Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatımı nasıl değiştirebilirim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayatımı nasıl değiştirebilirim

Sabah kalkıyorum yazılı yoksa pcye geçiyorum 3 saat sonra okula gidiyorum.Okuldan eve gelince yine pcye geçiyorum geceye kadar böyle gidiyor hayatım nasıl değişiklikler yapabilirim.Sosyallik diye birşey yok

Ohoooo.. Yapılacak o kadar fazla şey var ki.. =/
    Spora başla yürüyüş falan yap, müzikle ilgin varsa bi müzik aleti kursuna katıl, arkadaşlarınla vakit geçir, kitap falan oku, sinemaya git.
    ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

bilgisayarın fişini çek

let me go

Yorum

Ahahaha siz kesin öğretmensiniz bence doğuştan yatkınlığınız var

Yorum

bilgisayarın başına her oturduğunda ben burda ne yapıyorum deyip kalk ve başka birşeyle ilgilien..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Post
            Sabah kalkıyorum yazılı yoksa pcye geçiyorum 3 saat sonra okula gidiyorum.Okuldan eve gelince yine pcye geçiyorum geceye kadar böyle gidiyor hayatım nasıl değişiklikler yapabilirim.Sosyallik diye birşey yok
            Sabah kalk yazılı yoksa pcye GEÇME 3 saat sonra okula git.Okuldan eve gelince pcye GEÇME

bu kadar basit
            GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Herkes öğretmen çıktı yanlız. Bence bu kadar katı davranma kendine ya, arada bir gir azaltarak azaltarak azaltarak.. Sonra hiç girmemeye başla. ^^ Daha çabuk alışırsın. -Yani pcye girmemek istiyosan.

Yorum

bunun için yeni hobiler edinmeli, kendini değiştirmekisin başta
                Last edited by kii__yit; 07-05-2012, 06:48 PM.

Yorum

Ben de aynen dediğin gibiydim. ama insanın tabularını yıkması 10 saniye gibi kısa bir süre. Ben başardım. Ve komik bir zamanda 10 saniyede.
                  Nasıl mı? Öncelikle kendiniz inanmalısınız. Sabah kalktığınızda "acaba bugün beni hangi sürprizler bekliyor" deyin kendi kendinize ve bakın neler olacağına. Bu arada mutlu olmak o gününüzün iyi geçeceği anlamına gelmez. Siz kendinizi nerde rahat hissediyorsanız orası mutluluktur.

Yorum

İşleniyor...
                  X