÇOK ÖZLEMİŞİM....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yavaş yavaş iyileşiyorum anne oluyorum....
Collapse
X
-
yavaş yavaş iyileşiyorum anne oluyorum....
Bu gün daha çok sardı sensizlik
daha çok hissettim yokluğunu
sabah uyandığımda odamda kokun vardı
sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
sıcak kucağını özledim be meleğim
yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...Etiketler: Yok
-
Eski yorumlarını hatırlıyorum ne kadar acı doluydu ne kadar bıkmıştın dünyadan özgüvensizdin. Nereden nereye, darısı bizim başımıza. Allah nazardan saklasın.
Allah anneli babalı büyütsün ülkeye ve insanlığa faydalı bir insan olur inşallah.Her şey güzel olacak...
-
Yazılarınızı hiç görmedim ama, umut dolu, mutluluğa erişen insanları görmek gerçekten güzel Maşallah... Bu mutluluğunuz, huzurunuz hep daim olsun inşallah..
Kızınız için Allah anneli-babalı büyütsün,dünyanın kötülüklerinden uzak olsun o masum bebecik...
Ve sağlık, mutluluk için darısı bizim başımıza diyorum =)I've been alone all along
Yorum
-
herkese güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim....Umarım ki herkes bir gün gerçek huzuru yakalar...Bazılarımızda genetik aktarımla oluşan sıkıntılar yaşanıyor biliyorum....Depresyon gibi sıkıntılar insanın genetik aktarımı ve sosyal yalnızlaşması ile tetikleniyor aslında...Eğer böyle bir sıkıntı hissedecek olursam ki hissederim en azından benim çocuğum benim sıkıntılarımı yaşamaz temennim sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmesi ve bunun için de hep yanında olacağım....Yazdıklarınız söyledikleriniz için çok teşekkür ederim her birinize teker teker....Bu gün daha çok sardı sensizlik
daha çok hissettim yokluğunu
sabah uyandığımda odamda kokun vardı
sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
sıcak kucağını özledim be meleğim
yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...
Yorum
-
Mevla çözümü veriyor, doğru. Hayatmızın değişmesi için illa ki birisine ihtiyaç duymamız ise acı, maalesef. ama sizin adınıza inan ki çok sevindim.yakın zamanda aldığım üçüncü doğum haberi, insan niyeyse mutlu oluyor dünyaya yeni bir birey geldikçe, her yeni bireyin iyilerin tarafında yer almasını istediğimizden sanırım. Allah analı babalı, dertten tasadan sıkıntıdan uzak bir ömür bir kader tayin eder inşallah, bebeğinizle geçireceğiniz her günün bir diğerinden daha mutlu olması için bizler de dua edeceğiz. mutluluğunuz daim olsunGEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asalsayıbu forumun eski bir uyesi olman sebebiyle kızının ismini psikolojiye koy. hahahaa. bu mutlu haber içeren baslıgına guzel bir espriyle katılarak mutlulugunu kutlamak istedim.:19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar
Yorum
Yorum